Cımbızla laf seçmesek konunun özüyle ilgilensek..
Zaten daha birşey deyip dememeniz çok da önemli değil
evet, cımbızla seçiyorum çünkü bu ufak cümleler aslında insanı ele veriyor.
sen gitmiyosun çünkü harcamak istemiyosun boş vaktini, patronunda izin vermişti zaten, çeşitli bahaneler üretiyorsun
gitmek istemiyorum de bitsin gitsin, gitmek zorundada değilsin zaten.
kararınıda vermişsin.
Hanımefendi sanırım tarzınız bu.
Yorumunuz için teşekkürler..
Sema,10 dakika engeline takıldım..Soruna cevabım evet ablacım... İçini de ferah tut bence...Sevgiler...
Teşekkür ediyorum..
sanırım bu tür mesajlar bekliyordun
umarım vicdanın rahatlamıştır
güzel günler diliyorum
Kızlar k.pederim ve k. validem bizden farklı bir şehirde yaşıyor,k.pederim küçük bir operasyon geçirdi, çok şükür durumu iyi, eşim onun yanında kalıyor.Yani birkaç gün ayrı kalmak durumundayız.
Sıklıkla telefonda konuşuyoruz eşimle, belli ki k.validemin yanından arıyor, her seferinde sesi geliyor, sor bakalım niye gelmemiş, yorulur muymuş, bize kim yardım edecek gibi şeyler söylüyor.
Oysa ki ben çalışmaya yeni başladım ve henüz yıllık izin hakkım bile yok, patronum sana da 3 gün izin veririm dedi ama 3 günümü bu şekilde harcamak istemiyorum açıkçası, eşimin işi rahat, patronuyla arkadaş gibiler istediği zaman istediği kadar izin alıyor ama ben öyle değilim,ayrıca k.pederim gerçekten küçük bir ameliyat geçirdi ve ben telefonda geçmiş olsun dileklerimi ilettim,kendisi de memnun oldu, gel falan demedi, gayet iyiyim kızım merak etme dedi. hem yanlarına gitsem ne yapacağım, neye yardım edeceğim, tarım işi yapıyorlar ki ben anlamam, yemek falan içinde açıkçası eşim k.babamın yanında dururken k.validem yapabilir diye düşünüyorum.Hem orada halalar, yengeler,teyzeler var ve köy olduğu için çok yakın oturuyorlar, onlar da yardım edebilir.
Haksız mıyım düşüncelerimde, her türlü fikire açığım..
ameliyatın küçüğü büyüğü olmaz arkadasım ..sonucta bıçak altına yatmış ve herşey olabılırdi....
kayın pederin gel dememiş ama yinede nezaketen yapabileceğim bir şey varmı diye sorablirdin sanırım ya da hafta sonu 1 gün gidip hem durumunu izah ederdin hem eşini hem hastanı görürdün böylece sorun olmaz dı amaç yardım değil ki seni yanlarında görmek
Ameliyatın küçüğü büyüğü olur neden olmasın ki?
Tıpkı hastalığın küçüğü büyüğü olduğu gibi.
Kızlar k.pederim ve k. validem bizden farklı bir şehirde yaşıyor,k.pederim küçük bir operasyon geçirdi, çok şükür durumu iyi, eşim onun yanında kalıyor.Yani birkaç gün ayrı kalmak durumundayız.
Sıklıkla telefonda konuşuyoruz eşimle, belli ki k.validemin yanından arıyor, her seferinde sesi geliyor, sor bakalım niye gelmemiş, yorulur muymuş, bize kim yardım edecek gibi şeyler söylüyor.
Oysa ki ben çalışmaya yeni başladım ve henüz yıllık izin hakkım bile yok, patronum sana da 3 gün izin veririm dedi ama 3 günümü bu şekilde harcamak istemiyorum açıkçası, eşimin işi rahat, patronuyla arkadaş gibiler istediği zaman istediği kadar izin alıyor ama ben öyle değilim,ayrıca k.pederim gerçekten küçük bir ameliyat geçirdi ve ben telefonda geçmiş olsun dileklerimi ilettim,kendisi de memnun oldu, gel falan demedi, gayet iyiyim kızım merak etme dedi. hem yanlarına gitsem ne yapacağım, neye yardım edeceğim, tarım işi yapıyorlar ki ben anlamam, yemek falan içinde açıkçası eşim k.babamın yanında dururken k.validem yapabilir diye düşünüyorum.Hem orada halalar, yengeler,teyzeler var ve köy olduğu için çok yakın oturuyorlar, onlar da yardım edebilir.
Haksız mıyım düşüncelerimde, her türlü fikire açığım..
kesinlikle haklısın.. sonuçta hayati birşey değil küçük bir operasyon için, zaten durumuda iyiymiş aile boyu gitmeyebilirsiniz, kaldıki yeni işe başlamıssınız.. öyle izin almak kolaymı...
kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil..geline karşı bu kadar beklenti içine girilmesi yanlış. kayınvalidende orda eşini iyi dolduruyordur.. baksana eşin varken telde bile çemkirmiş yanında...
diğer şahsi meselelerde kayınvalideler evet biraz ortayı karıştırıyor ama hastalık konusu olunca birazda empatiyle yaklaşmak gerek olaylara ...hastalar daha duygusal olur daha ilgi beklerler üstlerine hep pervane olsun isterler kısacası biraz şımarırlar ben orda olsam ne olmasam ne gibi şeyler düşünmek bana göre yanlış herkes oraya gitmiş bir sen yoksan seni arar gözü haliyle
Canım herkes oraya gitmedi bir tek eşim gitti kardeşlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?