Kaç yıldır evliyim kp bir hediye görmedim yemeğe gelse eli boş gelir bunlar böyle
Boşver güzelim Allah'a şükür ki muhtaç değilsin
Öde ama mutlaka mutlaka yüzüne vur
Sonrasında sen ayarlarsın mesafeni zaten
Canım valla sonuna kadar haklısın. Bir kere bırak halıyı tüm evindeki herşeyi kayonpederin alması gerekiyordu sen sadece yatak odanı veya beyaz esya alırdın bir de ceyizini goturururdun. Ayyy nasıl insanlar varya nasıl insanlar var. Yeni evleneceklere yardım edeceklerine neler yapıyolar. Aksine borcu sana yıkmak yerine kendileri ödemeleri gerek. Sizde yavaş yavaş hafiften birikim yapıp kendi geleceginiz için ilerde olacak çocuklarınız için yatırım yapmanız gerek. Eee biraz da genc ve yeni evli oldugunz için gezmeniz eğlenmenşz gerek. Allah böyle insanların gazabından hepimizi korusun yemin ederim yaBizi ayri tutmalarina kiziyorum biz calisiyoruz diye bize hep boyle yapiyorlar para ile aile ayni degil ama yasanmisliklar insani yipratiyor uzuyor bu borcu ben odersem araya sert bir mesafe koyarim
Canım valla sonuna kadar haklısın. Bir kere bırak halıyı tüm evindeki herşeyi kayonpederin alması gerekiyordu sen sadece yatak odanı veya beyaz esya alırdın bir de ceyizini goturururdun. Ayyy nasıl insanlar varya nasıl insanlar var. Yeni evleneceklere yardım edeceklerine neler yapıyolar. Aksine borcu sana yıkmak yerine kendileri ödemeleri gerek. Sizde yavaş yavaş hafiften birikim yapıp kendi geleceginiz için ilerde olacak çocuklarınız için yatırım yapmanız gerek. Eee biraz da genc ve yeni evli oldugunz için gezmeniz eğlenmenşz gerek. Allah böyle insanların gazabından hepimizi korusun yemin ederim ya
Valls canım bizim burda calıssa da calışmasa da alıyorlar. Artık onların vicdanına kalmış... Nerelisin bu arada yani sen nerelisin eşin nereliBiz de oyledir zaten genellikle ama iki kisinin calistigini gorunce hemen bi geri çekilme hemen ustlerine borcu yukleme vs....o kadar canim sklyor ki kendileri bilirler artik eskisi gibi olmam daha oncede cok sey yaptilar hepsini untmustm şu son yaptiklari bardagi tasirdi...
Aylık 4000 TL ödeme mi?
Size geçinmeniz için ne kalıyor peki?
Bence odemeyin haber de vermeyin. Borc kp nizin ustune ise aldiginiz yerden onu arasinlar borc icin hatta. Zaten sizinde borclariniz var. kendisi de varlik icindeymis bir zahmet 2 bini de odesin.
Valls canım bizim burda calıssa da calışmasa da alıyorlar. Artık onların vicdanına kalmış... Nerelisin bu arada yani sen nerelisin eşin nereli
Hmmm anladım canım. Valla zaten borçlar ödenmiş olsn olmuş artk yapck bişey yok.diğer arkadaşların dediği gibi borcu ödeyin. Araya da mesafeyi koyun zaten borcunuz az kalmış sanırım. Bitincede o ev hanımları sizin habire ne aldığınızı takip eder durur :))) eşinin ailesi çatlarlar hasetindenIkimizde kirşehir ankara karisimi kirsehirliyiz aslen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?