- Konu Sahibi imporatogrly
-
Sabrın sonu selamettır cnm
annende yuvandan soguma dıye oyle dıyordur
sabret ne kalmıs
efendımızn cektıgı sıkıntılardan daha mı beter bu
sukur beterın beterı var
allah yar ve yardımcın olsun
benim kayinpederimde sürekli benimle kavgaya tutusmaya calisir, sacma sapan birseyler uydurur kavga edebilmek icin, ama küfür falan etmez, seviyeli kavga eder yani.
Senin kayinpederin birde agiza alinmayacak laflar kullanmis sana karsi, hemde o kücücük yavrunun yaninda. Yazik, yazik, cok yazik.
Ya gelinler kayinvalideyle anlasamaz, hadi deriz kadinlar arasi rekabet falan. Ama bir erkege, bir kayinpedere geliniyle tartismak bence hic ama hic yakismiyor. Cok ayip birsey
canım ilk evlendik eşimin ailesinin yanında kaldık eşim askere gidecekti gelince ayrılalım dedik...
ben tartışmalı bir ailede büyüdüm eşimle ilk zamanlar tartıştık çok hep ben hatalıydım onlarda eşimle tartışıyorum diye
beni istemediler başanmamızı hatta yeri geldi kayınvalidem bana modellik yaptığım için geçmişte orospu bile dedi...
çekimlere eşimle gidiyorduk halbuki evlenince bıraktım kötü birşey değil bu..
babası yeri geldi kolumdan tutup hamile halimle evlerinden atmaya kaktı ... bu gibi sorunlar yaşadık yine ben
ah ben allah rızası için küs olmayım eşimde mutlu olsun dedim yine gittim... azarlar beni susarım bazende susmam cevap veririm...
gecnin bir yarısı minicik kızımla evden bile kovdu bizde terk ettik ev tuttuk vs...
ama bu bir buçuk yılda tartışma olmadı bende olanları unuttum öyle bi huyum var kin duymuyorum kimseye...
dedim artık böyle bir şey olmaz o yüzden kalırım ailenle dedim... ve böyle oldu....
siz iyice yüzgöz olmussunuz bu saatten sonra o ınsanlar sıze karsı degısmezler ılk basta mesafelı davranıp ve tavrını kesın koysaydın belkı bukadarına cesaret edemezlerdı kin tutmadıgınızı kolay affetmenızıde kullanıyorlar bence nasıl olsa bu bızı affeder deyıp demedıklerını bırakmıyorlar sızın adınıza cok uzuldum en cokta kızınıza nasıl bıryerde yetısıyor boyle inş esınız tez zamanda gelır.
kayınpederın cok ahlaksız kısılıksız saygısız ve hodukmus afedersın ama ne olursa olsun ınsan oz olmasa bıle evladına ole dermı hele torununa hıc o sekılde hıtap edermı ALLAH yardımcın olsun sen kocanla aranı bozma sakın canım bunlara uyup ve bu yuzdende sakın tartısma esınle esın de bıkmıstır bu durumlardn genclıgınde bellı adamın huyu sanırım .
bencede asla esınle tartısma esınle aranı ıyı tutkı en buyuk destekcı hayat arkdasını kaybetme ama hayat arkdasını kaybetmemek ıcınde o kadar boyun egme ısın cok zor valla allah yardım etsın size.
saol canım bende en çok üzüldüğüm kızım biz eşimle çok iyi bir enne babayız....
eşimde diyor ki büyüktür 3 günden fazla küs kalınmaz dedi... günah dedi...
Tamam büyüklere saygısızlık günah da. Bir adamın gelinine küfür etmesi, hakaret etmesi ne kadar doğru.
Evinde kalana zulmetmek ne kadar doğru. Beddua etmek??
Bunlar daha büyük günahlardan. En büyüğü de dediğim gibi misafirine zulmetmek. Onu ağlatmak. Eşiniz arayı bulacağım die iyiniyetli ama gerçekler ortada.
Sizin babanız eşinize bu kelimeleri söyleseydi yine de günah olmasın diye gider elini öper miydi?
Hiç zannetmiyorum
Küfür Ebru yaa. Hergün yüzyüze baktığın, aynı sofrada yemek yediğin, bayramda seyranda baba diye elini öptüğün adam senin annene babana sana küfrediyor. Büyük konuşmamayım ama bu kadar da saygılı olunmaz. Ben buna saygı demem.
Kızcağız saygı saygı diye sesini cıkarmıyor, adam da ses cıkaran yok diye işi azıya alıyor.
Yazık vallahi...
Çok ama çok zor bi durum hakikaten. Şimdi bu adamın yüzüne her baktığında o küfürler gelmeyecek mi gözüne. Çok ağır, yenilir yutulur şeyler edğil.
Gerçekten çok sabırlı. Ben o durumda olsam ilk aklıma gelen derhal o evi terketmek olurdu.
Ne olrusa olsun orada bir saniye bile kalamazdım.
Eşi de çok iyi biri olabilir ama bu sözleri sindirmemeliydi.
Ailesine de kızgınım. Evlerinde yatıracak bir tek yatakları da mı yok. O kızı orda bırakmak acımasızlık.
Tartışma unutulabilir belki ama küfür asla. Senin dediğin gibi sürekli aklına gelir insanın. Eşinin de hakikaten maşallahı var. Bu kadar da geniş olunmaz ki canım. Adam küfretmiş, bi de 3 gün dargın kalınmaz diyo. Böyle alttan almaya devam ettikçe üc ayda ne fırtınalar kopar.
Ben de düşündüm dün, eğer böyle bir durum olsaydı napardım diye. Annem mutfağa yatak yapar beni yine de orda bırakmazdı herhalde. Baba evinde ne kadar kavga gürültü olursa olsun kimse sana küfretmez. Tartşsan bile unutursun...
İçinde bulunduğu durum zor değil aslında ne yapması gerektiğini o da biliyor ama saygı saygı diye dizini kırıp oturuyor maalesef.
Tamam büyüklere saygısızlık günah da. Bir adamın gelinine küfür etmesi, hakaret etmesi ne kadar doğru.
Evinde kalana zulmetmek ne kadar doğru. Beddua etmek??
Bunlar daha büyük günahlardan. En büyüğü de dediğim gibi misafirine zulmetmek. Onu ağlatmak. Eşiniz arayı bulacağım die iyiniyetli ama gerçekler ortada.
Sizin babanız eşinize bu kelimeleri söyleseydi yine de günah olmasın diye gider elini öper miydi?
Hiç zannetmiyorum
Çok ama çok zor bi durum hakikaten. Şimdi bu adamın yüzüne her baktığında o küfürler gelmeyecek mi gözüne. Çok ağır, yenilir yutulur şeyler edğil.
Gerçekten çok sabırlı. Ben o durumda olsam ilk aklıma gelen derhal o evi terketmek olurdu.
Ne olrusa olsun orada bir saniye bile kalamazdım.
Eşi de çok iyi biri olabilir ama bu sözleri sindirmemeliydi.
Ailesine de kızgınım. Evlerinde yatıracak bir tek yatakları da mı yok. O kızı orda bırakmak acımasızlık.
Küfür Ebru yaa. Hergün yüzyüze baktığın, aynı sofrada yemek yediğin, bayramda seyranda baba diye elini öptüğün adam senin annene babana sana küfrediyor. Büyük konuşmamayım ama bu kadar da saygılı olunmaz. Ben buna saygı demem.
Kızcağız saygı saygı diye sesini cıkarmıyor, adam da ses cıkaran yok diye işi azıya alıyor.
Yazık vallahi...
Tartışma unutulabilir belki ama küfür asla. Senin dediğin gibi sürekli aklına gelir insanın. Eşinin de hakikaten maşallahı var. Bu kadar da geniş olunmaz ki canım. Adam küfretmiş, bi de 3 gün dargın kalınmaz diyo. Böyle alttan almaya devam ettikçe üc ayda ne fırtınalar kopar.
Ben de düşündüm dün, eğer böyle bir durum olsaydı napardım diye. Annem mutfağa yatak yapar beni yine de orda bırakmazdı herhalde. Baba evinde ne kadar kavga gürültü olursa olsun kimse sana küfretmez. Tartşsan bile unutursun...
İçinde bulunduğu durum zor değil aslında ne yapması gerektiğini o da biliyor ama saygı saygı diye dizini kırıp oturuyor maalesef.
abim gel bizde kal diyor annemi boşver diyor olurmu öyle şey diyor...
Bu üç ayda neler yaşanmış. Önce torununa öyle beddua etmiş ki. Öfke, tahammülsüzlük ya da hiçbirşey geber lafını telafi edemez. Hiçbir öfke bunu yaptıramaz. Üstelik sonrasında öfke öyle büyüyor ki ağza alınmayacak, namusa dil uzatacak kadar büyük küfür edilebiliyor. Korkarım bu adam bu kadının üzerine bile yürüyebilir. Çünkü kendini kontrol edemeyen biri. Mutlaka önlem alınmalıydı. Ama susulmuş, sindirilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?