- 3 Ocak 2021
- 141
- 69
- 48
- Konu Sahibi papatya12a
-
açmadım diye kadın bizi evine davet etmiyor şimdideAçmayın açık açık veremem diyin
E gitmeyin zaten boşverinaçmadım diye kadın bizi evine davet etmiyor şimdideama görmedim diye açamadım
Ay nişanlılığımdan beri aynı tantana yemin ederim,sürekli borç istiyordu sürekli yok diyordum evlendim halen beni arıyor.
2 gün önce beni aradı ( bu sefer kaynanam da yanındaymış ) bende açtım nasılsın iyiyim falan geçtik neyse bi araba satın alacakmış 350 bin liraya ihtiyacı varmış. Bende keşke bizde olsa yardım edebilsek dedim direkt. O da ben sizden para mı istedim dedi,ben de yardıma ihtiyacın olduğunu söyledin beni aradın ya bende o yüzden söyledim dedim. Sonra kredi çekilmesi lazım dedi
İçiniz içini yemesin sizin burada yapmanız gereken en doğru hareket kayınpederinize karşı mesafenizi korumak olacak. Gerekirse evlerine gitmeyin. Zira gelinden sürekli borç istemek nedir. Kendinizi düşünün lütfen.haklısınız,suçlamak değil de bişi demek istiyorum içim içimi yiyor böyle
Siz ne is yapiyorsunuz ki sizden sürekli borc istiyorlar ve siz nasil böyle sakinsiniz ben olsam agzima geleni coktan saymis tüm iletisimi de kesmistimhaklısınız,suçlamak değil de bişi demek istiyorum içim içimi yiyor böyle
Görüp de açmamış da olabilirdiniz, her aramalarında açmak zorunda değilsiniz, eşiniz sizi destekliyorsa boşverin gitsin.açmadım diye kadın bizi evine davet etmiyor şimdideama görmedim diye açamadım
Ay çok yer yandı.açmadım diye kadın bizi evine davet etmiyor şimdideama görmedim diye açamadım
Bazen sessizlik en güzel cevaptır... Anlayana boşverhaklısınız,suçlamak değil de bişi demek istiyorum içim içimi yiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?