Kayınpederim !

çekocum ,bi yerde yazmış da konu sahibi,kp oğluma altın taktım diyerek ortalıkta gezinyormuş da ondan dedim.onlar için altın önemlidir yazıyordu.o yüzden sordum ve garip galdi..

çekocum ,bi yerde yazmış da konu sahibi,kp oğluma altın taktım diyerek ortalıkta gezinyormuş da ondan dedim.onlar için altın önemlidir yazıyordu.o yüzden sordum ve garip galdi..
Kredi çekip verdim. Bir kısmıyla altın, bir kısmıyla salonun parası, bir kısmı da öyle böyle gitti işte.

Benim paramla bana altın takmış oldu işte özeti bu
size böyle kazık atan admaın eline altın verdiniz bir de ,inanılır gibi değil.kp sizi alenen yüzüstü bırakmış,siz de elaleme rezil olmasın diye kredi çekip altın verdiniz eline???
kusura bakmayın da adam tabi ki bu durumda altın taktım der herkese..ne diyeekti? üçkağıtçı biri neticede..
sizin yağtığınız bile bile lades demek.adamın krediyi ödemeyeceği,herkes düğün yaptım diyeceği belliymiş..üstelik geçmişine rağmen nasıl bu hataya düşersiniz..bana sizin haricinizde herkes durumdan haberdar gibi geldi kusura bakmayın.

madem durumları yoktu ne diye bılezık fılan aldınız kı
almasaydınız

Kendi aranızda anlaşmanıza sevindim ama küfür etmenin haklı yanı mı olur çok iğrenç bence

Ben sizin kredi çekmenizi çok takdir ettim çok yapıcı davranmışsınız. En kısa zamanda da altınları satarak borcunuzu kapatın bence..Kayınpedere gelince de onu yok sayın artık belli ki aşınızda tuzu yok bari zehrini katmasın.

Konuyu hortlattım da.
Kayın pederim güzel kazık atmış cidden. Kendisini tebrik ederim.
Arıyor arada, açmıyoruz hiç telefonlarını.
Hiçbir çaba yok.

Konuyu hortlattım da.
Kayın pederim güzel kazık atmış cidden. Kendisini tebrik ederim.
Arıyor arada, açmıyoruz hiç telefonlarını.
Hiçbir çaba yok.
borc la ilgili herhangi bi gelisme yokmu kv falan bi el atmadimi.konunun sonlarına dogru insallah odemistir dedim ama

borc la ilgili herhangi bi gelisme yokmu kv falan bi el atmadimi.konunun sonlarına dogru insallah odemistir dedim ama
Biz takılarla bir kısmını kapattık ama faizi falan var tabi.
Bir gelişme yok valla hiç merak etmiyor.

Kp yle bir daha konuşup görüşmeyin bence.

Kv ye acıdım şu adamla hayat geçirmiş.

Siz de üzülmeyin artık, inşallah bir yerlerden para gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…