Kayınpederim Hastanede, Eşim Onun Yanında Nöbetçi...

Cımbızla laf seçmesek konunun özüyle ilgilensek..
Zaten daha birşey deyip dememeniz çok da önemli değil

evet, cımbızla seçiyorum çünkü bu ufak cümleler aslında insanı ele veriyor.
sen gitmiyosun çünkü harcamak istemiyosun boş vaktini, patronunda izin vermişti zaten, çeşitli bahaneler üretiyorsun
gitmek istemiyorum de bitsin gitsin, gitmek zorundada değilsin zaten.
kararınıda vermişsin.

Son düzenleme:

Hanımefendi sanırım tarzınız bu.
Yorumunuz için teşekkürler..

Sema,10 dakika engeline takıldım..Soruna cevabım evet ablacım... İçini de ferah tut bence...Sevgiler...

valla empati yapıyorum bi yakınım basit bi operasyon geçirse 12 saatlik yola gitmem hem de izin hakkı yokken.
sen de üstüne düşeni yeterince yapmışsın bence
kaynananın yaptığı da sırf ortalığı karıştırmak, diğerlerine bişey demeyip sana demesinden belli.
uçak filan demişler ama her insan uçağa binebilir diye bişey mi var misal benim babam, cenazeye gitti uçakla 1 saatlik yolu otobüsle 15 saat gitti, o kadar ısrar ettik binmedi korktuğu için, ben de binebilir miyim tek bilmiyorum mesela

ameliyatın küçüğü büyüğü olmaz arkadasım ..sonucta bıçak altına yatmış ve herşey olabılırdi....

kayın pederin gel dememiş ama yinede nezaketen yapabileceğim bir şey varmı diye sorablirdin sanırım ya da hafta sonu 1 gün gidip hem durumunu izah ederdin hem eşini hem hastanı görürdün böylece sorun olmaz dı amaç yardım değil ki seni yanlarında görmek

Son düzenleme:

Ameliyatın küçüğü büyüğü olur neden olmasın ki?

Tıpkı hastalığın küçüğü büyüğü olduğu gibi.

Ameliyatın küçüğü büyüğü olur neden olmasın ki?

Tıpkı hastalığın küçüğü büyüğü olduğu gibi.

olmaz arkadasım neden olmaz biliyormusun basit olarak gördüğümz bademcik ya da apendisit ameliyatındada hasta da ciddi durumlar gelişebiir büyük ameliyat dediğimiz by-pass ve beyin ameliyatlarındada bu durumlar gelişebilir o nedenle bıcak altında yapılan her işlem aslında büyüktür...hastalıklara gelınce bütün büyük hastalıklar aslında küçük olarak gördüğümüz hastalıklar sayesınde baslıyo basit bir bas ağrısının ilerde beyin tümprü yapabileceği gibi kesin olacak ya da olmayacak diye br sey yok ama vücudun normal olmadıgı her durum dikkatle ıncelenmelı önemsenmelı

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın.. sonuçta hayati birşey değil küçük bir operasyon için, zaten durumuda iyiymiş aile boyu gitmeyebilirsiniz, kaldıki yeni işe başlamıssınız.. öyle izin almak kolaymı...
kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil..geline karşı bu kadar beklenti içine girilmesi yanlış. kayınvalidende orda eşini iyi dolduruyordur.. baksana eşin varken telde bile çemkirmiş yanında...

Eşim dolmuyor neyse ki canım, dolmamayı öğrendi.

diğer şahsi meselelerde kayınvalideler evet biraz ortayı karıştırıyor ama hastalık konusu olunca birazda empatiyle yaklaşmak gerek olaylara ...hastalar daha duygusal olur daha ilgi beklerler üstlerine hep pervane olsun isterler kısacası biraz şımarırlar ben orda olsam ne olmasam ne gibi şeyler düşünmek bana göre yanlış herkes oraya gitmiş bir sen yoksan seni arar gözü haliyle

Canım herkes oraya gitmedi bir tek eşim gitti kardeşlerinden.

ben bu sene kendimce küçük bir ameliyat geçirdim.annemin ve kardeşimin gelme imkanı yoktu o nedenle hiç bahsetmedim telaşlanmasınlar diye
eşimin işi vardı,ameliyat anında gelemedi.çocuklara da okuldan işten kalmayın,kapıda beklemenin anlamı yok dedim,isteselerde izin vermedim
yanıma refakatçı olarak arkadaşım geldi.ben gayet güzel ameliyata girdim.gayet sakindim,tansiyonum normalinden düşüktü ama tam ameliyat anında tansiyonum yükselmiş,istifra etmişim.zor ayılmışım.ayıldıktan sonra dr çok korkuttun bizi demişti.yani çok basit operasyonlarda bile tehlike çok.

arkadaşım ben senin yerinde olsam telefonda bana uzaktan göndermeler yapan kayınvalidemin inadına gidecegim varsada gitmezdim.....
madem sana diyecegi var suçlamak adına seni orda düşüncesiz gelin pozisyonuna koymasın.... çok ihtiyacı varsa güzelce kızım böyle şöyle desinnn telefonda . öyle çagırsın,
ama mutlaka kayınpederinle gidemeyeceginin nedenini söyle... hatta 3 gün izin verdi gelemedim deme.... işe yeni başladıgımdan dolayı izin vermediler de olsun bitsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…