- 14 Ağustos 2020
- 19
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
Ben onunla ilgilenmiyorum annesi yaşıyor alt katta annesiyle duruyor zaten eşe ihtiyacı var evet ben de iyimser düşünmek istedim eşime de bi gösterdim eşim bana dedi ir şeyler hissetmiştim yanilmamisim halledicem dedi olay benden çıktı ben uğraşmak istemiyorum kimseyleben kötü olurum sonraBen çok abartı bir sey görmedim oradaki öpücük emojisi de torununa olan sevgisini ifade ediyor gibi geldi
Bana senin gibi biri lazim derken de belki ilginiz, anneliginiz, desteğiniz ona iyi geliyor ve "bana senin gibi benimle ilgilenecek biri lazim" diye söylemiş olabilir
Yani olaya adam sapik, gelinine asılıyor seklinde de değil de, yalnizliktan sıkıldığı icin hayat arkadaşına ihtiyaci var seklinde baktım ben.
Bir de kadinlar tek basina hayatını idame ettirebilirken, erkeklerin hayatında illa bir kadina ihtiyaç duyduklarini duymustum. Bu anne/kiz kardeş/hala/teyze de olabilirmis. Simdi kayinpederiniz de yalniz olduğu icin bir yol arkadasi ariyor. Gelini olarak onunla.ilgilenmeniz hosuna gidiyor, keske oğlum gibi bana da destek cikan, yanimda olan biri olsa diyordur.
Tabii başka sizi rahatsız eden yönleri varsa bilemem.
Hattı kapali wp dışında ulaşmak imkansız mecbur yazıyoruzKayınpederle watsuptan yazışmaya ne gerek var Allah aşkına. Bu yaşlılar bi değişik oluyor. Facebooktan bile sevgili buluyolar kendilerine saçma sapan. Sonra da Müge Anlıya çıkıyolar
Belki de genç birini bul anlamında yazmştr ama fazla laubali olmuş
Çıkarsa çıksın ne olucaksa olsun , her şey bu şekilde yaşamaktan iyidir bence .Kavga çıkar diye korkuyorum
O öpücük attı sen niye atıyorsun maden arkadaşımÖpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
InterestingÖpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
valla aynısını düşündüm bende... senin gibi derken ilgili güler yüzlü kibar şeklinde algıladım... ama herkes diğer türlü algılayınca kendi düşündüğümden şüphe ettim safmıyım ben diyeBen çok abartı bir sey görmedim oradaki öpücük emojisi de torununa olan sevgisini ifade ediyor gibi geldi
Bana senin gibi biri lazim derken de belki ilginiz, anneliginiz, desteğiniz ona iyi geliyor ve "bana senin gibi benimle ilgilenecek biri lazim" diye söylemiş olabilir
Yani olaya adam sapik, gelinine asılıyor seklinde de değil de, yalnizliktan sıkıldığı icin hayat arkadaşına ihtiyaci var seklinde baktım ben.
Bir de kadinlar tek basina hayatını idame ettirebilirken, erkeklerin hayatında illa bir kadina ihtiyaç duyduklarini duymustum. Bu anne/kiz kardeş/hala/teyze de olabilirmis. Simdi kayinpederiniz de yalniz olduğu icin bir yol arkadasi ariyor. Gelini olarak onunla.ilgilenmeniz hosuna gidiyor, keske oğlum gibi bana da destek cikan, yanimda olan biri olsa diyordur.
Tabii başka sizi rahatsız eden yönleri varsa bilemem.
Niye ben yoluorum nie utanim. Oda baba. . Oda baba benim icin. Sapik degiller ki. Gercekten babam olarak goruorum niye utaniyim.opucuk atmayaben kayınpederime öle öpücük felan yollamayi utanirim yaa.
Tabi yeni üyelere hep böyle olur zatenBana da hep böyle akrabam dedem yaşındaki adamlar yürüyor bisy de yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?