- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Bunun cevabı karşı tarafın mahcubiyetine ve verdiği tepkilere göre değişir bence.Hanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim
Bugün geldiler oğlunun düğünü var eşi ve diğer çocukları ile beraber ama ben izin alamadım için onlar evde teklerSiz evde değilken kayınpeder evinizde napıyor?
Yenisini asla alamazlar düğün takılarımı bile zorla alan insanlarBen olsam yenisini aldırırdım hiç acımam
Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmisTepki vermeyin.
Tamir edilir birşey.
Karşınızda ki insan bunu bilerek yapmamıştır.
Aldıgınız yer elinde kumaş modelin den vardır.
Mutlaka yaptırırsınız.
Maddi bir kaybınız olacak sinirlennip kendinizi üzmeyin
Balkonum var ama yatak odamda onun kapısını da kilitleyin gitmistimEvimde heledd içinde sigara içenler mibari balkonda falan içsinler ayıp ya
Kalp kırmayın.. Para ile olan herşey satın alınır yeterki rabbim sağlık versin.. Tamir ettirirsiniz kendisi de daha çok dikkatli olur.. Eşinle Ters düşebilirsin eve gidip hararetli davranırsan..Hanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim
Bugün geldiler oğlunun düğünü var eşi ve diğer çocukları ile beraber ama ben izin alamadım için onlar evde tekler
Bu ne densizlik evin içinde sigara içmek hangi devirde kaldı balkon diye bişey var. O Zaman iyi bi tepki verin içiniz soğur en azındanYenisini asla alamazlar düğün takılarımı bile zorla alan insanlar
Eşim söledi bisi dicem akşam sinirlenme diye ama çok geç sinirliyimSizin bundan nasıl haberiniz oldu peki?
Balkonum yatak odamda oraya girmesin die kapıyı kilitleyip gitmistimBu ne densizlik evin içinde sigara içmek hangi devirde kaldı balkon diye bişey var. O Zaman iyi bi tepki verin içiniz soğur en azından
Cidden acayip insanlarmış. Allah kolaylık versin.Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis
Ozaman koltugu degilde sigarayı evd içmemesi için konuşun.Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?