- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Anneme aynısı yapma sebebim sadece bize yapıyorlar demesin diye zaten annem ben yokken eve asla girmiyo tatilde iken ciceklerimi sula dedimde bile gitmemiştiKp güvenmiyorum vs deseniz anlardım ama gucenirler diye daha iyi saklamanizi onerirdim. Annemede aynısını yapıyorum deyince tuhafima gitti açıkçası. Ama tercih sizin.
Sigara içinde uyarin evde icmeyin diye. Ciddi Koltuk uyarısı ve kilitli oda esinizi cok kizdirabilir
Tutumunuzu anlamıştır.Anneme aynısı yapma sebebim sadece bize yapıyorlar demesin diye zaten annem ben yokken eve asla girmiyo tatilde iken ciceklerimi sula dedimde bile gitmemişti
Asla vermez onlara da biz bakıyoruz malesef kayınpeder çalışmıyor ve emekli de degil
Konuyu başka yere çekmeyelim lutfenTutumunuzu anlamıştır.
Konuyu bir yere çektiğim yok ki. Konuda ilgimi çeken kısım bu oldu ve sanki es ve kp paylayacak gibisiniz o yüzden diyorum.Konuyu başka yere çekmeyelim lutfen
Keşke öyle bi yapım olaydı da paylayabilseydim evlendim ertesi gün tüm altınlarımı aldı sesimi çıkarmadım 1 hafta sonra para istedi kredi çekip verdim ki daha evime 1 çöp almadılar ben eşimle aldim herseyimi borcumu bitirmedim her ay evinin tüm masraflarını karşılıyorum paylicak olsaydım bunları yapmazdım kizdim evet cok hemde keşke patlayabilsem içime atıp hasta oluyorum sadece buraya yazma sebebi de biraz kendimi rahatlatmakti.Konuyu bir yere çektiğim yok ki. Konuda ilgimi çeken kısım bu oldu ve sanki es ve kp paylayacak gibisiniz o yüzden diyorum.
Koltuk hallolur problem degil baba da benim sağlık sorunumu bildiğin halde burada sigara icmene kırıldım açıkçası bu konuda tutumumu biliyorsun onemsemiyorsun demekKeşke öyle bi yapım olaydı da paylayabilseydim evlendim ertesi gün tüm altınlarımı aldı sesimi çıkarmadım 1 hafta sonra para istedi kredi çekip verdim ki daha evime 1 çöp almadılar ben eşimle aldim herseyimi borcumu bitirmedim her ay evinin tüm masraflarını karşılıyorum paylicak olsaydım bunları yapmazdım kizdim evet cok hemde keşke patlayabilsem içime atıp hasta oluyorum sadece buraya yazma sebebi de biraz kendimi rahatlatmakti.
İyi de siz vurun abalıya demişsiniz. Neden kredi çektiniz? Bunlar evi yakar valla ne biçim insanlarKeşke öyle bi yapım olaydı da paylayabilseydim evlendim ertesi gün tüm altınlarımı aldı sesimi çıkarmadım 1 hafta sonra para istedi kredi çekip verdim ki daha evime 1 çöp almadılar ben eşimle aldim herseyimi borcumu bitirmedim her ay evinin tüm masraflarını karşılıyorum paylicak olsaydım bunları yapmazdım kizdim evet cok hemde keşke patlayabilsem içime atıp hasta oluyorum sadece buraya yazma sebebi de biraz kendimi rahatlatmakti.
Asla vermez onlara da biz bakıyoruz malesef kayınpeder çalışmıyor ve emekli de degil
Normalde asla izin verdiğimizi biliyor Biz evde yokken rahatlıkla içmişHadi koltuğu geçtim de evin içinde nasıl sigara içiyor ya? Bence evin için de sigara içmemesini söyleyin. Koltuk için de aldığınız yeri arayın onarırlar büyük ihtimal.
Sonucu söyleyebilirim bi koltuk ne olcak yama yaparsınız örtü koyarsınız bisi olmaz 800 tl istedi yapmak için koltuk bütün komple sökülüp dosencekmis zaten benim kızdırın nokta da bu evde sigara icilmedigini biliyor Biz evde iken eşimde bende asla izin vermiyoruz inip dışarda içip geliyordu bunu yapmasına kizdim bende.Yapacak birşey yok. Aranız genel anlamda iyi ise. Size karşı tavır ve davranışları ılımlı ise bence küçük bir serzeniş yetebilir. Belki ona bile gerek yok. Kazadır olabilir diyeceksiniz. Eşinize de astım hastası olduğunuzu bildiği halde bunu yapmalarının doğru olmadığını uygun dille sigarayı bir daha dışarıda içmelerini rica etmesni isteyeceksiniz.
Bunun dışındaki seçenekler yeniden almasını istemek, kızmak, tartışma çıkarmak koltuğu yenilemeyeceği gibi sizin de huzur ve mutluluğunuzu kaçıracaktır.
Ama siz bilirsiniz.
Sonucunu yazmayı unutmayın
Çok kötü durum. Bi şey deseniz siz kötü olacaksınız en azından koltuk ücretini karşılatmaya çalışın.Normalde asla izin verdiğimizi biliyor Biz evde yokken rahatlıkla içmiş
Balkon kitli diye evde mi içmesi gerekiyormuş. 2 tane kapalı balkonum var ama bebeğim var diye babam çıkıp dışarda içiyo...Balkonum var ama yatak odamda onun kapısını da kilitleyin gitmistim
Evinin tüm masrafını ben karşılıyorum onu ödemeleri imkansızÇok kötü durum. Bi şey deseniz siz kötü olacaksınız en azından koltuk ücretini karşılatmaya çalışın.
Zaten hep dışarı çıkıyordu gecenin bi yarısı da olsa ama biz yokuz rahatligiBalkon kitli diye evde mi içmesi gerekiyormuş. 2 tane kapalı balkonum var ama bebeğim var diye babam çıkıp dışarda içiyo...
Balkon kapalı hep kapalı o balkon. Evde asla hiçbi alanında sigara içilmesine izin vermiyoruz gecenin bi yarısı bile dışarı gidip icip geri geliyordu bugün biz yokuz rahatlığı anlamazlar rahatlığı ile içmiş yakınca oğlunu aramış bende kizdim için evden cikmis başka oğluna gidiyormuş gitmesin madem gidebiliyordu sabah o gitti oğlu daha yakındı neyse çok sinir oldumBalkon kitliymis balkona çıkamamis adam.
Yapacak bir şey yok kaza bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?