kayınpederim !

mesele bunun bana inat yapilmis olmasi gormusum gormemisim umurumda degil yoksa o yuzden sinirliyim biyle bir seyde yaptigi icin ve nasil davranacagimi bilmiyorum yani ne yapmaliyim daha da mi soguk olayim gitmeyeyim mi ? sacma sapan bir davranista bulunmaktan da korkuyorum sinirden.
tamam ıste onu dıyorum suan bunları dusunmenız bıle sacma sıze ınat nıye yapılsın ya koca adam sıze ınat edıp dogum gunune mı gelmeyecek :D
hanı esınız tarafından kımse gelmese derdım kı aranızda gergınlık var sanırım
temsılılen kayınvalıde gelmıs sehır dısındasınız tek o gelmek ıstemıstır
hıcbırsey yokmus gıbı davranın yasınız kac sızın

hiç telefonda görüsen insanlar değiliz ki arasam bunun için ona abes gelir ki aramam su ara cok sinirliyim cunku kirabilirim
O zaman görünce soylersiniz. Ben olsam soylerdim yani bi sorun mu oldu yoksa sevmiyor mu vs vs. Esinize bir sorun baban neden gelmedi sence diye

merhaba kızlar dün oğlumun ilk doğum gününü kutladık 1 haftadır koşturuyorum ozel mekan vesaire baya uğraştım. Doğum gününe kayınpederim katılmadı o kadar uzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam şimdi görmek bile istemiyorum kendisini zaten sehir dışında oturuyoruz yakiniz haftasonlari gidiyoruz genelde ama ben pek yakinlaşamıyorum onlara en basindan beri acik oldugum icin kabullenmekte biraz zorlandilar beni ve genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. benim ailem de aksine her seye kosturan her ihtiyacimizda yanimizda olan insanlar. cocuk olduktan sonra torun kiymete bindi ama oyle bos kiymet ben de torun da aileme biraz daha yakin oldugu icin de icten ice icerlenip kizdigini biliyorum (egosuna yediremiyor erkek tarafi ya ondan bir kac kez konusmalarindan anladim) ama elimizde olan bir sey degil aile yapisi farkliligindan 1 haftadir kendi ailemin yanindayim kosturmaktan ugramadim yanlarina nasil olsa haftasonu gorusuruz diye de dogum gunune de gelmeyince bende sarteller atti belli etmiyorum ama icten ice kinleniyorum doluyorum nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum kaynanam o kadar sikintili degil gorumcemi seviyorum onlari da uzmek istemiyorum ama nasil davranmaliyim bilemiyorum.

kp kimdir allah aşkına? bi ton laf söylüyorsunuz bi de hala incelik bekliyorsunuz. gerekli gereksiz insanları dertlenecek kadar mı vaktiniz bol??
etmeyin eylemeyin. gelen gelir gelmeyen öte gider. kimse ile de gereksiz ilişkiler kurmak zorunda değilsiniz.

adama mi saydim lafi ? srvmesem de gelsin isterim niye sevineyim ki gelmedigine en azindan benle sikintili olsa da aa bak torununa onem veriyor derim ama benim o gun bile sinirimi bozna pesinde oldugunu dusunuyorum hadi boslzuldu sinirim bu siniri nasil kontrol edicem nasil davranmaliyim diye soruyorum zaten sacma sapan bir sey de yapmak istemiyorum cunku

Ne alaka ya? kendinizi bu kadar önemsemeyin, adam dur torunun doğum gününe gitmeyeyim de medusan sinirlensin mi diyecek?
veya siz ne yaptınız da kp sizi sinirlendirmek isteyecek?

başka şehirlerdesiniz hafta 1 gidiyorsunuz, şimdi durup dururken tartışma yok laf yok söz yok kp oğlumun doğum gününe gelmedi diye küslük yaparsanız kusura bakmayın millet güler ki kv gelmiş.

yobaz falan demişsiniz tüm aileyi katıyorsunuz yani adam da size göre yobaz, belki de onları böyle hor gördüğünüzü farketmişlerdir, böyle bir ortam da daha fazla küçük düşmemek için gelmemiştir. birde böyle düşünün.

merhaba kızlar dün oğlumun ilk doğum gününü kutladık 1 haftadır koşturuyorum ozel mekan vesaire baya uğraştım. Doğum gününe kayınpederim katılmadı o kadar uzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam şimdi görmek bile istemiyorum kendisini zaten sehir dışında oturuyoruz yakiniz haftasonlari gidiyoruz genelde ama ben pek yakinlaşamıyorum onlara en basindan beri acik oldugum icin kabullenmekte biraz zorlandilar beni ve genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. benim ailem de aksine her seye kosturan her ihtiyacimizda yanimizda olan insanlar. cocuk olduktan sonra torun kiymete bindi ama oyle bos kiymet ben de torun da aileme biraz daha yakin oldugu icin de icten ice icerlenip kizdigini biliyorum (egosuna yediremiyor erkek tarafi ya ondan bir kac kez konusmalarindan anladim) ama elimizde olan bir sey degil aile yapisi farkliligindan 1 haftadir kendi ailemin yanindayim kosturmaktan ugramadim yanlarina nasil olsa haftasonu gorusuruz diye de dogum gunune de gelmeyince bende sarteller atti belli etmiyorum ama icten ice kinleniyorum doluyorum nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum kaynanam o kadar sikintili degil gorumcemi seviyorum onlari da uzmek istemiyorum ama nasil davranmaliyim bilemiyorum.
siz de onun d.gününe gitmezsiniz olur biter ;) Allahım dertler deryaaa :işsiz:

E, kaba-yobaz-düşüncesiz diye tabir ediyorsunuz aileyi-kpinizi; böyle gördüğünüz birinden bu beklenti ve hareketine bozulma neden? Aksine gelmemiş işte, kutlamışsınız; gelip suratını sallandırsa daha mı iyiydi?

Biraz umursamaz olmayı deneseniz hayat sizin ve etrafınızdakiler için saha kolay olmaz mı? Gerçekten neden bu kadar büyüttüğümüz anlamadım, neden sorun olduğunu hiç anlamadım. Çok mu mühim gelmeleri? Sizin ailenizle, aile yapınızla aynı olmak zorundalar mı? Çeşit çeşit bir sürü insan var. Onları oldukları gibi kabullenin. Oğlum için üzülüyorum demişsiniz de 1 yaşındaki çocuk onca masraf ettiğiniz o günü hayatı boyunca hatırlamayacak. Babaanne ve dedesiyle iletişimi de onların arasında siz niye dert ediniyorsunuz?

E adam kaba, yobaz ve düşüncesiz zaten, doğum gününe gelmeyi düşünmemiştir.

Doğum gününe gelmedi diye onun yerine utanmanıza, bu kadar sinirlenmenize gerek yok ayrıca. Adami sevmediğiniz bahsedis tarzından belli, gelse tavırlarından rahatsız olacaktınız belkide.

Oğlunu hayatının merkezine koymani anlıyorum da, bunu herkesten beklemen, olmayınca da kizman ne bileyim...

oglum hayatimin merkezinde evet ama herkesten beklemiyorum hatta onlarin o kadar hayatlarinin merkezine almalarini istemem emin olun sorun bana inat yapildigini bilmem ve bu sinirle nasil davranmaliyim ne yapmaliyim diye bilmemem

Sizin taraf iyi doldurmuş sizi çok belli. Eşinizin ailesi sizin istediğiniz şekilde yaşamak ya da hareket etmek zorunda değil. Onlar sizden böyle beklentiye girse olay olurdu.

Aynı durumu yaşasam üzülürüm sadece yani kızacak hele bu kadar sinirlenip neredeyse kinlenecek ne var ortada anlayamadım. Belki hoşlanmıyor böyle parti işlerinden, belki işi var , belki rahatsız. Siz herhalde tek ve ilk torun olan çocuğumuzun 1. Doğum gününe nasıl gelmez de , milleti arkamızdan kanuşturur? diye bu kadar sinirlendiniz. Ayrıca aranızda hiçte öyle birlikte doğum günü kutlayacak bir samimiyet yokmuş. Yani kaç yaşında adam -sizin kadar önem atfetmemis demek ki . Hem kendiniz söylenmişsiniz kaba ve yobaz insanlarmis ! bu kadar incelik beklemeyin de canınız sıkılmasın ,en azından başka konularda .

Ayrıca benim babamda doğum günlerinden hoşlanmaz iki çocuğum var hiçbir doğum günlerinde gelmedi, aramızdaki mesafe 10 dakika. Kayınpederiniz da sevmiyor olabilir pekala. Ama kaba, düşüncesiz ve yobaz olduğu için başka sebep aramak istiyorsunuz siz bunun altında.

oglum hayatimin merkezinde evet ama herkesten beklemiyorum hatta onlarin o kadar hayatlarinin merkezine almalarini istemem emin olun sorun bana inat yapildigini bilmem ve bu sinirle nasil davranmaliyim ne yapmaliyim diye bilmemem

inat olsa eşini de göndermezdi.
sizi bu kadar önemsediklerini mi düşünüyorsunuz cidden?

:KK70:
ıyıde sabote etmemıs kı
cocuk daha 1 yasında , kayınvalıdenız zaten gelmıs
sehır dısındasınız ne var gelmedıyse sabote etmek demek engellemeye calısmak golge dusurmek demek kıme rezıl oldunuz allah askına komsularınıza mı arkadaslarınıza mı ? kım kayınpederınızın gelmesını dort gozle beklıyordu
cocuk daha 1 yasında sonrakıne gelır ne varkı

ben ozellıkle gergınlık cıkardıgınızı dusunuyorum suan yanı bahane edıyorsunuz ya da catacak yer arıyorsunuz gıbı , hem aramız yok yobazlar dıyorsunuz hemde gelmedı sabote ettı dıyorsunuz , bılemıyorum zor yanı... bu kadar buyetecek bırsey olsa kk uyelerının hışmından kurtulamazdı zaten kayınpeder. bence abartmayın sızı sakınlestırmek ıcın soyluyorum bunları kendı kendınızı doldurusa getırıyorsunuz gercekten gerek yok kendınıze zarar ve cıdden ortada sorun yok

doğum gününü sehir dışında yapmadım onların olduğu şehirde ailemizin şehrinde yaptım kimse beklemiyor da adami biliyorlar yani belki ben buyutuyorum ama hep bana karsi yapilan bir sey oldugunu dusundugum icindir belki yoksa hic umurumda degil pasif agresiflik diye bir sey de var ya bu oyle bir sey hic bir sey yapmadan da bazen insan insani sabote eder sinir eder. neyse sakinlesmeye calisicam ben de dediginiz gibi en guzeli umursamaz olmak gerekirse rol yapicam.

***genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. *
Bu ne allah aşkına!!
🤔 kaba yobaz insanlar doğum günü kutlamaz 😂 gelsede kusur bulur çocuğumun doğumgününü zehir etti görgüsüz dersin kanımca 😅😂 biraz empati lütfen sevmesende saygı duy .. sonra detaylara takıl..

Back
X