Kayınpederim !

Sizde zor durumda kalıp kredi çekmişsiniz üzücü. Umarım kp öder.

Sözünün 3 te birini tutsa şükredecektik.
Yanlış anlamayın lütfen bazı karadenizlilerin her yerde bir tanıdığı, bolca parası ve sınırsız vaatleri vardır. Buda onlardan biriydi işte.
Bilseydim kendim yapar düğünüme de davet etmezdim.

Kp para vermek zorunda degil ki,biz herseyi kendimiz yaptik iki yilda borç odedik, iyi ki öyle olmus ileride laf duymaktansa Mrstpc daha düşük kiralı bir eve geçip borcunuzu ödeyin kp de yalvarmayin. Eşin suçlu ayrıca sana kredi çektirdiği için

Eşimde suç bulmuyorum zaten. O sadece yine yanıldı...
Sinir bozan, benim paramla yaptığı altınları akrabalarına ballandıra ballandıra anlatması. (Karadenizli ve altın çok önemli)

Altınları bozdurup borcun bir kısmını kapatsanız.

Bu zamana kadar babalık yapmadı, son görevini yapsaydı bari. Tabi ki zorunda değil. Ama söyleseydi de bizde önlem alsaydık. Son gün öğrenmek üzücü oldu.
Ben işi inada bindirdim o parayı almakla. Yok öyle oğlunun aç kalmasına göz yumup sevgilisine en lüks telefonu almak..

off ya çok sıkıcı bir yazı. Yani iç sıkıcı..

En başından rengi belliymiş adamın sen ne umdun acaba ya da aşkın gözünü kör etmesi bu olsa gerek ki daha evlenmeden kredi çekmişsin sana göstermelik altın alsınlar, düğün yapsınlar diye..

Hangi mantık kabul eder ki bunu? Hatanın tümünü adamlara yıkma şimdi bence sen de hatalısın.

Düğünden bir gün önce iptal olsun diyemezdim. Ayrıca eşimde suç bulmuyorum.
Canim son gune kalmaz altin vs...Kimsesi yok mu kocanin, tek çocuk mu.Anlamadim.Annen duysa ne kadar üzülür.Ben kv ile kocani çok sağlikli bulmadim ya.Senin kv de 5 kuruş vermez bence...annen altinlar hazir mi diye sormadi mi hiç

Bu ayı atlatırız ek hesap var onu kullanırız fln ama. Ben sadece üzüldüm.
3 lirayla işe gelmem zoruma gitti. Birde kayınpederimin hallederiz davranışları..
Kayınpederinizi takmayın. Kabul çok zor aileniz yarı parayı vermiş üstelik. Ama huzurunuzu bozmayın kesinlikle. Çalışıyorsunuz parayı bulursunuz da. Allah korusun huzur kaçarsa parayla satın alınmaz.

Canim son gune kalmaz altin vs...Kimsesi yok mu kocanin, tek çocuk mu.Anlamadim.Annen duysa ne kadar üzülür.Ben kv ike kocani çok sağlikli bulmadim ya.Senin kv de 5 kuruş vermez bence...
Kayınvalidem verir ona şüphem yok. Tek bileziğini bozup eve bırakmış. Geri verdik zorla.

Bu iste tek hatali kp degil.
Kv de esin de sen de hatalisin.
Kv ve esin bu adamin huyunu bilmiyor muydu sanki...
Ben ortaklasa oyuna getirildiginizi dusunuyorum.

Kendi ailenize ne olursa olsun yansıtmayin.

Kp icin de altinlarla borcu kapattik bize bir seferde ver deyip asiri sikistirin.

Dediğim gibi, sahte çek gösterdi. Bilemedik.. Eşyaları alınca bunu da öder sandık.
Borcu kapattık dersek tövbe vermez. Eyvallah der daha da aramaz.

Bu arada ben konuyu okuduğumda eşinizde ya da kayınvalidenizde bir suç düşünmedim. Sadece aynı adama son bir kez kanmışlar gibi geldi. Yine de bundan sonra siz bari uyanık olun. Yok bebeğin falancasını ben alırım falan derse kanmayın ya da bundan sonra verilen hiç bir söze itimat etmeyin.

Ama şöyle bir durumda var. Keşke kredi çekseydiniz ama sadece düğüne yetecek kadar çekseydiniz. Altınları da alamasalardı. Elaleme adam rezil olsaydı.

Aynen öyle.. Son kez belki dediler ikisi de yanıldı..
Daha da görüşmeyi düşünmüyorum. Evime de gelmesin. Çocuğumu da görmesin.

Kayınvalidem verir ona şüphem yok. Tek bileziğini bozup eve bırakmış. Geri verdik zorla.

Kocasıyla ne kadar zıtlar
Boşanmakta kesin haklıdır senin kayınvaliden
Kadın ne kadar mertse adam o kadar namert ( Kayınpeder vermek zorunda değil diyenlere o zaman söz vermeseydi de millet ona göre salon baksaydı diyorum )

Özellikle BDv de en çok dert kayınvalideyken , bu kadının kıymetini bil

Çok haklı.. Kayınvalideme o kadar şehir değiştirmiş, aç bırakmış. Eşim 10 yaşına kadar tv ne bilmemiş.
En çok buna üzülmüştüm..
Kayınvalidem ararmış para bitti diye tamam ptt ye git gönderdim dermiş. 5 gün gider gelirmiş, ortada para yok..
Sonrası zaten ayrılık artık..
Kayınvalidem elinden geleni yapıyor. Pazarımı yapmış evin, et almış fln..

şimdi ben anlamadım..siz kredi çekip,bir de kp e altın mı verdiniz siz taksın diye???
düğünde takılan altınlar nerde? bozdurmadıysanız,onlar zaten yeni ev kurup sıkışanlar için takılıyor.bozdurun rahat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…