kayınpederim !

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
merhaba kızlar dün oğlumun ilk doğum gününü kutladık 1 haftadır koşturuyorum ozel mekan vesaire baya uğraştım. Doğum gününe kayınpederim katılmadı o kadar uzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam şimdi görmek bile istemiyorum kendisini zaten sehir dışında oturuyoruz yakiniz haftasonlari gidiyoruz genelde ama ben pek yakinlaşamıyorum onlara en basindan beri acik oldugum icin kabullenmekte biraz zorlandilar beni ve genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. benim ailem de aksine her seye kosturan her ihtiyacimizda yanimizda olan insanlar. cocuk olduktan sonra torun kiymete bindi ama oyle bos kiymet ben de torun da aileme biraz daha yakin oldugu icin de icten ice icerlenip kizdigini biliyorum (egosuna yediremiyor erkek tarafi ya ondan bir kac kez konusmalarindan anladim) ama elimizde olan bir sey degil aile yapisi farkliligindan 1 haftadir kendi ailemin yanindayim kosturmaktan ugramadim yanlarina nasil olsa haftasonu gorusuruz diye de dogum gunune de gelmeyince bende sarteller atti belli etmiyorum ama icten ice kinleniyorum doluyorum nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum kaynanam o kadar sikintili degil gorumcemi seviyorum onlari da uzmek istemiyorum ama nasil davranmaliyim bilemiyorum.

Kayınvalideniz geldi mi? Eğer öyleyse üzülmeyin belki kendi gelemedi,eşini gönderdi..Yada içinize atmayın ,telefonla görüşünce laf arasında sende ol istedik ,üzüldük dersiniz.(kiii bi dahakine gelsin)

kayınvalidem geldi hiç telefonla görüşmeyiz ne onlar beni aradi bu zamana kadar ne de ben değişik bir ilişki hiç saygısızlık etmedim bu zamana kadar ama biraz soğuk duruyorum. ilk doğum günü olduğu için üzüldüm yapı olarak da ben sinirli bir insanım atamıyorum iki gündür üzerimden

Cok mu muhim? Bence kin beslemek yerine umursamaz olmayi tercih edin.

hiç kinci değilim normalde su iki gundur taştım sanırım yoksa iki sohbete gider benim sinirim normalde ama oturdu içime kendim için değil benimle alakali bir sey degil insan ilk torunu tek torunu ilk dogum günü gitmez mi aklım almıyor benim. cok isterdim umursamaz olmayı

hiç kinci değilim normalde su iki gundur taştım sanırım yoksa iki sohbete gider benim sinirim normalde ama oturdu içime kendim için değil benimle alakali bir sey degil insan ilk torunu tek torunu ilk dogum günü gitmez mi aklım almıyor benim. cok isterdim umursamaz olmayı
Daha iyi, hayatiniza karisma mudahale etme hakkini kendinde bulmaz, en guzeli mesafeli iliskidir eş ailesiyle. Olumlu dusunun derim

merhaba kızlar dün oğlumun ilk doğum gününü kutladık 1 haftadır koşturuyorum ozel mekan vesaire baya uğraştım. Doğum gününe kayınpederim katılmadı o kadar uzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam şimdi görmek bile istemiyorum kendisini zaten sehir dışında oturuyoruz yakiniz haftasonlari gidiyoruz genelde ama ben pek yakinlaşamıyorum onlara en basindan beri acik oldugum icin kabullenmekte biraz zorlandilar beni ve genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. benim ailem de aksine her seye kosturan her ihtiyacimizda yanimizda olan insanlar. cocuk olduktan sonra torun kiymete bindi ama oyle bos kiymet ben de torun da aileme biraz daha yakin oldugu icin de icten ice icerlenip kizdigini biliyorum (egosuna yediremiyor erkek tarafi ya ondan bir kac kez konusmalarindan anladim) ama elimizde olan bir sey degil aile yapisi farkliligindan 1 haftadir kendi ailemin yanindayim kosturmaktan ugramadim yanlarina nasil olsa haftasonu gorusuruz diye de dogum gunune de gelmeyince bende sarteller atti belli etmiyorum ama icten ice kinleniyorum doluyorum nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum kaynanam o kadar sikintili degil gorumcemi seviyorum onlari da uzmek istemiyorum ama nasil davranmaliyim bilemiyorum.
normalde telde bıle konusan ınsanlar degılmıssınız sızı kabul etmelerı zor olmus yanı zaten aranız ıyı degıl sehır dısında da otuyormussunuz ben olsam gelmelerını bıle ıstemezdım acıkcası hem aranızda samımıyet yok hemde gelmedıler dıye kızıyorsunuz
bence bos yere gergınlık yapıyorsunuz

Daha iyi, hayatiniza karisma mudahale etme hakkini kendinde bulmaz, en guzeli mesafeli iliskidir eş ailesiyle. Olumlu dusunun derim

zaten hic karisamiyor mudahale edemiyor ama oglum olduktan sonra da uzak olmam islerine gelmiyor tabi mesela 1 haftadir torunun gormedi o gun gelmeyince ayri sehirde de yapmadik esimin de ailemin de oturdugu yer ayni memlekette yaptik ailelerimize de kolaylik olsun diye ama yine de gelmedi bu inat yapilan bir sey ben hissediyorum eminim

oğlum için çünkü neticede babaannesi dedesi ve ben rezil olmus gibi hissettim
ıyıde kayınvalıdenız temsılen gelmıs zaten
cocugunuz 1 yasındadaha , dedesını 10 yıl sonra benım ılk yas dogum gunumde gelmemıstı vay dede vay dıye sıteme bogacak degıl.

normalde telde bıle konusan ınsanlar degılmıssınız sızı kabul etmelerı zor olmus yanı zaten aranız ıyı degıl sehır dısında da otuyormussunuz ben olsam gelmelerını bıle ıstemezdım acıkcası hem aranızda samımıyet yok hemde gelmedıler dıye kızıyorsunuz
bence bos yere gergınlık yapıyorsunuz

baslarda kabullenemediler ama bir saygisizlik yapmadilar alenen bana bir kac konusmalar duymystum ve esime soylemislerdi sonra bi sekilde astik konuyu biraraya geldigimizde bazen iyi sohbet bile ederiz ama aramaz sormayiz biraz inatci bir adam boyle saboteleri cok oluyor baskalarina da yaptigi oluyor sinir iste elimde degil atamiyorum ister istemez yine bir araya gelicez cunku o zaman ne yapicam nasil gidicem bilmiyorum o yuzden biraz da

Telefonda bile konusmadiginiz,zaten soguk oldugunuz ve anlasamadiginiz insanlarin dogum gunune gelmemis olmasi neden sizi bu kadar sinirlendiriyor ki? Ben olsam uzerine dusmem hic.

ıyıde kayınvalıdenız temsılen gelmıs zaten
cocugunuz 1 yasındadaha , dedesını 10 yıl sonra benım ılk yas dogum gunumde gelmemıstı vay dede vay dıye sıteme bogacak degıl.

mesele bunun bana inat yapilmis olmasi gormusum gormemisim umurumda degil yoksa o yuzden sinirliyim biyle bir seyde yaptigi icin ve nasil davranacagimi bilmiyorum yani ne yapmaliyim daha da mi soguk olayim gitmeyeyim mi ? sacma sapan bir davranista bulunmaktan da korkuyorum sinirden.

baslarda kabullenemediler ama bir saygisizlik yapmadilar alenen bana bir kac konusmalar duymystum ve esime soylemislerdi sonra bi sekilde astik konuyu biraraya geldigimizde bazen iyi sohbet bile ederiz ama aramaz sormayiz biraz inatci bir adam boyle saboteleri cok oluyor baskalarina da yaptigi oluyor sinir iste elimde degil atamiyorum ister istemez yine bir araya gelicez cunku o zaman ne yapicam nasil gidicem bilmiyorum o yuzden biraz da
:D
ıyıde sabote etmemıs kı
cocuk daha 1 yasında , kayınvalıdenız zaten gelmıs
sehır dısındasınız ne var gelmedıyse sabote etmek demek engellemeye calısmak golge dusurmek demek kıme rezıl oldunuz allah askına komsularınıza mı arkadaslarınıza mı ? kım kayınpederınızın gelmesını dort gozle beklıyordu
cocuk daha 1 yasında sonrakıne gelır ne varkı

ben ozellıkle gergınlık cıkardıgınızı dusunuyorum suan yanı bahane edıyorsunuz ya da catacak yer arıyorsunuz gıbı , hem aramız yok yobazlar dıyorsunuz hemde gelmedı sabote ettı dıyorsunuz , bılemıyorum zor yanı... bu kadar buyetecek bırsey olsa kk uyelerının hışmından kurtulamazdı zaten kayınpeder. bence abartmayın sızı sakınlestırmek ıcın soyluyorum bunları kendı kendınızı doldurusa getırıyorsunuz gercekten gerek yok kendınıze zarar ve cıdden ortada sorun yok

durduk yere sorun mu arıyorsunuz? hem bi ton laf saymışsınız hem adam gelmedi diye kinleniyorsunuz. ne istediğinize karar verin

adama mi saydim lafi ? srvmesem de gelsin isterim niye sevineyim ki gelmedigine en azindan benle sikintili olsa da aa bak torununa onem veriyor derim ama benim o gun bile sinirimi bozna pesinde oldugunu dusunuyorum hadi boslzuldu sinirim bu siniri nasil kontrol edicem nasil davranmaliyim diye soruyorum zaten sacma sapan bir sey de yapmak istemiyorum cunku

Back
X