Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Dünya mali değil mi ya Allah sağlık sıhhat versin. Olabilir nerde içsin adam kapiyida kilitlemişsiniz. Eşinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi ne demek birşey dicem ama kızma. Yahu koltuğun senin babandan daha mı kıymetli.
 

Yüzünü onlar değiştirsinler.
 
Mesele evde sigara içmek yasak astımım var bizim eve gelen hicbiryerde içemez. Eşimin kızma demesi sigara içtiği içindi. Koltuk için değildi tabikide. Astimim oldunu bile bile 2 paket sigara içmek nedir
 
Bugün geldiler oğlunun düğünü var eşi ve diğer çocukları ile beraber ama ben izin alamadım için onlar evde tekler
Canım, olan olmuş aypacak bir şey yok biraz üzüldüğünü belli et ama kalbin,i kırma zaten bilerek yapmamıştır. artık bir ailesiniz senin söyleyeceğin her laf çok ağır gelir aile de olsanız sen el kızısın söylenecek bir laf varsa eşin söylesin.
 
Mesele evde sigara içmek yasak astımım var bizim eve gelen hicbiryerde içemez. Eşimin kızma demesi sigara içtiği içindi. Koltuk için değildi tabikide. Astimim oldunu bile bile 2 paket sigara içmek nedir
İnşallah belki bundan utanırlar da bir daha sık sık gelmezler. Sen de biraz soğuk dur, ilgilenme, odanda dur. İstemediğini anlasınlar. 2,5 aylık yeni evlilere 6-7 kez misafirliğe gitmek nedir ya. Ben kendi annem gelse istemem o kadar.
 
Kadın astım hastası hala bla bla keskin cizgiler hikayeleri
 
Eminim kendi başlarına gelse o koltuğu yakan kisinin başına geçirirler daha 2.5aylik evliyim ve yari taksidini ödedim ki kp koltukla ilgili ağzımı acmadim sadece hastalığım var biliyor yasak izin vermiyoruz bildiği halde bizim evimizde içmesine sınır oldum
 
Çok yumuşak yüzlusünüz çalışan insanın evine 2 buçuk ayda 6-7 defa niye gelinir birde yatılı olacak şekilde anladığım kadarıyla. Evde sigara içmesini de fırsat bilip buna bir sınır getirin. Eşiniz baştan bir çizgi çekecekti bu konuda. Sürekli gidip gelmesinler.

Maddi yardımda aynı şekilde,illa yapılacaksa da diğer evlatlarıyla ortak yapın. Yazık ediyorsunuz kendinize.
 
Ben sizi hiç anlayamadım kusura bakmayın.

Ben de sigara içmiyorum. Evimde içirmiyorum. Balkonda içip geliyor içen. Ama balkondan gelince de kokuyor yani. Sıfır koku değil.

Bilmem kaç saat önce evde içmiş. Eve giremiyorum diyorsun. Zaten yaz günü, kapı pencere illa açıktır. Kendi keyfi için bile kapı pencereyi kapayıp koku içeride kalsın diye sıcakta içeceğini düşünmüyorum ki.

Bu konuda kendini haklı göstermek için çok çok abarttığını düşünüyorum. Koltuğun yanması olayı ayrı, ben çok kızmazdım. Ama şöyle, ben kalkıp her ay maaşımı onlara da vermezdim. Onlar için çalışacağıma, oturur evde çayımı içerim yani. Böyle saçmalık olamaz.

Açıkcası her ay maaşınızı onlara verdiğinizi biliyorlarsa, bildiğiniz çok ezik görüyorlardır sizi. Kusura bakmayın ama buna tepki vermeyen, kuzu gibi çalışan insanın evinden de koltuğunu yaktık aman kızmasın diye kimse kalkıp gitmez. Her ay parasını alacak adam, oğlumun evi oğlumun eşyası diyecek yapıda da olur.

Bu nedenle ben anlattıklarınızı çok çelişkili buldum.
 
vayyyy helal olsun sana tebrik ederim. ezdirme kendini.

esinle tekrar bu konuyu konustunuz mu?
 
ya şaka gibi bu kadının astımı olmasına gerek yokki ne kadar çok insn varmış demekki hepiniz evinizde içiriyorsunuz bu devirde evde sigara içmek gibi cahillik kaldımı yahu.... evet deli gibi siniyor havalandırsanda perdene koltuğuna leş gibi bir koku he bu arada bende sigara kullanan biriyim ama asla evimde kimse sigara içmez etrafımda bunu teklif edecek bir cahillede karşılaşmadım.. kuzenim yan apartmanımda erkek bekar o bile evinde içmez dışarısı yada balkon resmn kadına yürümüşsünüz konu sahibi değillll siz abartmışsınız yapmayın...
 
bencede bu bir kaza değil....
 
Biliyorlar simdi bi suru masraf evi temizletcez herseyo yika utule koltuk tamiri falan filan ugras dur olan yine bana oldu
Hayır ben anlamıyorum ,sigara içilmeyen evde neden ısrarla içmiş.
Astım hastası olmasanız dahi o evde ev sahibi olarak siz sigara içmiyorsanız,içmeye yeltenmemeliydi.
 
Kadın astım hastası hala bla bla keskin cizgiler hikayeleri
Sanki kadının yanında içti bla bla bla hiç astımlı görmedik bla bla bla napıyorsanız yapın ya gitsin eşine patlasın sonra kp nin ağzının payını versin hırgür hak getirsin bunlar astımı hiiiiiiiççç etkilemez bla bla bla
 
sanki hiç astımlı görmedik...öylemi?görmüşsünüz ama belliki uzaktan çocuğunuz annenizde kendinizde yaşasaydınız anlardınız..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…