Kayinpederim! !!

Bu ac göz lu insanlara anahtar bırakılır mı hic :işsiz:

Normalde kimsede anahtarimiz olmaz. Fakat 2 gün memlekete gittik yani benim memleketime. Evimde kedi var. Onun mama ve suyunu vermeleri için bırakmak zorunda kaldım başka çarem yoktu. Fakat utanmasalar masa sandalyeyide goturceklermis nerdeyse. Tuz karabibere kadar götürmüş.....

Valla aglanicak halime güldüm bu mesajla allah razı olsun :KK70:
Bak bende şimşekler öyle bir çakıyor ki :) sana daha bir kaç tane daha taktik vereceğim ama yavaş yavaş ilerle tamam mı :D onlar size geldiğinde ses tonunu banu alkana çevirim hayatım bir dakika bakarmısın de yanına çağır , sonra da bu gece erken uyuma lütfen seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum de sonra sal gitsin onların yanına :D wu huuu ver coşkuyu . onlar size ne zaman saat kaçta gelirse gelsin bunu taktik edin . onların yanında eşine sürekli tatlı sözler söyle canım , balım, hayatım , çiçeğim , böceğim ne diyorsan artık :)

vermeyin bence .... kedilere yeterli mama su koyun...
bir daha verir miyim bu olandan sonra.. erzak deposu olarak kullanılmış mutfağım. eksik ne varsa hop bizden. bir de fırınımda bişiler pişirmişler fırının tabanına ne döktüyse görmedim sıvımsı bal gibi bi görüntüsü var, fark etmedim yemek koydum bi açtım duman doldu nasıl kokuyor ama.. ben esyalarımı kullanmaya kıyamam her gün siliyorum temizliyorum takıntılı bi insanım, başkası neler yapıyor.

Normalde kimsede anahtarimiz olmaz. Fakat 2 gün memlekete gittik yani benim memleketime. Evimde kedi var. Onun mama ve suyunu vermeleri için bırakmak zorunda kaldım başka çarem yoktu. Fakat utanmasalar masa sandalyeyide goturceklermis nerdeyse. Tuz karabibere kadar götürmüş.....
Keske tasinsaniz bu insanlardan uzaklara esini ikna edebilsen cekilmez bu yuzsuzler ne ayip evi resmen soymuslar özel esyalarinizi da karistirmis olabilirler bence

Keske tasinsaniz bu insanlardan uzaklara esini ikna edebilsen cekilmez bu yuzsuzler ne ayip evi resmen soymuslar özel esyalarinizi da karistirmis olabilirler bence
bende öyle düşünüyorum ama sinirlenmemek için aklıma getirmemeye çalışıyorum çünkü kendim ettim kendim buldum yani. keşke kedimi de götürseydim gittim ona anahtar verdim sanki bilmiyormuş gibi. allahtan evde maddi değeri olan bişiler bırakmam hiç bir zaman. şeytana uyar bi yanlış yapar sana anahtar bıraktım sen aldın da diyemessin. al başına belayı.....

Bence kayınpederiniz eşı vefat ettikten sonra sıkıntidan ne yapacağıni bilemediğinden size sarmış. Para isteyip sizinle uğraşacağına bir uğraş bulsun kendine.

bende öyle düşünüyorum ama sinirlenmemek için aklıma getirmemeye çalışıyorum çünkü kendim ettim kendim buldum yani. keşke kedimi de götürseydim gittim ona anahtar verdim sanki bilmiyormuş gibi. allahtan evde maddi değeri olan bişiler bırakmam hiç bir zaman. şeytana uyar bi yanlış yapar sana anahtar bıraktım sen aldın da diyemessin. al başına belayı.....
Aynen öle allah yardımcı niz olsun valla isiniz zor

Bence kayınpederiniz eşı vefat ettikten sonra sıkıntidan ne yapacağıni bilemediğinden size sarmış. Para isteyip sizinle uğraşacağına bir uğraş bulsun kendine.
kayınvalidem daha 6 ay önce vefat etti. ben 1 buçuk yıldır çekiyorum. gerçi o kadıncağız neler çekti acaba bide hasta haliyle adam koca gün kahvedi nasıl bakıldı o kadına. ancak alıp engelli maaşını yiyordu kadının. bebek maması yiyordu kadın onu bile biz alıyorduk her gün kadın sefil olmasın diye. kaç kez teklif ettim kayınvalidemi bize verin maaşıda var ilacına yemeğine yeter hepsi bana hiç zararı yok ben koca gün evdeyim dedim.zaten banyosunu falan eşim yaptırıyordu o zamanda. bana hiç zararı veya fazlalığı bile olmazdı. allah yukarda yalanım yok 3 kez teklif ettim bunu. maaş gidicek diye vermedi. biz yemeğinni almaya devam ettik oda maaşını yemeye..

Back
X