Kayınpederimle yine tartıştık

bi oturuşta okkudum bütün yorumları herkes kendince yardımcı olmaya çalışıyo tabi yaşamayan bilemez..annen de babandan çekiniyodur, kayınvalidenle kocanla aran bozulmasın istiyodur eskilerin mantığı işte,, napcaksın.. baban da o yüsden kapatmıştır telefonu doğru bişey mi yaptığı hayır, ama benm babamda olsa aynısını yapar biliyorum, anlayışsızdır, evlendikten sonrası onu ilgilendirmez bütün sorunlarını kendin çözmek zorundasındır, zavallı annen istemez mi yavrusuna sahip çıkmayı, anne değilmi sonuçta ama kimbilir onunda içinde neler war?
canım, 3 ay zamanın war.. madem hiç bir çaren yok, madem gidecek yerin ve paran yok, o zaman kimseyi dinliyip içini daha da karartma.. madem kızın için sabredeceksin, sesini çıkartma, iyi bi zamanında da al karşına tartışmadan anlat üzüldüğün şeyleri o hayvan adama.. sakın kavgaya çevirme, onun çevirmesinde izin verme.. aynı evin içinde 3 ay konuşmadan, surat asarak çekilmez..adam eski kafa belli ama konuşa konuşa anlar diye um, anlatmaya çalış derdini sıkıntını.. bol bol da dua et bunların hepsi bir sınav.. allah ailene güç wersin, inşallah en kısa zamanda kocana yuvana yavruna kavuşursun da bunnarı unuturlur.. zaten doğuya gitcekmişsiniz, yılda bir görürsen görürün, için suğumazsa arayıp sormazsın bile

canım benim babam kayınpederimle aynı kafada zaten hemşerilerde...

evliliğimizin ilk yıllarında eşimle tartışmıştık babamıda aradılar babamda sırf onlara yaranmak için kendi kızına vurdu...

hani olurya evliliğin ilk yıllarında tartışmalar kavgalar ama bu sorunlar hep benim yüzümden çıkıyordu eşim hep alttan alırdı...

çok şükür eşimle o tartışmalar geride kaldı... nerdeyse bir bıçuk yılda hiç kavga etmedik tartışma olmuştur 1,2 kere o kadar

kayınpederim benimle uğraşıyor tartışma neden çıktığını ayrıntılarıyla yazdım konu açarken dikkkatli okursanız anlarsınız...

Kendi evinde dur canim.
kimseden kimseye dost yok bu dunyada.
heleki esinin ailesinden hic dost yok..

Uzakta olsan bile seni uzmeyi basarirlar.
bunlardan kurtulus yok.
keske insan gibi insan olsalardi, bunlara gerek kalmazdi.
huzur icinde,baris icinde gecinir giderdi herkes.
ama kimi insanlar cok kinci ve cok fesat.

malesef canım senin konunuda okumuştum allah yardımcımız olsun...

ben artık susucam iyilikle bile kendimi savunmuycam düzgün cevap versemde

adam sen benim karşımda konuşamazsın diyor ki...

hiç değmez onlar yüzünden huzursuz olmaya tek derdim bu olsun ben razıyım..

ne güzel bi kızım var beni çok seven bi eşim var çok şükür hamileyim... 3 ay sonrada allahım nasip ederse evime geçicem sonra arada

mesafe olcak bende mesafemi koyucam çok takıntılı biri değilim aslında sadece bu aralar hasssasım

sonra yılda bir 3 gün görsem hiç problem değil...ben sınır koyarsam zaten gelip gidemezlerde...

onlar istedi böyle olmamı.. sende sakın üzülme almanyadasın ne kadar uzaktalar sen ailenle mutlu huzurlu olmaya bak canım...

hiç bozma mutluluğunu inan bir an düşünmene bile değmezler ben artık çok rahatım...

tatlim bencede kizin icin 3 ay daha göz ardi et olanlari disaridan söylemesi kolay biliyorum ama 3 ay sonrasinin hayalini kur bebeginde yoldaymis insallah sag salim kucagina alirsin yuvanizda huzurlu mutlu olursunuz,....degerini anlayacaklardir hem pisman olmus konusmaya calisiyormus bosver mesafeni koru sen en azindan suan sen kavgalisin diye bulasmaz sana evine giderken barisirsin:44:

esinin aramasina bi aile nasil karisir ya..hi birde otursun düsünsünler biz nasil bir aileyizki bizi aramiyor diye

ben de sabretmeye karar verdim canım... ev büyük zaten 3 katlı o aşağıdaysa ben yukardayım bir yemek beraber yaniliyor onun harici hep kapının önünde oturuyor az görüyorum zaten..

görsemde sorun değil o benden çekinsin utansın sıkılsın küfrü eden o ben niye utanayım ki değil mi??

malesef babam diyor sen evlendin artık yalnız başınasın bu nasıl babalıksa yinede allah eksik etmesin bu yaşıma kadar baktı büyüttüler...

hesap sormaya hakkım yok...

inan surat felan asmıyorum hatta çayını bile doldurup yemeğini önüne koyuyorum normal davranıyorum

sadece konuşmuyorum.. okadar canım...

çok saol canım valla morelim yerine geldi...

artık takmıyorum karnımdaki prinç tanemi üzmek istemiyorum artık olgunlaşıyorum

kızıma hamileyken çok üzülmüştüm çok ağlamıştım onu çok üzmüştüm karnımda şimdi aynısını yapmıyorum ...

ben evlatlarım için canımı bile verirrim... deli gibi seviyorum onları onların huzuru için gurursuzda olurum ezilirimde...

sıkıntı çekmeden rahatlık olmuyormuş biz çok zoru başardık.. hiç bir şey kolay olmadı hayatımızda inanın başka evli çift olsa bizim yerimizde çok tan ayrılmışlardı...

allahımın sevgili kuluymuşum rabbim eşimin gönlüne öyle sevgi vermiş ki bana hep sabretti ben çok tartışma çıkardım eşime ama düzeldim çok şükür...

annesi gil yüzünden tartışıp şikayet ederdim şimdi çok saçma geliyor hiç anlatmıyorum mecbur kalmadıkça...

huzurluyuz eşimde diyor sen benim mükafatımsın yine dünyaya gelsem senle evlenirim diyor bende deli diyorum...

kendimi övemek gibide olmasın canım canı gece 12 de börek istese ben o böreği hamur açıp yaparım hazırı sevmez istesin ayaklarını bile yıkarım yorulsun kremle masaj yaparım ...

bende artık böyle bir eş oldum sabrın sonu selametmiş demekki...

ohh ya inan cok sevindim bunlari okuduguma

Allahim ömür boyu bozmasin esinle olan Muhabbetini hergün gectikce dahada olgunlassin dahada güzel olsun insallah.....

evdekileride takma sel gider kum kalir kardesim

hem sen suan onlara sabretmekle ki hamilesin ve annesin zaten kizin var binlerce sevap kazaniyorsun günahlarindan ariniyorsun birak onlar kendi yaglarinda kavrulsunlar günahlarina günah eklesinler

Ben yatiyorum canim 3 ay boyunca takip edicem seni

allah rahatlık versin canım çok saol allah da senin yuvandan huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin...

arkadaş isteği gönderiyorum kabul edersen... çok içim ısındı sana...

Madem o evden gitme gibi bir şansınız yok.böyle devam edeceksiniz.çok üzüldüm gercekten.inşallah en kısa zamanda kurtulursun.

canım rabbim sabır versin..
mecbur olmasan eminim 1 dkka durmazdın orada.....
keşke ailen biraz destek olsaydı..
en büyük hata onlarda bnce..
sabrınızın karşılığını rabbim gani gani versin inş.
bnce kayınpederinde normal değil hiç..
onu öyle gör belki rahatlarsın biraz...
normal insan değil gelinine kimsseye söylemez o lafları.....
yarın ve sonraki günlerinin daha güzel olmasını dilerim......

kesdinlikle normal biri değil ben öyle düşünüyordum artık ve rahatım takmıyorum...

eğer annemler taşınırsa hemen gidicem 1 saniye bile durmam ...

merhaba canimmm nasilsin iyimisiinnnn bebislerrr nsillll

iyiz canım herşey yolunda eşim için sabrediyoruz bakalım birde en başta allah rızası için...

napıyım öyle gidiyor işte eşimde geldi 2 günlüğüne... süpriz yapmış...

yarın gidecek ama.. sen nasılsın neler yapıyorsun...:92:

süpermisss canim benim yaaa oh maasallah iki gün iki gündürrr rahatlarsin birazcikta olsa bende biraz ders biraz is öyle sürünüyorum:84:

annenler nerde onlara gitsen? kendileri yoksada kargo etsinler anahtarı git bari rahat rahat kal bunu sineye çekersen gerisi de gelir gibi... sinirlerin bozulucak hamile hamile ya

bencede arkadasım çok haklı,annenler yoksa yollasınlar anahtarı,çekılır mı bu adamın kahrı,hem kufur hem de 3 kurusn hesabını yapıo,yazık yazık,düşünmüyo hiç küfrettgı kışı kendı soyadını taşıyo !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…