- Konu Sahibi zaman_zaman
-
eşine baban gelmesin diyosun, kendin niye anneni çağırıyosun anlamadım?
Anladığım kadarı ile geçici bir durum olacak..
Eşinizin psikolojik rahatsızlığı konusu özeldir, paylaşmak istemezseniz anlarım.. Ama bu rahatsızlığından ötürü kalıyorlarsa, bir bildikleri vardır..
Üstelik anlayışlı insanlar..
Bence biraz da hamilelik dolayısıyla olabiliyor bunlar.. Yakında üç kişilik bir aile olacaksınız.. Her şey daha güzel olacak inşallah..
Bu durumu anlayışla karşılamaya gayret edin..
Bu esnada evinizde kendinize özgürlük sağlayabileceğiniz alanlar oluşturun.. Kitap okuyacağınız.. Belki film izleyeceğiniz.. Kayınpederiniz anlayışlı bir insan nasılsa.. Eminim bunu da anlayacaktır.. Bu durum geçip gittikten sonra eminim pozitif olarak yansıyacaktır size.. Hem eşinizin gözünden, hem eşinizin ailesinin gözünden..
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah,
Selamlar,
geçici bi durum olmasından korkuyorum aslında. ya hiç gitmezlerse, burda okuduklarım beni çok etkiledi. tavrı baştan koymak mı gerekiyor çözemedim:44:
ya aslında gelip gitme konusunda biraz rahatlar. kaynanam çok dominant bi kadın. kötü değil ama biraz yönetici. babasıda saf. uykusu geldiği için odasına gidiyor belki de. doğalgaz faturamı kapıda görüpte ne kadar geldiğini sorduğumda duymazdan gelen insanlar. sanki onların evleri:20:
ya aslında gelip gitme konusunda biraz rahatlar. kaynanam çok dominant bi kadın. kötü değil ama biraz yönetici. babasıda saf. uykusu geldiği için odasına gidiyor belki de. doğalgaz faturamı kapıda görüpte ne kadar geldiğini sorduğumda duymazdan gelen insanlar. sanki onların evleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?