- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Hanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim
Mesele evde sigara içmek yasak astımım var bizim eve gelen hicbiryerde içemez. Eşimin kızma demesi sigara içtiği içindi. Koltuk için değildi tabikide. Astimim oldunu bile bile 2 paket sigara içmek nedirDünya mali değil mi ya Allah sağlık sıhhat versin. Olabilir nerde içsin adam kapiyida kilitlemişsiniz. Eşinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi ne demek birşey dicem ama kızma. Yahu koltuğun senin babandan daha mı kıymetli.
Canım, olan olmuş aypacak bir şey yok biraz üzüldüğünü belli et ama kalbin,i kırma zaten bilerek yapmamıştır. artık bir ailesiniz senin söyleyeceğin her laf çok ağır gelir aile de olsanız sen el kızısın söylenecek bir laf varsa eşin söylesin.Bugün geldiler oğlunun düğünü var eşi ve diğer çocukları ile beraber ama ben izin alamadım için onlar evde tekler
İnşallah belki bundan utanırlar da bir daha sık sık gelmezler. Sen de biraz soğuk dur, ilgilenme, odanda dur. İstemediğini anlasınlar. 2,5 aylık yeni evlilere 6-7 kez misafirliğe gitmek nedir ya. Ben kendi annem gelse istemem o kadar.Mesele evde sigara içmek yasak astımım var bizim eve gelen hicbiryerde içemez. Eşimin kızma demesi sigara içtiği içindi. Koltuk için değildi tabikide. Astimim oldunu bile bile 2 paket sigara içmek nedir
Kadın astım hastası hala bla bla keskin cizgiler hikayeleriHayat bu keskin çizgiler olmuyor herzamsn... olabilirlikler var hoşgörmek var yapılan hataları... benim hayatım benim kurallarım benim sınırlarım diyerek çok kasmak mutsuzluk stres getirir bir damla yanık için 20 sayfa yazılmış... Şu şiddetin acımasızlığın vicdansızlığın her dakika oldugu dünyada bana çoook önemsiz kaldı ne eşinizi ne ailesini üzmeye değer... Diğer maddi konuları katmıyorum
Eminim kendi başlarına gelse o koltuğu yakan kisinin başına geçirirler daha 2.5aylik evliyim ve yari taksidini ödedim ki kp koltukla ilgili ağzımı acmadim sadece hastalığım var biliyor yasak izin vermiyoruz bildiği halde bizim evimizde içmesine sınır oldumŞu dünya malı boşver vs diyenlere de hayran oluyorum gerçekten. Edinilmiş malıma, kendi keyfi için üstelik sağlık problemimi göz ardı ederek zarar veren insan kim olursa olsun vereceğim tepkiyi de hakediyor demektir. Bir koltuk takımı ucuz bir şey değil.
vayyyy helal olsun sana tebrik ederim. ezdirme kendini.Eşim bisi demedi zaten vermek zorunda değilim o da biliyor ama kp ve kv oğlum bize bakmak zorunda dedi bende benden keserek bakamaz oğlunuz size eskiden bakmak zorundaydı evi narko ayrı bunun farkına varin bizi somurmeyin deyince surat asıp durdular bende daha ustelemedim
bencede bu bir kaza değil....Şu dünya malı boşver vs diyenlere de hayran oluyorum gerçekten. Edinilmiş malıma, kendi keyfi için üstelik sağlık problemimi göz ardı ederek zarar veren insan kim olursa olsun vereceğim tepkiyi de hakediyor demektir. Bir koltuk takımı ucuz bir şey değil.
Hayır ben anlamıyorum ,sigara içilmeyen evde neden ısrarla içmiş.Biliyorlar simdi bi suru masraf evi temizletcez herseyo yika utule koltuk tamiri falan filan ugras dur olan yine bana oldu
Sanki kadının yanında içti bla bla bla hiç astımlı görmedik bla bla bla napıyorsanız yapın ya gitsin eşine patlasın sonra kp nin ağzının payını versin hırgür hak getirsin bunlar astımı hiiiiiiiççç etkilemez bla bla blaKadın astım hastası hala bla bla keskin cizgiler hikayeleri
sanki hiç astımlı görmedik...öylemi?görmüşsünüz ama belliki uzaktan çocuğunuz annenizde kendinizde yaşasaydınız anlardınız..Sanki kadının yanında içti bla bla bla hiç astımlı görmedik bla bla bla napıyorsanız yapın ya gitsin eşine patlasın sonra kp nin ağzının payını versin hırgür hak getirsin bunlar astımı hiiiiiiiççç etkilemez bla bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?