- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galibaOzaman koltugu degilde sigarayı evd içmemesi için konuşun.
Koltuk için de kumaşı yenilemekden başka çare yok
Asla vermez onlara da biz bakıyoruz malesef kayınpeder çalışmıyor ve emekli de degilBen de 1 aylık bile evli değilim ve kanepemi sevgili eşim yaktı çakmakla.. Güyaaa ipini yakıyordu sökülmesin diye çok güzel oldu sökülecek ip bile kalmadıSiz de üzülmeyin eşyadır neticede. Kumaşı yeniletin ve parasını da şu kadar tuttu vs. diye belirtin verir diye düşünüyorum.
Kendinizi strese sokmayın.Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galiba
Annem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorumHata ile olabilir hoş değil ama balkona çıkan odayı da kilitlemissiniz.
Ayrıca anneniz gelse yatak odanizi kilitler miydiniz çok ayıp olmuş
Eşimde işte o evde olsa o da izin vermezdiEşin evde mı eşin evde içmesine izin verdiyse eğer önce eşini payla derim. Diğer kısım da kp ile olan ilişkinize göre değişir açıkçası
Eşim söledi bisi dicem akşam sinirlenme diye ama çok geç sinirliyim
Guvenmedigim insanları evimde tek birakmam.Annem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum
Buyuzden kilitledim zaten herşeyi kontrol edip kurcaliyorlar misafir yemek takimimin setini kırdılar bisi demedim daha önce bissürü zarar verdiler bisi demedim ama bu son noktaydıKp tam bir görgüsüz valla evin içinde sigara içilmez hele de siz astım hastasıymışsınız. Aynı burda yazdığınız gibi daha taksiti bitmedi ya ne zorluklarla aldım diyin onların yanında belki utanırlar. Ayrıca biri neden yatak odasını kitledin demiş. Kitlemese ay uykum geldi diyip gider uzanırdı valla orda
O sizin görüşünüz saygı duyarım 7 kardeş 4u evli hicbiri çalışmıyor eşleri bi ben calisiyorum sabahın 6sinda emri vaki habersiz kapımı calmicakti güvenmiyorum kayınpederime 2 tane bileziğim kaldı babamın taktiği onu da alır diyeGuvenmedigim insanları evimde tek birakmam.
Annenize bile guveniniz yok demek ki siz olmayinca özel alaninizi diklenecegine kanaat getirmissiniz. E sen tanırsın anneni ne diyim.
Ben öyle bir şey yapmam çok ayıp geliyor zan altında birakmak bu sana guvenmiyorum bak kapimi kilitledim haberin olsun demek
Herşeyi kurcalayıp yerini değiştirme huyu var kayinvalideminÖncelikle sakin olun, eve gidince bakın bi size durumu nasıl açıklayacaklar öfkeyle hareket etmeyin. O kadar sinirlenecek bir şey yok bence istemeden olmuş neticede tek hoş olmayan durum siz izin vermediğiniz halde evin içinde sigara içmeleri. Balkona çıkmak isteseler bile odanın kapısı kilitli olduğundan çıkamamışlardır, kapıyı kilitlemiş olmanız hoş değil bence. Daha önce eşyalarınızı karıştırmak yönünde bir hamleler mi oldu, varsayımda mı bulunuyorsunuz?
Kp güvenmiyorum vs deseniz anlardım ama gucenirler diye daha iyi saklamanizi onerirdim. Annemede aynısını yapıyorum deyince tuhafima gitti açıkçası. Ama tercih sizin.O sizin görüşünüz saygı duyarım 7 kardeş 4u evli hicbiri çalışmıyor eşleri bi ben calisiyorum sabahın 6sinda emri vaki habersiz kapımı calmicakti güvenmiyorum kayınpederime 2 tane bileziğim kaldı babamın taktiği onu da alır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?