arkadaşım ben senin yerinde olsam telefonda bana uzaktan göndermeler yapan kayınvalidemin inadına gidecegim varsada gitmezdim.....
madem sana diyecegi var suçlamak adına seni orda düşüncesiz gelin pozisyonuna koymasın.... çok ihtiyacı varsa güzelce kızım böyle şöyle desinnn telefonda . öyle çagırsın,
ama mutlaka kayınpederinle gidemeyeceginin nedenini söyle... hatta 3 gün izin verdi gelemedim deme.... işe yeni başladıgımdan dolayı izin vermediler de olsun bitsin
Ben izin olayını hiç katmıycam zaten, bana gelmedin gitmedin diye konuşuyor ama esasen benim haberim olmaması lazım çünkü telefonda arkamdan konuşuyor, sesi geliyor da ben duyuyorum, yoksa benimle telefonda öyle konuşmuyor ki.Hiç gel veya gelme bişey demiyor ki.
arkadaşım ben senin yerinde olsam telefonda bana uzaktan göndermeler yapan kayınvalidemin inadına gidecegim varsada gitmezdim.....
peki ondan ne farkın olurdu?
bu konuyla ilgili değil ama bana taşla gelen insanlara, çiçek le gidecek kadar peygamber sabrım, sükunetim yok
o zaman demek ki zayıf bir kişiliğin var
taş atmak değil, çiçek götürmek marifettir
bunu başarana ne mutlu
bunu başarana ne mutlu
bunu başarana ne mutlu
O zaman ben size taş atıyorum şu an, asıl sizin zayıf kişiliğiniz var herkese saldırıyorsunuz.
Şimdi siz bana çiçekle gelin.
Taşla gelirseniz zayıf kişiliğiniz olduğunu kanıtlamış olursunuz unutmayın
süper bir teşhis canım
ooo siz başarmışsınız....süper bir kişiliksiniz... bir insan değil meleksiniz.... sabır ve sukünet abidesisiniz...
yazdıklarınızdan okuyoruz melek gibi kocanın başının etini yiyorsun... sen sus bari...
carrie ....süper bir kişiliksiniz... bir insan değil meleksiniz.... sabır ve sukünet abidesisiniz...
yazdıklarınızdan okuyoruz melek gibi kocanın başının etini yiyorsun... sen sus bari...
Canım sakin ol ben yöneticiye mesaj attım zaten, benim konumu da sabote etmeyi başardı, kapatılacaktır yakında
Aynı fikirde olmasak bile iyi niyetiyle yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
12 saatlik mesafe,işe yeni başlamışsın,ee eşin zaten orada,akrabalar vs,bir de küçük bir operasyon ve eşin gelmene gerek yok diyor...Yahu gidip ne yapacaksın ki?Hiç bir şey.Boşver sen aramış konuşmuş,kayınpederinin gönlünü etmişsin kafana takma boşuna.Arayıp hatır sormaya devam et yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?