Çok üzüldüm eşine ve kayınvalideneÇok haklı.. Kayınvalideme o kadar şehir değiştirmiş, aç bırakmış. Eşim 10 yaşına kadar tv ne bilmemiş.
En çok buna üzülmüştüm..
Kayınvalidem ararmış para bitti diye tamam ptt ye git gönderdim dermiş. 5 gün gider gelirmiş, ortada para yok..
Sonrası zaten ayrılık artık..
Kayınvalidem elinden geleni yapıyor. Pazarımı yapmış evin, et almış fln..
şimdi ben anlamadım..siz kredi çekip,bir de kp e altın mı verdiniz siz taksın diye???
düğünde takılan altınlar nerde? bozdurmadıysanız,onlar zaten yeni ev kurup sıkışanlar için takılıyor.bozdurun rahat edin..
olan olmus canim sana tavsiyen o adam sana geldiginde ona gelinlik dahi yapma tam bir tuzenbaz bence evine dahi kabul etme esinde bir daha onla muhatap olmasin babaymis ondan olsa olsa ISKELE BABASI olur.Merhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..
sana illaki gelirse ona hizmet dahi etme tanam PARASI OLMAZ DURUMU OLMAZ O ZAMAN YAPCAK BIR SEY YOK AMA BILE SAHTE CEK GOSTERMEK NE YA DALGA GECER GIBIAynen öyle.. Son kez belki dediler ikisi de yanıldı..
Daha da görüşmeyi düşünmüyorum. Evime de gelmesin. Çocuğumu da görmesin.
Neden keyfine kalsın Ada'm kredi çektiriyor daha düğün olmadan ve bigüzel harcıyor.Baştan söyleseydi de herkes ona göre davranırdı.Yardim edip etmeyecegi kendi bilir siz keske herseyi tamamlayip oyle dugun yapsaydiniz.sonucta adam odemek zorunda degil.keyfine kalmis bisey sonucta.
bende de var o kp der den çok şükür 2 haftadır para istemediMerhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..
Düğüne ne gerek vardı,güzel arkadaşım. NİKAH olmaz mıydı. KİM hatırlıyor düğünü simdi?Kimse hatırlamaz.Kredi çekmesen nikah yapsan şimdi kafan rahat olsa ne güzel olurdu. Yazık değilmi Size en güzel günlerinde sıkıntı yaşıyorsunuz.
HEP derim düğün lüks .Açlık içinde hava atmak gereksiz.Allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?