Kayinpederim! !!

Görümcenizin eşi çalışmıyor mu?
Çalışıyor her gün 50 tl gelip karısına veriyor. Kahvede çalışıyor sanırım kumar oynuyorlarmis çalıştığı yerde ona çok para geliyor. Gorumcem de her gün o 50 tl ile bira ve çerez alıp bir güzel yiyip içiyor. Her gun sarhos. Herkese satasiyor. Ben hamileyken benim bile ustume yurudu esim araya girip ablasini tuttu ve kavga etti. Kayinpederime 1 tl vermiyor o. Kayinpederimde ondan istemiyor hep bizden istiyor. Zoruma giden bu zaten.

Valla esiniz esek olduktan sonra semer vuran çok olur. Baba ise baba! Kimse kusura bakmayacak!

Ne kavgalar ettik yemin ederim bu lafı bile söyledim ona. Ama sürekli babamdir gunahtir haktır öbür dunyasida var diyip duruyor. Sanki o oğlan benim esim baba gibi. Peki acaba benim hakkım Cocugumun hakki ne olacak öbür dunyada....

Ailem bursa da. Eşim de oraya gidemem orda saç ekim isi yok diyor. Burda evler oranın iki katı kendine is bile kurarız evi satarak diyorum ben istanbuldan gidemem diyor bu seferde.

Olmaz mı var tabi maaşı. Hem kendi maaşı var hem damadı calisiyor. Damadi parayi kızına veriyor oda kayinpederime bir lira vermiyor. Ama benim kocam saf gibi yağ balla besliyor.... çok zoruma gidiyor artık
Kendi maaşı kendisine fazlasıyla yetmedi.
Bence eşinizle sakjnce oturun konuşun.
Artık çocuğunuzun olmadığını sorumluluğunun 2 katı fazla olduğunu bilmesini söyleyin.
Böyle 3 5 lira yardım onların gözüne de görünmüyordu yardım olarak.

Saç ekim işi artı, her yerde var

Taşının mümkünse ha deyince gelemeyecekleri bir yere.
Çekilecek dert değil.
Geliri var ama çar çur edip neden sizden otlanıyor? Ben olsam kapıdan kovardım yani bu ne?
Olacak iş değil.

Yani ne diyeyim bilemedim. Sorun kayınpederden çok eşiniz çünkü. Çocuğunuzun bezinden kısmak, evde yemeklik olmaması normal şeyler değil. Hadi insan işten çıkar, maddi zorluğa düşer katlanır ama bu şekilde olan parayı evladından kesmek olmaz ya. Bunu bir baba yapmamalı. Şu an aslında eşiniz aynı babası gibi kendi evladını sömürüyor farkında değil. Keşke hiç evlenip de sizin ve evladınızın sorumluluğunu almasaymış, kaldıramamış çünkü. Ben olsam konuşurum eşimle, babanla konuş, biz zor geçiniyoruz de, artık para verme derdim. Devam ettiği taktirde de rest çekip ailemin yanına giderdim sanırım. Çocuğunuza da yazık.

Kendi maaşı kendisine fazlasıyla yetmedi.
Bence eşinizle sakjnce oturun konuşun.
Artık çocuğunuzun olmadığını sorumluluğunun 2 katı fazla olduğunu bilmesini söyleyin.
Böyle 3 5 lira yardım onların gözüne de görünmüyordu yardım olarak.

Saç ekim işi artı, her yerde var

Bütün bu tavsiyeleri dikkate alarak tekrar bu aksam konuşacağım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim çünkü artık bu ayrılığa kadar gidecek iyice yiprandim

Nasıl bir aileye düşmüşsün koca arkanda değil baba kumarbaz görümce ayyaş üstüne yürüyor falan. Allah sabir versin bence bir süre ailenin yanına git küs bi şekilde evini de uzak bi yere taşı.

Yani ne diyeyim bilemedim. Sorun kayınpederden çok eşiniz çünkü. Çocuğunuzun bezinden kısmak, evde yemeklik olmaması normal şeyler değil. Hadi insan işten çıkar, maddi zorluğa düşer katlanır ama bu şekilde olan parayı evladından kesmek olmaz ya. Bunu bir baba yapmamalı. Şu an aslında eşiniz aynı babası gibi kendi evladını sömürüyor farkında değil. Keşke hiç evlenip de sizin ve evladınızın sorumluluğunu almasaymış, kaldıramamış çünkü. Ben olsam konuşurum eşimle, babanla konuş, biz zor geçiniyoruz de, artık para verme derdim. Devam ettiği taktirde de rest çekip ailemin yanına giderdim sanırım. Çocuğunuza da yazık.

Ben kayinpederime kendim bile dedim. Bir kez benden para istedi hamileydim eşim yoktu evde. Bizim artık paramiz yok baba kusura bakma çocuk hazırlığı yapıyoruz dedim vermedim. Akşam yine kocami yakalamış almış para.

Şimdi bu anlatılanlara göre biri baba oluyor biri eş yani. Ben iki sıfatı da bu anlatılanlarda bulamadım.:işsiz:

Eşim çok vicdanli sağolsun ama sadece babasina. Bana gelince sönüyor o vicdan.. bir keresinde babası is yapmaya karar vermiş kumaş alıp satacakmis. Daha ortada hiç bişey yok, ona diyor ki aman sakin sen kumas taşıma. Ama ben 8 aylik hamileyken bi kez temizlik yaparken tartıştı evden cikti butun temizliği ben yaptım o halde koltuk şu bu çektim karnim burnumda bana hiç aciyan olmadı. Ama babasının daha ortada olmayan işi için aman taşıma diyor.

Eşin eşek olursa, semer vuran çok olur.
Bunları eşinin düşünmesi lazım.
Sen de ne idare ediyorsun, masraf çıkar. Daha çok bez değiş, çocuğun poposu değersiz mi onlardan? Ne gerekiyorsa al. Erkeklere fazla tutumlu yaramaz. Böyle yedirir.

Nasıl bir aileye düşmüşsün koca arkanda değil baba kumarbaz görümce ayyaş üstüne yürüyor falan. Allah sabir versin bence bir süre ailenin yanına git küs bi şekilde evini de uzak bi yere taşı.

Ben eşimi severek evlendim.evlenirken böyle değildi, artık benim sirtimdan beslenmeyecek kimse bu güne kadar hep beni somurduler diyordu. Zamaninda daha kucukken 15 16 yaslarinda evde kimse calismazken kagit toplamış şişe toplarmis. O sekilde eve bakarmis. Buna isyan ederdi. evlendik hersey 180 derece döndü. Eğer bu şekilde ailemin yanına gidersem annem bir daha asla beni geri bırakmaz.. geri dönüşü olmayan yola girmeden once biraz daha şansımı denemek istiyorum bu tavsiyelerinizle birlikte bir kez daha konusacgim bu akSam esimle.

Ben eşimi severek evlendim.evlenirken böyle değildi, artık benim sirtimdan beslenmeyecek kimse bu güne kadar hep beni somurduler diyordu. Zamaninda daha kucukken 15 16 yaslarinda evde kimse calismazken kagit toplamış şişe toplarmis. O sekilde eve bakarmis. Buna isyan ederdi. evlendik hersey 180 derece döndü. Eğer bu şekilde ailemin yanına gidersem annem bir daha asla beni geri bırakmaz.. geri dönüşü olmayan yola girmeden once biraz daha şansımı denemek istiyorum bu tavsiyelerinizle birlikte bir kez daha konusacgim bu akSam esimle.
En azından evini taşıman için çaba saffet canım allah yardımcın olsun.

Eşin eşek olursa, semer vuran çok olur.
Bunları eşinin düşünmesi lazım.
Sen de ne idare ediyorsun, masraf çıkar. Daha çok bez değiş, çocuğun poposu değersiz mi onlardan? Ne gerekiyorsa al. Erkeklere fazla tutumlu yaramaz. Böyle yedirir.
İse yarar mı diyorsun.. sonuçta parası bize yetim bittiğinde yani sıkıya geldiğinde verecek parası gelmez gözüne dokunur belki o zaman. Teşekkür ederim kardeşim bunu deneyeceğim. Yeter bu kadar alttan aldigim

C
Niye dolap bos
Niye cocugun bezi degismiyor bakteri uretir
Cocuguna buna hakkin var mi
Esin calismiyor mu
Çalışıyor bi estetik cerrahi merkezinde saç ekim bölümünde çalışıyor. Gelirimiz düşük değil aslında, ama 1 maaşla hep babasını beslemeye hem bizi beslemeye çalıştığı için yetmiyor. Bende cidden salak gibi harcama kısmaya çalışıyorum. Ama yapmayacağım artık. Kendimize eziyet ediyorum bu yaptigimla. Ne gerekiyorsa o, hem böylece yetmeyince oda vermeyi bırakır belki.. canıma tak etti

Back
X