Kayınpederim Hastanede, Eşim Onun Yanında Nöbetçi...

Ben izin olayını hiç katmıycam zaten, bana gelmedin gitmedin diye konuşuyor ama esasen benim haberim olmaması lazım çünkü telefonda arkamdan konuşuyor, sesi geliyor da ben duyuyorum, yoksa benimle telefonda öyle konuşmuyor ki.Hiç gel veya gelme bişey demiyor ki.

Bence gitmeliydiniz , hiç bişe yapmasanız bile orada olmanız yeter bence yoksa mutlaka kırgınlık olur önemsenmediklerini düşnürler

anladım zaten... bende ona takıldım... senin gitmemen onu rahatsız etmiş ama yüzüne karşı güzel bi şekilde söylemeyi tenezzül etmiyor...telefonun diger ucundan o an konusuyorki sanada ses gitsin

bu konuyla ilgili değil ama bana taşla gelen insanlara, çiçek le gidecek kadar peygamber sabrım, sükunetim yok

o zaman demek ki zayıf bir kişiliğin var
taş atmak değil, çiçek götürmek marifettir
bunu başarana ne mutlu

Son düzenleme:
Uzaktan kişilik tahlili yapmak,hüküm vermek doğru olmaz arkadaşlar...Konu bambaşka yerlere gidecek........ (

Herkesin olaylar karşısındaki tepkisi,anlayışı ,algılayışı farklıdır............

bunu başarana ne mutlu

benim zayıf yada güçlü kişiliğim varsa siz ordam ahkam kesecek kadar marifetli değilsiniz anlıyormusunuz....konu sahibine saldırdınız şimdi sıra banamı geldi... sizin zaten tarzınız bu.sadece suandaki diyaloğ degil.... bir konuda ana temadan çok içinden başka şeyler bulup o konu üzerinde polemiğe girersiniz.... ben sizinle konuşmak istemiyorum...

Son düzenleme:
bunu başarana ne mutlu

O zaman ben size taş atıyorum şu an, asıl sizin zayıf kişiliğiniz var herkese saldırıyorsunuz.

Şimdi siz bana çiçekle gelin.

Taşla gelirseniz zayıf kişiliğiniz olduğunu kanıtlamış olursunuz unutmayın

bunu başarana ne mutlu

Ve bunu yaptığınızda, kötülük düşünmediğinizde, intikam almadığınızda öyle şeylerle karşılaşıyorsunuz ki.
O insanlar eziliyor karşınızda.
Hayat size tüm güzelliklerini sunuyor.
Başarabilene tabi

carrie ....süper bir kişiliksiniz... bir insan değil meleksiniz.... sabır ve sukünet abidesisiniz...
yazdıklarınızdan okuyoruz melek gibi kocanın başının etini yiyorsun... sen sus bari...

Son düzenleme:
süper bir teşhis canım

Hiç tarzım değil gerçekten bu şekilde bireysel tartışmalara girmek ama sanki arkadaş sürekli elinde çiçekleriyle dolaşıyormuş gibi bir de kişilik tahlilleri yapmaya, kişilik haklarına saldırmaya başladı.

Kimin zayıf karakterli olduğunun tahlili kendisine düşmedi.

carrie ....süper bir kişiliksiniz... bir insan değil meleksiniz.... sabır ve sukünet abidesisiniz...
yazdıklarınızdan okuyoruz melek gibi kocanın başının etini yiyorsun... sen sus bari...

Canım sakin ol ben yöneticiye mesaj attım zaten, benim konumu da sabote etmeyi başardı, kapatılacaktır yakında

Aynı fikirde olmasak bile iyi niyetiyle yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

12 saatlik mesafe,işe yeni başlamışsın,ee eşin zaten orada,akrabalar vs,bir de küçük bir operasyon ve eşin gelmene gerek yok diyor...Yahu gidip ne yapacaksın ki?Hiç bir şey.Boşver sen aramış konuşmuş,kayınpederinin gönlünü etmişsin kafana takma boşuna.Arayıp hatır sormaya devam et yeter....

Eğer haftasonu gidebiliyorsanız gitseniz çok iyi olurdu, kayınpederiniz sizi seviyor, açıklamalarınızdan o anlaşılıyor...
Onure olurdu sizi gördüğünde, düşünün siğer evlatları da gelmemiş, gelinim kalkmış gelmiş diye ne sevinirdi...
Kayınvelidenizin laflarına gelince, o kendi huyunu ortaya koymuş...
Gitmiş olsanız da daha farklı laflar edebilir, eğer amacı size laf demekse her türlü bulur diyecek birkaç laf...

Bence de. 12 saat uzun bir mesafe. Ciddi bir ameliyat olsa gidilmesi gerekirdi. İnsan her zaman uygun olamıyor ki. Buna küsülmez ki. Onların biraz daha anlayışlı olması lazım.

Biraz da aile bağlarıyla ilgili galiba. Birbirine çok tutkun bir aileyse garipsemiş olabilirler. Ben annem, babam ya da kardeşim ben ufak bir operasyon geçirdiğimde yanıma gelmediler diye küsmem. Gelseler iyi olur ama gelemeyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…