- 14 Ağustos 2020
- 19
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
Butcemizyeterli olsa bunlara gerek kalmazdı bileEsinizle paylasin. Aile apartmanindan kurtulmak içinde bir vesile olur.
Tez vakitte hakkin rahmetine kavussun o zaman bu kakarzampara. Yerinizde olsam yine de esimle paylaşırdım.Butcemizyeterli olsa bunlara gerek kalmazdı bile
Ya esim babasina ters ustune bunu gorse olay çıkar diye düşünüyorum. Ya bilmiyorum oğlum da dereye cok düşkün. Bugün telefonda eşimle tartıştık keder bizdeydi oğlumla oynuyordu duydu ona derdimi paylaştım baba böyle böyle napıyım diye baba diye tasiye istedim biraz konuştuk yatmata gittu hop bu mesajTez vakitte hakkin rahmetine kavussun o zaman bu kakarzampara. Yerinizde olsam yine de esimle paylaşırdım.
O emojiyi ben farklı amaçla yollamadım çok sık da yollamama kendi babama bile yollarım ama u öpücük ile kötü dusnduyse bi öpücük emojisiyle bir öyle olduysa sorun bende değilKonuya inanmıyorum .
Hadi inandım sen niye öpücük yolluyorsun sen yapınca normal , o yapınca mi kötü
Zaten genelde soğuk cevap veriyorum ama bu aralar zor zamanlarda destek olduğu için şirin olsun diye ara sıra emoji atardım ama ona da son. Eşim yokken evealmama gibi bi lüksüm yok oğlum dedeci saatlerce ağlar dedesine işten gelince illa dedeye gitcek sesini duymasın. O kadar cikmaza girdim kiTövbeler tövbesi
Madem bu tarz şeyler seziyorsunuz derhal mesajlaşmayı kesin, yazarsa soğuk cevap verin. Bir daha da öpücük yollamayın.
Burnuma hiç hoş kokular gelmedi.
Eve de eşiniz yokken almayın.
Daha neler duyacağım burada
Canın çıksın pislik deseydin hiç normal değil bence kızım desin canım nedir ya görmedik değil bunuda gördük taciz ettiği için gelin kayınpederini öldürdü ceza almadan çıktı hapisten iğrenç herif mesafe koyun aranıza görüşmeye ye çalışın bunun sonu hiç iyi değil gerekirse eşinize söyleyinÖpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Kavga çıkar diye korkuyorumMidem bulandı ya
Eşinize söylemeden nasıl duruyorsunuz aklım almadi . Bu şekilde şahsen yasayamam . Bana hangi gözle baktığı belli değil adamın her gün görmek zorunda kalcam . Yok yaa. Kesinlikle eşime söyler bı yolunu bulurdum .
Bu hayatta her şey olur ihtimal veririm tabi. Öz babalar bile yoldan cikiyor. Eşime söyleme kavga çıkar diye korkuyorum.Canın çıksın pislik deseydin hiç normal değil bence kızım desin canım nedir ya görmedik değil bunuda gördük taciz ettiği için gelin kayınpederini öldürdü ceza almadan çıktı hapisten iğrenç herif mesafe koyun aranıza görüşmeye ye çalışın bunun sonu hiç iyi değil gerekirse eşinize söyleyin
Böyle bir durumda değil pederi babamı bile eve almam ne olursa olsun sonu sıkıntılı bu işinZaten genelde soğuk cevap veriyorum ama bu aralar zor zamanlarda destek olduğu için şirin olsun diye ara sıra emoji atardım ama ona da son. Eşim yokken evealmama gibi bi lüksüm yok oğlum dedeci saatlerce ağlar dedesine işten gelince illa dedeye gitcek sesini duymasın. O kadar cikmaza girdim ki
O emojiyi ben farklı amaçla yollamadım çok sık da yollamama kendi babama bile yollarım ama u öpücük ile kötü dusnduyse bi öpücük emojisiyle bir öyle olduysa sorun bende değil
Mesajı kocana göster ben anlamadım bir de sen okur musun lütfen de nolucak. O ayar çeker babasına.Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacakMesajı kocana göster ben anlamadım bir de sen okur musun lütfen de nolucak. O ayar çeker babasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?