Sevgili konu sahibi ,Eşine evde eksik olan ne varsa mesaj yoluyla ilet ama canım cicim demeyi pof poflamayı ihmal etme

, sakın markete gitme eşinle birlikte , yanımda param yok deme şansı bırakma .

Uzun uzun listeni yap bunlar eksik yemek yapacağım de sonuna da öptüm hayatım yaz mesajı postala

. eksik kalan tüm malzemeler için bu yöntemi dene . Kayınpederin geldiğinde eşin evde olsa bile evde olmadığını senin de paran olmadığını söyle, hatta kapıyı açar açmaz baba bende para yok oğlunda evde değil bebek ağlıyor gitmem lazım de kapıyı kapat

ama bunların hepsini güleryüzle ama ciddi bir ifadeyle yap

, hatta eşinin ayakkabıları kapıdayken bile eşinin evde olmadığını söyle belki anlarlar yük olduklarını

. Görümcene ne yaparsan yap seni haksız durumuna düşürür bu genişlik ve arsızlıkla , babasının evinde beleş bedava yaşayıp sana yük olması rızkına ortak olması onu hiç rahatsız etmemiş ama bu seni rahatsız ettiği için suçlu durumuna düşersin bunu sakın dile getirme

. size gelmek istedikleri zaman kapıyı açmadan önce mutlaka montunu giy ve ben de tam dışarı çıkıyordum bebeğe bez alacağım bi zahmet baba sen alırmısın de

sen onlardan maddi isteklerde bulunmadığın sürece seni sömürmeye devam ederler . Kapıyı her çaldıklarında işim var de altın kural bu

eşinle görüşmelerini olabildikçe engelle ve bunu eşine çaktırmadan yap her akşam 15 -20 dk eşinle çocuğunla yürüyüş yap , evinin kilidini değiştir sen yokken eve giremesinler

Anahtar içinde kırıldı değiştirdik dersin ama bunu onlar sormadan sakın söyleme sakın, hatta yoo biz açabiliyoruz Evimizin kapısını siz neden açamıyorsunu acaba sizin eviniz olmadığı için kapı kendini mi kilitliyor de safa yat laf sok

. Onlar sana istek talep için geldiklerinde hemen peşine sende bir istek yapıştır , örneğin baba çocuğun maması bitti gelirken alırmısın , bezi bitti alırmısın . yağ , tuz, şeker aklına ne gelirse bitti de iste

. sen istemeye başlayınca gelmeleri azalacaktır emin ol canım Eşini seviyorsan onu bu konuda sakın üzme

. Eşine asla trip atma bu yüzden o böyle olmasını asla istemezdi emin ol

,ama işi alttan alttan çöz sen halledersin emin ol çocuk gibi bir kozun var bunu değerlendir çocuk demek masraf demek kıyafet iste onlardan çocuğun için

.