kayinpederimin dönekliği..

Daha oncede 150 lira için bozulmuştu aramiz yanlis yazmadim 150 lira icin...bu insanlar boyle rezil 2bini ben oderim ama onlara artik guleryuz gostermem 2 bin için degil yaptiklari doneklik için...herseyimi aldim onuda alirdim durumlari iyi ve onlarda anne baba olarak 2 bine hali almis cok degildi onu bile yapamadilar zaten...paragoz insanlar işte bunlar

Bence konuş, siz aldınız, ödememişsiniz hiç diye. Terbiyesizlikleri ve dönekleri yüzüne vurulacak cinsten. Sonra yine siz ödersiniz ama önce bir yüzlerine vurun.

Ode ve yuzune vur her firsatta laf batir anlasinn hatasini o kadar zengin olduklari halde para yok diyen biri ne kadarini anlar onuda bilmiyorum gerci.

Aslında iyiki ödememiş sürekli sizde söylersiniz evlendim ama kimsenin yardımı ve katkısı olmadan diye övünün kimse arkamdan yardım ettim diye konuşamaz diye , bundan sonrada kp ne söylerse inanmayın adam kendini belli etmiş

Kaç yıldır evliyim kp bir hediye görmedim yemeğe gelse eli boş gelir bunlar böyle

Çalisiyorum diye en ezileni ben...sabaha kadar nobet tutuyorum sogukta karda kışta ama onlar evde sicacik yataginda uyuyan diger gelinleri kayiriyorlar hep onlara yardim...ben onlara gore tutumsz savurganim 24 bin mobilya aldim evimi kendim dosedim zevkime gore onlar asla bu tarz seylere para vermezzler yemege bile para vermezler mesela tam yagli peynir 20 liraysa digeri 15 ise onu alirlar o kadar varlikli halde benim param varsa en iyisini yerim içerim durumlari olmasa asla soz konusu etmem kendim onlarin evine bile birseyler alirim ama varken boyle yapmalarina içerliyorum o kadar farklilar ki..bir gun alisverise ciktik esim o zman dogudaydi kayinvalidelerle gittik sadece begenmek icin esim gelincede direk alicaktik sabah 8den aksam 7ye aç gezdik yemek yermisin diye sormadilar cunku onlara gore disarda yemek israf..yazik olur paralarina boyleler işte bu kadarlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşver güzelim Allah'a şükür ki muhtaç değilsin
Öde ama mutlaka mutlaka yüzüne vur
Sonrasında sen ayarlarsın mesafeni zaten

Boşver güzelim Allah'a şükür ki muhtaç değilsin
Öde ama mutlaka mutlaka yüzüne vur
Sonrasında sen ayarlarsın mesafeni zaten

Kesinlikle soyleyecem..Bizde kalan 1200de oder mi acaba diye dusunurken adam kendi borcunu odemiyor kiii bizimkini odesin..

Bizi ayri tutmalarina kiziyorum biz calisiyoruz diye bize hep boyle yapiyorlar para ile aile ayni degil ama yasanmisliklar insani yipratiyor uzuyor bu borcu ben odersem araya sert bir mesafe koyarim
Canım valla sonuna kadar haklısın. Bir kere bırak halıyı tüm evindeki herşeyi kayonpederin alması gerekiyordu sen sadece yatak odanı veya beyaz esya alırdın bir de ceyizini goturururdun. Ayyy nasıl insanlar varya nasıl insanlar var. Yeni evleneceklere yardım edeceklerine neler yapıyolar. Aksine borcu sana yıkmak yerine kendileri ödemeleri gerek. Sizde yavaş yavaş hafiften birikim yapıp kendi geleceginiz için ilerde olacak çocuklarınız için yatırım yapmanız gerek. Eee biraz da genc ve yeni evli oldugunz için gezmeniz eğlenmenşz gerek. Allah böyle insanların gazabından hepimizi korusun yemin ederim ya

Biz de oyledir zaten genellikle ama iki kisinin calistigini gorunce hemen bi geri çekilme hemen ustlerine borcu yukleme vs....o kadar canim sklyor ki kendileri bilirler artik eskisi gibi olmam daha oncede cok sey yaptilar hepsini untmustm şu son yaptiklari bardagi tasirdi...

Valls canım bizim burda calıssa da calışmasa da alıyorlar. Artık onların vicdanına kalmış... Nerelisin bu arada yani sen nerelisin eşin nereli

Bence odemeyin haber de vermeyin. Borc kp nizin ustune ise aldiginiz yerden onu arasinlar borc icin hatta. Zaten sizinde borclariniz var. kendisi de varlik icindeymis bir zahmet 2 bini de odesin.

Bence odemeyin haber de vermeyin. Borc kp nizin ustune ise aldiginiz yerden onu arasinlar borc icin hatta. Zaten sizinde borclariniz var. kendisi de varlik icindeymis bir zahmet 2 bini de odesin.

Onun numarasini yazdiricam onu arasinlar...Yazdikça daha da sinirleniyorum

ilk sayfadan sonraya bakmadım

mobilyamızı biz ödedik diyorsunuz hali ile siz ödersiniz sizin mobilyanız zira

2000 TL halı borcunu da ödememsi ayıp da o ödeyeceğim dese de ödetmezdim bu aşamada sonra "ben ödedim,ben yaptım" der

neme lazım tek kuruş ödemesin derdim

bir de cidden mobilya vs ödediniz de aynı yerden halıyı neden kp ödesin dediniz

domuzdan kıl koparmak kardır gibi olmuş biraz

onu da öderiz o da o paraya bilezik alsın deseydiniz hiç olmazsa bozdururdunuz şimdi

Ikimizde kirşehir ankara karisimi kirsehirliyiz aslen..
Hmmm anladım canım. Valla zaten borçlar ödenmiş olsn olmuş artk yapck bişey yok.diğer arkadaşların dediği gibi borcu ödeyin. Araya da mesafeyi koyun zaten borcunuz az kalmış sanırım. Bitincede o ev hanımları sizin habire ne aldığınızı takip eder durur :))) eşinin ailesi çatlarlar hasetinden

Durumları o derece iyiyken böyle yapmaları çok ayıp,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…