Yani elmy aslında konu sahibi övünmüyorum diyor ama övünüyor. Bunu da adamlar anlıyorsa ki anlar kaç yaşında ti ye alıyorlar demek ki.. ben hala hayret ettim. O kadar zaman kaybedeceğine doktora vs yapsaymış akademisyen olurmuş valla.![]()
Arkadaşlar hiç olmadık yere takılmışsınız anlaşılan. 2 normal üniversite 2 açıköğretim okudum. Mülakatlardan eli boş dönünce kendi kendime biraz deneme yaptım. Açıköğretimler beni çok yormadı. Bu bölümü de şans eseri tek tercih ile kazandım. Olmasaydı devam da etmeyecektim zaten. Yüksek lisans- doktora olayına mühendisliği bitirince gireceğim kısmet olursa.
Övünme gibi bir durum söz konusu gerçekten değil. Kendimi ya net ifade edemedim ya da farklı noktalara çekilmeye çalışılıyor. Ne yapıyorsam kendim, eşim ileride olacak çocuklarım için yapıyorum. Kimseyi bağlayan bir durum yok yani. Eşimin ailesi geldiğinde yine yemek yapıyorum yine çaylarını koyuyorum. 4. üniversitemi okuyorum ben deyip kenara çekilmişliğim yok anlayacağınız.
Aynı durumdan görümcemin eşi de şikayetçi kendisi de devlet memuru. Ona da buna benzer cümleler kuruyor. Adam 1 hafta, 10 günlük işi tamamen laf geçirmek üzerine kurulu. Bu anlattığım çok yeni çok taze olan olaylar. Buna benzer bir dünya incisi var.
Yardımlarınız için teşekkürler. Sorun bir şekilde çözümlenecek ne de olsa.