- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648

Ah ah değerli konu sahibi...
Allah evladınızı bağışlasın.
Kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin. Kayınvalideniz gelmiş. Eğer gelmeseydi haklılık payınız olurdu. Beni istemediler ama Ayrıca hiç saygısızlık etmediler diyorsunuz.
Bakınız bende istenmeyen gelindim. Gerçekten hissettirdiler. Saygısızlıkta yaptılar. Hiç tavrımı mesafemi bozmadım. Beklentiyede girmedim. Çok şükür ne olduğunu 9 sene sonra anladılar. Umrumda mı tabi ki değil. Şuanda ne yapsalar inan zerre umrumda değil. Aynı benim. Değişmedim. Kimliğim ve kişiliğimi karşı tarafın zedelemesine fırsat vermedim.
Bu sebeple kendi huzurunuzu bozmayın. Hem siz soğuk durmuşunuz hem de sıcak ilgi bekliyorsunuz. Bir arkadaşım aynen sizin gibiydi. Çok soğuktu. Büyük bir acı yaşadı. Tabi eşinin ailesi o soğukluk ve mesafeye alıştıkları için soğuk ve mesafeli davrandılar. Yine suçlu onlar oldular. Artık eşinin canına tak etti. Boşanalım dedi. Lütfen yapmayınız. Sizi tanımalarına saygı çerçevesinde izin verirseniz kazanan siz olursunuz.
amin sağolun. Evet hiç saygılarını bozmadılar ama ben de hiç bozmadım o kadar sinirlendiğim canima takettiği zamanlar oldu ama yine de kapattım konuyu bozmadim saygımi ama iste uzaklastim dogal olarak. arkadaşınıza üzüldüm dikkate alacağım ben yine elimden geldiğince yapıcı olmaya çalısacağim sagolun tavsiyeleriniz için