Kayınpederim kötü niyetli mi?

Ben onunla ilgilenmiyorum annesi yaşıyor alt katta annesiyle duruyor zaten eşe ihtiyacı var evet ben de iyimser düşünmek istedim eşime de bi gösterdim eşim bana dedi ir şeyler hissetmiştim yanilmamisim halledicem dedi olay benden çıktı ben uğraşmak istemiyorum kimseyleben kötü olurum sonra

Hattı kapali wp dışında ulaşmak imkansız mecbur yazıyoruz

Yahu benim kayinpederim yazmayi bilmez bu emoji atiyo kayinpederim olaki bisey yazacak sayın.biranne.aradı.ben.cocuklar.napayolar.tlfan.kapali. yazamiyo bile bide sen ne diye opucuk atiyon hadi atacaksin gulucuk at opucuk ne ya.Dikkatli ol laubali olma fazla.

Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen

yanlış anlaşılmaya musait mi evet ama ben kötu niyetli olmadığını duşunuyorum, babam da kardeşimin eşine çok duşkundur, eminin watsaptan mesaj atmayı bilse böyle bol öpucuklu kalpli mesajlar atar, yanındaki haareketleri önemli, mesaja çok takılma, seni çok seviyorum anlamında demiş bence, senin gibi aşık olabileceğim biri diye, hiç bir sapıklığıyla gerçek hayatta karşılaşmadıysan mesajı takma. uslubu rahatsız edici evet ama yaşlılar teknolojiye hakim değiller bir şımarıyorlar gibi oluyor sosyal mecralarda.

Yani benim annemde eşime mesaj atarken canım oğlum yazıp öpücük atarda kayınpeder gelinine bilemedim. Kayınpederimle ilişkim çok iyidir, bana kuzum geldim, kuzum kapıyı açtan öteye de gitmedi adam, şöyle mesaj atsa herhalde rahatsız olurdum. Eşiniz mesajları görüp bir şey demiyorsa adamın konuşma tarzı da bu olabilir en azından benim annemin öyle bitanem kuzularım canlarım diye konuşuyor bizimle. Sadece kayınpederle eş durumu konuşmak talihsizlik olmuş o konudan kendinizi biraz çekin kafanız rahat etsin

Bence bir an önce mesafe koy mesaj falan yazma sonra seni suçlarlar eşine mutlaka söyle rahatsız oldum de

Öncelikle siz sadece bu mesajdan iskillenmemişsinizdir.Size bakışı nasıl?Kadınlar yanlış bir şeyi hemen hisseder.Sizde böyle bir his var mı?Bu mesajdan sonra emekli mesaj atmayın.Onun yanında ekstra dikkat edin kendinize.

valla aynısını düşündüm bende... senin gibi derken ilgili güler yüzlü kibar şeklinde algıladım... ama herkes diğer türlü algılayınca kendi düşündüğümden şüphe ettim safmıyım ben diye sizin yorumu görünce rahatladım. konu sahibi kayınpederinizi siz daha iyi tanıyorsunuz. insan sadece bir mesaj ile değil yaptıkları ile de kendini ele verir. tuhaf hareketleri yaklaşımı vs yoksa yazdığı şey yanlış algılanmış olabilir. işin diğer boyutu sizin, kendisini tanıdığınızı bildiği için böyle yanlış anlaşılacağını hesaplamamış olabilir. bu durumda kavga çıkarırsanız siz kötü gözükürsünüz. bence gözlemleyin o zaman. öyle niyeti olan insan hareketleri ile de belli eder.

bence şuan eşinizle paylaşacağınız bir durum yok. boşyere ortalığı ayağa kaldırma.
adamın mesajlarına öpücükle karşılık verme yeter.
gayet ciddi yaz. ve gerekirse bazılarını yani önemli olmayanları görmemezilikten gel.
sen mesafeni daha fazla korursan o sana böyle yaklaşamaz
sen de öpücük atarken nasıl böyle bir soru soruyorsun onu anlamıyorum ben de.

evet ters bir mesaj.
Ama belki adam dusunemedi bunak diyelim.
Gercekte size tavri nasil ??? En onemlisi bu. Gercektr tavri duzgun ise. Mesaja aldiris yapmamak lazim. Ama gercektede suluysa. Evet ozaman ustune yurumeye calisiyor. Ha kp pislikse, ben esime dermiydim ? Hyr. Ama kp kendim cevabini verir birdaha evime gelme derdim. Esimi baba katili yapmak istemem sahsen ....

Valla ben konudan çok yazılanlara şaşırdım biri demiş kayın pederimin numarası bile yoktur bende biri demiş niye mesajlaşıyorsun kyınpederin vatspnda işi ne... yahu ne yaşadınız da kayınpederin numarasını bile kaydetmiyor,mesajlaşmıyorsunuz...ben telefon dahi edemedigim kayınpederimle aynı ortamda da bulunmam çünkü bana bi yanlış yapmıştır ki o kadar soğuk ve uzak dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…