- 14 Ağustos 2020
- 19
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
Ben de öyle düşündüm ekran görüntüsü kyuluyorsa köy ayınBilemedim..dikkat edin..aşırı laubali
ben şokKayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın senYo abartmıyorsun.
Adam bildiğin oğlunun eşine yürüyor, iğrenç.
Hahahaha iyi yazar valla allah yukarıda. Ekran görüntüsü attım yoruma bak istersenbak kart horoza sen,mesaj yazıp emoji atmayı da biliyo
Ne yapayimben şok
tabiki hiç normal değil,hem de hiç
Sen öpücük atmasaydın keşkeÖpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Apar toparkime danissam bilemedim üye oldum buraya eşime desem olay cikarYo abartmıyorsun.
Adam bildiğin oğlunun eşine yürüyor, iğrenç.
Mesajları silme eşin görsün derim benApar toparkime danissam bilemedim üye oldum buraya eşime desem olay cikar
ben senin yerinde olsam işler daha büyümeden eşime bu mesajları gösterirdim.ama baban bana mı yürüyor gibi değil de dalgaya vurarak bak baban ne yazmış evlenmekistiyor çok güldüm ama kıyamadım da falan diyerekNe yapayim
Öpückten değilSen öpücük atmasaydın keşke
Büyük ihtimalle bu adam bundan yüz bulup böyle yazdı
Ayy sapık mıdır nedir
Mesajları silme
Eşin görsün o uyarsın
Iıyyy ya nasıl bir hale geldik böyle
Hiç beklemiyordum ya...Sen öpücük atmasaydın keşke
Büyük ihtimalle bu adam bundan yüz bulup böyle yazdı
Ayy sapık mıdır nedir
Mesajları silme
Eşin görsün o uyarsın
Iıyyy ya nasıl bir hale geldik böyle
Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....ben senin yerinde olsam işler daha büyümeden eşime bu mesajları gösterirdim.ama baban bana mı yürüyor gibi değil de dalgaya vurarak bak baban ne yazmış evlenmekistiyor çok güldüm ama kıyamadım da falan diyerek
Bana da hep böyle akrabam dedem yaşındaki adamlar yürüyor bisy de yapmıyorumMesajları silme eşin görsün derim ben
O uyarır böyle yazmaması gerektiğini falan söyler belki
Çok pis ya adama bak
Bana bile böyle yürüyen olmadı
ama canım üsluplarda çok büyük sıkıntı varBunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
Eşime böyle rahat konuşuyorum canım kayinpederime baba diyorum arada eve birşey lazım olunca sirinlik olsun diye melek emojisi sevgi dolu bi yüz emojisi vs ondanatıyorum o da minnetten bunu böyle yorması bence saçma.ama canım üsluplarda çok büyük sıkıntı var
eğer kayınpederinle de böyle rahat konuşuyorsanız adam tabi ki çekinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?