KAYINPEDERİMİN BENDEN BORÇ İSTEMESİ

gelin aramak ne ya, eşini arasın oda bi değerlendirelim baba der, akşam evde durumu değerlendirir onları arayıp gerekeni söylersiniz.

Siz ne alaka cidden neden bu borcun muhatabı siz oluyorsunuz? Çok zorda kalır oğlundan ister hadi neyse dersin. Bi de kızmış haspam ben sizden para mi istedim diye. Ne anlatıp duruyor o zaman krediydi bilmem neydi. Ya bütçesine uygun araba baksın ya da çeksin kredisini sizden icazet almak için mi aramış para istemiyorsa?
Sizi yumuşak mi buluyorlar acaba? Ya da altininiz falan var ona mi göz diktiler? Neden sizden istiyorlar anlamadim yani. Siz de hiç olsa da yardım etsek falan demeyin biraz sert durun.

Bu konuşmanın üzerine evlerine gitmek için aramanız yanlış olmuş. Biraz mesafe koyun yoksa kendinizi kayınpedere araba alırken bulacaksınız. Hatta eşinize de tembih edin, borç harç ödeyemem diye. O da kredi çekmesin. Böyle bir şey yapmak boşanma sebebi. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın.

Deli herhalde. Gelmeyin demiş işte bir nevi kovmus sayılır. Bunu sebep gösterip gitmeyin siz de madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…