Adam haksız ama elini öpüyorsunuz.elini öptüm o da “özür diledi” ama hala kendini haklı görüyor.
Nasil nir terapist ise ağzınızın tadi bozulmasın diyerek iletişime geçmeyin konuşmayın diyor.Bence konuşun eşinizle, bu nasıl bı terapist tavsiyesi anlamadim
Hayriye hanıma mı gitti naptı terapstr diye gklgfklgfNasil nir terapist ise ağzınızın tadi bozulmasın diyerek iletişime geçmeyin konuşmayın diyor.
Hayriye hanım, kocasının ölümünden sonra sertifika ile aile danışmanı olduysa Trabzon'daHayriye hanıma mı gitti naptı terapstr diye gklgfklgf
Pasif olan eş mi kadının kendisi mi? Kadının gıkı çıkmamış ki. Kabahatli gibi el öpüp eve dönüşlerini beklemiş kocasına da rahatsızlığını dile getirmemiş bile :)Hatalı taraf hasta kp değil pasif eşiniz. O muameleyi size yaşatmamalıydı. Siz evi terketmeliydiniz. Bir daha seni getirmem, böyle üzülmene izin vermem demeliydi.
Kudra eğitim var eğitim var işte. Kimisi psikoloji mezunu olup üzerine eğitimler almış, kimisi sosyal hizmet bitirip sertifikalarla danışman olmuş.Terapistiniz hatalı gibi geldi bana. Şimdiye kadar bunu yap şunu yap diyen bir terapist görmedim ben. Kendi yolumuzu kendimiz bulmamız için yardımcı olurlar bize, hayatımızı yönlendirip ne yapmamız gerektiğini söylemezler. Eğitimleri süresince en çok üzerinde durulan konudur bu.
Yerinizde olsam çoktan eşimle konuşmuştum. Asıl problem, sizi bu yaşananlara maruz bırakan eşiniz çünkü.
Kocası tabii ki pasif olan. Kocasi duruma müdahale etse, eşime bunu yapamazsınız dese, çıkıp gitseler el öpmek mecburiyetinde mi kalır?Pasif olan eş mi kadının kendisi mi? Kadının gıkı çıkmamış ki. Kabahatli gibi el öpüp eve dönüşlerini beklemiş kocasına da rahatsızlığını dile getirmemiş bile :)
Ama insan terapi alırken terapistin eğitimini incelemez mi?Kudra eğitim var eğitim var işte. Kimisi psikoloji mezunu olup üzerine eğitimler almış, kimisi sosyal hizmet bitirip sertifikalarla danışman olmuş.
Danışmanın eğitimini bilemem ama söyledileri bana yetkin olmadığını gösterdi. O sebeple sosyal hizmet falan dedim. Konu sahibi gözü açık biriyse dikkat etmiştir.Ama insan terapi alırken terapistin eğitimini incelemez mi?
Gül cahil bir kadın değil, dikkat etmiştir diye düşündüm ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?