Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Ozaman koltugu degilde sigarayı evd içmemesi için konuşun.
Koltuk için de kumaşı yenilemekden başka çare yok
Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galiba

Asla vermez onlara da biz bakıyoruz malesef kayınpeder çalışmıyor ve emekli de degil

Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galiba
Kendinizi strese sokmayın.
Astım hastası olarak bu size iyi gelmez.

Büyüklerin bazıları böyle .
Saygı sevgi hoşgörü ayarları bazen bozuk oluyor

Hata ile olabilir hoş değil ama balkona çıkan odayı da kilitlemissiniz.
Ayrıca anneniz gelse yatak odanizi kilitler miydiniz çok ayıp olmuş
Annem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum

Bence tepki göstermeyin olgunlukla karşılayın Zaten bilerek yapmamıştır ve o da çok üzülmüştür emin olun.Tepki gösterip kalp kırmaya değmez eşiniz hatrına ses çıkarmayın derim.Cana geleceğine Mala gelsin..
tabi sizi de anlıyorum illaki üzülmüşsüzündür ama olacağı varmış olmuş

Kp tam bir görgüsüz valla evin içinde sigara içilmez hele de siz astım hastasıymışsınız. Aynı burda yazdığınız gibi daha taksiti bitmedi ya ne zorluklarla aldım diyin onların yanında belki utanırlar. Ayrıca biri neden yatak odasını kitledin demiş. Kitlemese ay uykum geldi diyip gider uzanırdı valla orda

Eşim söledi bisi dicem akşam sinirlenme diye ama çok geç sinirliyim

Öncelikle sakin olun, eve gidince bakın bi size durumu nasıl açıklayacaklar öfkeyle hareket etmeyin. O kadar sinirlenecek bir şey yok bence istemeden olmuş neticede tek hoş olmayan durum siz izin vermediğiniz halde evin içinde sigara içmeleri. Balkona çıkmak isteseler bile odanın kapısı kilitli olduğundan çıkamamışlardır, kapıyı kilitlemiş olmanız hoş değil bence. Daha önce eşyalarınızı karıştırmak yönünde bir hamleler mi oldu, varsayımda mı bulunuyorsunuz?

Annem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum
Guvenmedigim insanları evimde tek birakmam.
Annenize bile guveniniz yok demek ki siz olmayinca özel alaninizi diklenecegine kanaat getirmissiniz. E sen tanırsın anneni ne diyim.
Ben öyle bir şey yapmam çok ayıp geliyor zan altında birakmak bu sana guvenmiyorum bak kapimi kilitledim haberin olsun demek

Sorun çıkarmanın gereği yok. Hallolur. Koca koca insanlara gidip parmak sallayacak gibi duruyorsun. Eminim onlar da mahcup ve üzgündürler. Üzgünlüğunu gösterebilirsin ama kızma.

Buyuzden kilitledim zaten herşeyi kontrol edip kurcaliyorlar misafir yemek takimimin setini kırdılar bisi demedim daha önce bissürü zarar verdiler bisi demedim ama bu son noktaydı

Öncelikle siz fazla tepki vermeyin. Olan olmuş. Eşiniz konuşsun, sizin hasta olduğunuzu anlatsın. Ciddi uyarsın.
Zaten evde sigara içiyor olması koltuğun yanmasından daha önemli.
Sizin hasta olduğunuzu bile bile içmiş.
Bir daha içmemesi konusunda uyarsın eşiniz.

O sizin görüşünüz saygı duyarım 7 kardeş 4u evli hicbiri çalışmıyor eşleri bi ben calisiyorum sabahın 6sinda emri vaki habersiz kapımı calmicakti güvenmiyorum kayınpederime 2 tane bileziğim kaldı babamın taktiği onu da alır diye

Herşeyi kurcalayıp yerini değiştirme huyu var kayinvalidemin

Kp güvenmiyorum vs deseniz anlardım ama gucenirler diye daha iyi saklamanizi onerirdim. Annemede aynısını yapıyorum deyince tuhafima gitti açıkçası. Ama tercih sizin.
Sigara içinde uyarin evde icmeyin diye. Ciddi Koltuk uyarısı ve kilitli oda esinizi cok kizdirabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…