Kayınpederim kötü niyetli mi?

Tez vakitte hakkin rahmetine kavussun o zaman bu kakarzampara. Yerinizde olsam yine de esimle paylaşırdım.
Ya esim babasina ters ustune bunu gorse olay çıkar diye düşünüyorum. Ya bilmiyorum oğlum da dereye cok düşkün. Bugün telefonda eşimle tartıştık keder bizdeydi oğlumla oynuyordu duydu ona derdimi paylaştım baba böyle böyle napıyım diye baba diye tasiye istedim biraz konuştuk yatmata gittu hop bu mesaj

Konuya inanmıyorum .
Hadi inandım sen niye öpücük yolluyorsun sen yapınca normal , o yapınca mi kötü
O emojiyi ben farklı amaçla yollamadım çok sık da yollamama kendi babama bile yollarım ama u öpücük ile kötü dusnduyse bi öpücük emojisiyle bir öyle olduysa sorun bende değil

Zaten genelde soğuk cevap veriyorum ama bu aralar zor zamanlarda destek olduğu için şirin olsun diye ara sıra emoji atardım ama ona da son. Eşim yokken evealmama gibi bi lüksüm yok oğlum dedeci saatlerce ağlar dedesine işten gelince illa dedeye gitcek sesini duymasın. O kadar cikmaza girdim ki

Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Canın çıksın pislik deseydin hiç normal değil bence kızım desin canım nedir ya görmedik değil bunuda gördük taciz ettiği için gelin kayınpederini öldürdü ceza almadan çıktı hapisten iğrenç herif mesafe koyun aranıza görüşmeye ye çalışın bunun sonu hiç iyi değil gerekirse eşinize söyleyin

Kavga çıkar diye korkuyorum

Bu hayatta her şey olur ihtimal veririm tabi. Öz babalar bile yoldan cikiyor. Eşime söyleme kavga çıkar diye korkuyorum.

Böyle bir durumda değil pederi babamı bile eve almam ne olursa olsun sonu sıkıntılı bu işin

O emojiyi ben farklı amaçla yollamadım çok sık da yollamama kendi babama bile yollarım ama u öpücük ile kötü dusnduyse bi öpücük emojisiyle bir öyle olduysa sorun bende değil

Allah aşkına kayinpedere öpücük emojisi nedir ya
Neyse banane ,uğraş dur

Kayınpederin benim whatsapımda işi olmaz
Bide siz de öpücük atmışsınız, kimbilir nasıl da mutlu etti onu o sizin önemsemediğiniz öpücük.
Bence hiçbişey bile anlatmanıza gerek yok, açın mesajları verin telefonu eşinizin eline. Okur musun ben yorum yapmıcam sen ne düşündüğünü söyle deyin. Bakalım ne diyecek eşiniz.
Kavgaysa kavga, haddini bilsin pislik.

Ben çok abartı bir sey görmedim oradaki öpücük emojisi de torununa olan sevgisini ifade ediyor gibi geldi
Bana senin gibi biri lazim derken de belki ilginiz, anneliginiz, desteğiniz ona iyi geliyor ve "bana senin gibi benimle ilgilenecek biri lazim" diye söylemiş olabilir
Yani olaya adam sapik, gelinine asılıyor seklinde de değil de, yalnizliktan sıkıldığı icin hayat arkadaşına ihtiyaci var seklinde baktım ben.
Bir de kadinlar tek basina hayatını idame ettirebilirken, erkeklerin hayatında illa bir kadina ihtiyaç duyduklarini duymustum. Bu anne/kiz kardeş/hala/teyze de olabilirmis. Simdi kayinpederiniz de yalniz olduğu icin bir yol arkadasi ariyor. Gelini olarak onunla.ilgilenmeniz hosuna gidiyor, keske oğlum gibi bana da destek cikan, yanimda olan biri olsa diyordur.
Tabii başka sizi rahatsız eden yönleri varsa bilemem.

Mesajı kocana göster ben anlamadım bir de sen okur musun lütfen de nolucak. O ayar çeker babasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…