kayinpederimin dönekliği..

Mobilya markasi vermek dogru mu bilmiyorum ama bellonadan aldik biz tum evi salon takimim murdum rengi ozel bir renk hali bulamadik takimin kendi halisini almak zorunda kaldik diger takimin halisinida aldik ordan bu yuzden oyle oldu...

Mobilya markasi vermek dogru mu bilmiyorum ama bellonadan aldik biz tum evi salon takimim murdum rengi ozel bir renk hali bulamadik takimin kendi halisini almak zorunda kaldik diger takimin halisinida aldik ordan bu yuzden oyle oldu...

yani şunu diyorum

oradan almışsın onu da ödeseydin

baban da başka şey alsın deseydin eşine

kocaman denizden geçip küçücük derede boğulmuş gibi olmuşsunuz onu kp ödesin diyerek

bu aşamadan sonra ödeyin, ona da yeri gelince bir yılda halı borcunu bile ödememiş biz ödemek zorunda kaldık dersin

aksi halde o "halılarını bile ben aldım" der

"halılarını bile ben aldım" deyince de etraf tüm evi aldı sanır ki hepi topu halı almış olacak

onu da almasın

Kayinvalidemde dahil gözleri bizim ustumuzde evime aldigim herseyi takipteler sizene demi ama yok gozleri ustumuzde..
Bizde onlarin inadina Rabbime sukur bir eksgmz olmadan yasiyoruz tatile gittik kurbanimizi kestik onlarda herseye para buluyolar bunuda odesinler gozuyle bakiyorlar...
Hamile degilim ama simdiden kayinpederin adinin konulmasi bekleniyor banada firsat işte siz boyle yaparsnz bende oyle yaparim deyip sert bir mesafe koycam digerleri koysun adinida..en sinir oldgm sey ismarlama isim..

Ben onu da oderim lanet olsun ki oderim.
Ama yaptiklari yanina mi kalsin yuzlerine sert bir şekilde vuracam yarin ya da diğer gun esim telefonda konusurken araya girip soyleyecem.esim cok mulayim asla neden odemediniz tarzi konusmaz zaten dun aradiginda da bize destek çıkın demis bende neden oyle diyorsun onun borcu zaten dedim neden odemediniz borcunuzu diyecem ne çektim sizin elinizden onuda oderim siz yeterki artik hiçbirseye karismayin diycem

Yani gerçekten aklım mantığım almıyor kardeşim.
24 bin tl altın varaklı mobilya mı aldın.. Neden insanlar madem ödeyemeyecekler boylarından büyük işlere girerler anlamıyorum...
Bir de bu gelinlerin, damatların aileden para beklemeleri yokmu beni bitiriyor gerçekten. Kayınpederin kirada evleri var diye çocuğuna yatırmak zorundamı? Böyle bir kural mı var.
Önceden söz vermişti derseniz de, bu kadar variyete ödememek için geri duruyorsa demekki bazı şeyler tek taraflı değil.. Benim burdan çıkardığım sonuç budur

Yok artık yaaaa.... Bi isim kalmıştı karışılmadık. Allahın izniyle şu borcunuz bitsin hersey al kız kendine fazla fazla al. Bak onların hiç huzuru nasl bozulacak şimdi senin huzurunu kaçırıyorlar ya ozamn da onların kaççsk. Benim eltim de beni çok koskanıyo habire ne alıyorum nr giyiyorum gozu ustımde. Sende yap. Böyle insanlar deli ediyo beni ya

Bu yazdıkların göresetle alakalı her ailenin belli bir kültürü var o şekilde yaşarlar ve asla kendilerini değiştirmezler , bende yerde yemekten yer sofrasından nefret ederdim söylelene söylene artık masada yeniyor ki masa olmadığıından değil tamamen kültürel ayağın değdi yere sofra bezinin ne işi var tamamen kadına eziyet ,

O kadar para ödemişsiniz bu mu sizi zora sokacak !!! bence kimseye eyvallah etmeyin en azından kimse sizin üzerinizde hak iddia edemez.Görüşmeme gibi bir durumunuz da olamaz onlar et tırnak,ancak mesafe her zaman iyidir.

Diğer çocklarina yapiyorsa bize de yapmak zorunda..Digerlerine aldigi kiralari veriyor bize yok cunku biz ikimzde çalisiyoruz ama eger herkes kendisi kurdu evini sizde kendi butcenizle kurun deseydi biz yapardk ama biz aliriz dedi ve 1 bucuk yil oldu odememis rahatlikla ayda 4bin oduyorlarsa bunuda oderler mantigi farkli birsey olamazz yok çunku.Ortada eşitsizlk var haksizlik var yoksa ben o 2binide oderdim dert deil..Ama beklentiye gelince ayni gelince hizmetimi yap yemegimi pişir maddi konuya gelince siz geri durun siz paralisiniz size yok hak mi sizce..

O kadar para ödemişsiniz bu mu sizi zora sokacak !!! bence kimseye eyvallah etmeyin en azından kimse sizin üzerinizde hak iddia edemez.Görüşmeme gibi bir durumunuz da olamaz onlar et tırnak,ancak mesafe her zaman iyidir.

Beni zora sokmaz oderim evet ama onlarn yaptigi yanina kar kalmaz ben boyleyim sogurum buda ifademe yuzume yansir maksat 2 bin degilki 100 lira da olabilirdi benim kizdigim nokta aliriz deyip yan çizmesi..

Evet katiliyorum sana herkesin yasayis tarzi farkli ben yerde de yerim masadada.
Bunlarinda parasi olmadigindan degil bunu tutum olarak goruyorlar

Benim eltim kiskancligindan evimi bir yil sonra gordu ayni sehirde yasiyorz kirsehirde gelmedi neymis cocuklrla otobus zor oluyorms bir yil sonra geldi gozleri ustumzde bu yuzdende nazar degiyor

Benim eltim kiskancligindan evimi bir yil sonra gordu ayni sehirde yasiyorz kirsehirde gelmedi neymis cocuklrla otobus zor oluyorms bir yil sonra geldi gozleri ustumzde bu yuzdende nazar degiyor
Boşver gidip gelmemek daha iyi canım sıkma sen canını bikaç ay snra tüm sıkıntılardan kurtulacaksın bunu düşün. Yazdıklarını okuyorum ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Ama unutma ilahi adalet diye bişey var Rabbim herseyı görüyor duyuyor... Evlat ayrımı yapıldığını da senın cektıgn sıkıntıları da görüyor canım içini ferah tut. Mutlu olmana bak. Zor gununde yaptıklarını gördün işte eşindr gördü. Bayramda seyranda önemli bişey oldugunda görüşürsün üzülme sakın zamanı gelince onlar üzülecek. Ama iş işten geçmiş olacak...

calisiyor musunuz?
Esiniz calisiyor mu? Maasiniz yok mu da baskalarindan halidir esyadir paradir bekliyorsunuz?evlenen sizsiniz kp degil,hali sizin esya sizin kendiniz odeyin,kazik kadar insanlari analari babalari evlendirmek zorunda mi ya?bu ne ezikliktir?kp diger cocuklarina yapmis olabilir o cocuklar aciz ise siz de aciz olmak zorunda misiniz?

Beni zora sokmaz oderim evet ama onlarn yaptigi yanina kar kalmaz ben boyleyim sogurum buda ifademe yuzume yansir maksat 2 bin degilki 100 lira da olabilirdi benim kizdigim nokta aliriz deyip yan çizmesi..

Sizin olayınız bana çok benziyor. Bize de perdeyi biz ödeyeceğiz dediler ÖDEMEDİLER .Adamlar 1 ay sonunda kapımdalardı. Paralarını tahsil etmek istiyorlardı. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Ama zaman bir şekilde kapatıyor YAPILANLARI unutuluyor ve gidiyor.Ama tabiiki ben unutmam asla!! hep mesafeliyimdir ,bu da benim tercihimdir mesela size şunu aldık borçtan kalktık biz yaptık etttik diyemezler bende onun rahatlığı var çünkü şap diye vururum yüzlerine. Çok şükür herşeyi eşimle yaptık evimiZİn heryerinde bizim emeğimiz var öyle düşünmek daha mutluluk veriyor insana

Şu anne-babaları bir rahat bırakın sadece size değil sizin gibi düşünenlere de yazıyorum.Mecbur mu aileler.. Büyüttüğü,yetiştirdiğ,memur olup kendi ayakları üzerinde durup kimseye muhtaç olmasın diye okutulmuş çocuklarına mobilya, halı, ev almak zorundalar mı? Üstüne birde dönek damgası yemek ee pes yani

Verilen sözün tutulmaması hoş değil evet ama burada sizin de 24.000 tl borçlanıp bir de üstüne ev satın alıp, yani bunları alabilecek güçte olup hala daha kayınpederin cebine giren paraya laf söylemeniz de hoş değil. Yahu durumu olan insana neden aile yardım etsin ki? İsterse aylık 10.000 geliriniz olsun yine de başkasının parası sizi ilgilendiriyor olacak. Aylık 4 bin lira borç ödeyecek güçtesiniz ama hala daha kayınpeder bize yardım etmiyor kafasındasınız. İnsanın önce gözü doyacak.

Yazık ya gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Hayatı o kadar çok maddiyata bağlamışsınızki, o kadar küçük şeyleri dert ediyorsunuzki, üzücü gerçekten.
Ev, eşya, araba, elti, kayınpeder derken hayat akıp gidiyor. Herkesin yaptığı kendine. Adaletli davranmıyorsa, adaletli Rabbimize havale et geç. Şu an en az 20 kişiye cvp yazmış olsan, 20 kez bu sorun kafanda tazelendi. Yazık günah değilmi..

Evet almak zorunda degil o zman geri duracakti ! Biz aliriz deyip geri çekilirlerse olacagi bu terbiyesizliktir bu benim gozumde tenezzul etmeyim dedikçe basim dahada agriyor anlamiyorsunuz bu insanlar yuzsuzler esyaya eve tenezzul etmeyim dedim 2 bine hali almak istediler tamam dedim ama noldu nasilsa istemiyor oduyor bunuda odesin dediler geri cekildiler beklentiye gelince beklentiler tavanda benden kusura bakmasin verdigi sozu tutmazsa dönek olur evet! Tenezzul etmeyecem guclu olacam diye bunlar geldi basima siz alacaksiniz deyip geride durabilirdim bizim burda boyle..ama ben guclu olacam diye tum borcu ustlendim halende ustlendiriyorlar terbiyesizlik bu baska birsey degil hakk im haramm olsun..

İkinizde calisiyormussunuz bence siz odeyin yani ...adam resmen odememis dusunmemis bile bence:)
Bir ay fazla sikin disinizi ondan sonra rahatlarsiniz nasil olsa evde almissiniz kiraya bosa para gitmiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…