- Konu Sahibi imporatogrly
-
canım eşim polis polis evleri var onlarda ücretli malesef....
O yüzden dedik burda kalalım ...ama hata benim güvenmiycektim para biriktirecektik...
Ve kendi evimde kalacaktık...
arkadasim amacim seni kirmak degil lütfen yanlis anlama ama
neden hep karsi taraftan kötü hareketler gören sizsiniz
kayinpederiniz sayip sövüyor ,babaniz evinize gelip sizi dövebiliyor
anlamiyorum sizin tavirlarinizda mi bi acayiplik var yoksa ailelerinizde mi?
nasıl polıs ya polıslere askerlık muafıyetı gelmedımı ben anlayamadım......
Kendi evinde dur canim.
kimseden kimseye dost yok bu dunyada.
heleki esinin ailesinden hic dost yok..
Uzakta olsan bile seni uzmeyi basarirlar.
bunlardan kurtulus yok.
keske insan gibi insan olsalardi, bunlara gerek kalmazdi.
huzur icinde,baris icinde gecinir giderdi herkes.
ama kimi insanlar cok kinci ve cok fesat.
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun öyle değerli senin duan benim çok saol....
canım 3 ay daha sabredicem azımı bile açmıycam bana takılsada cevap vermiycem kızım için...
normald burda tartışma ortamı yok kayınvalidede susar hep hiç tartışmaz onla derki hep ben onu değiştiremem..
hep susmuş cevap vermemiş evlilikleri böyle gitmiş.. kadın çocuklarım huzursuz olmasın diye hiç tartışmamış.. ne derse evet demiş...
eşim hergüm 3,4 kere ara beni... bunada karışıyorlar seni arıyor neden bizi aramıyor diye...
canım selamlar yzadıklarını okudum da allah sabır versin kızın için dediğin gibi katlanıcaksın mecburen 3 ay daha..baya aksi bi adammış kayınpeder,, benimkide seninkine çok benziyo kasımda doğum yapıcam ve yaza kadar kayınvalide+ kayınpederle birlikte kalıcam şimdiden strese giriyorum ben o adamı görmeye bile tahammül edemezkem 7-8 ay birlikte kalıcaz(( ama bebeğim için dayanıcam başka çarem yok
bi oturuşta okkudum bütün yorumları herkes kendince yardımcı olmaya çalışıyo tabi yaşamayan bilemez..annen de babandan çekiniyodur, kayınvalidenle kocanla aran bozulmasın istiyodur eskilerin mantığı işte,, napcaksın.. baban da o yüsden kapatmıştır telefonu doğru bişey mi yaptığı hayır, ama benm babamda olsa aynısını yapar biliyorum, anlayışsızdır, evlendikten sonrası onu ilgilendirmez bütün sorunlarını kendin çözmek zorundasındır, zavallı annen istemez mi yavrusuna sahip çıkmayı, anne değilmi sonuçta ama kimbilir onunda içinde neler war?
canım, 3 ay zamanın war.. madem hiç bir çaren yok, madem gidecek yerin ve paran yok, o zaman kimseyi dinliyip içini daha da karartma.. madem kızın için sabredeceksin, sesini çıkartma, iyi bi zamanında da al karşına tartışmadan anlat üzüldüğün şeyleri o hayvan adama.. sakın kavgaya çevirme, onun çevirmesinde izin verme.. aynı evin içinde 3 ay konuşmadan, surat asarak çekilmez..adam eski kafa belli ama konuşa konuşa anlar diye um, anlatmaya çalış derdini sıkıntını.. bol bol da dua et bunların hepsi bir sınav.. allah ailene güç wersin, inşallah en kısa zamanda kocana yuvana yavruna kavuşursun da bunnarı unuturlur.. zaten doğuya gitcekmişsiniz, yılda bir görürsen görürün, için suğumazsa arayıp sormazsın bile
tatlim bencede kizin icin 3 ay daha göz ardi et olanlari disaridan söylemesi kolay biliyorum ama 3 ay sonrasinin hayalini kur bebeginde yoldaymis insallah sag salim kucagina alirsin yuvanizda huzurlu mutlu olursunuz,....degerini anlayacaklardir hem pisman olmus konusmaya calisiyormus bosver mesafeni koru sen en azindan suan sen kavgalisin diye bulasmaz sana evine giderken barisirsin:44:
esinin aramasina bi aile nasil karisir ya..hi birde otursun düsünsünler biz nasil bir aileyizki bizi aramiyor diye
çok saol canım valla morelim yerine geldi...
artık takmıyorum karnımdaki prinç tanemi üzmek istemiyorum artık olgunlaşıyorum
kızıma hamileyken çok üzülmüştüm çok ağlamıştım onu çok üzmüştüm karnımda şimdi aynısını yapmıyorum ...
ben evlatlarım için canımı bile verirrim... deli gibi seviyorum onları onların huzuru için gurursuzda olurum ezilirimde...
sıkıntı çekmeden rahatlık olmuyormuş biz çok zoru başardık.. hiç bir şey kolay olmadı hayatımızda inanın başka evli çift olsa bizim yerimizde çok tan ayrılmışlardı...
allahımın sevgili kuluymuşum rabbim eşimin gönlüne öyle sevgi vermiş ki bana hep sabretti ben çok tartışma çıkardım eşime ama düzeldim çok şükür...
annesi gil yüzünden tartışıp şikayet ederdim şimdi çok saçma geliyor hiç anlatmıyorum mecbur kalmadıkça...
huzurluyuz eşimde diyor sen benim mükafatımsın yine dünyaya gelsem senle evlenirim diyor bende deli diyorum...
kendimi övemek gibide olmasın canım canı gece 12 de börek istese ben o böreği hamur açıp yaparım hazırı sevmez istesin ayaklarını bile yıkarım yorulsun kremle masaj yaparım ...
bende artık böyle bir eş oldum sabrın sonu selametmiş demekki...
ohh ya inan cok sevindim bunlari okuduguma
Allahim ömür boyu bozmasin esinle olan Muhabbetini hergün gectikce dahada olgunlassin dahada güzel olsun insallah.....
evdekileride takma sel gider kum kalir kardesim
hem sen suan onlara sabretmekle ki hamilesin ve annesin zaten kizin var binlerce sevap kazaniyorsun günahlarindan ariniyorsun birak onlar kendi yaglarinda kavrulsunlargünahlarina günah eklesinler
Ben yatiyorum canim 3 ay boyunca takip edicem seni
allah rahatlık versin canım çok saol allah da senin yuvandan huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin...
arkadaş isteği gönderiyorum kabul edersen... çok içim ısındı sana...
ediyorum hemen canim iyi geceler görüsürüz yarin insallah
benim adim özlem bu arada
Madem o evden gitme gibi bir şansınız yok.böyle devam edeceksiniz.çok üzüldüm gercekten.inşallah en kısa zamanda kurtulursun.
canım rabbim sabır versin..
mecbur olmasan eminim 1 dkka durmazdın orada.....
keşke ailen biraz destek olsaydı..
en büyük hata onlarda bnce..
sabrınızın karşılığını rabbim gani gani versin inş.
bnce kayınpederinde normal değil hiç..
onu öyle gör belki rahatlarsın biraz...
normal insan değil gelinine kimsseye söylemez o lafları.....
yarın ve sonraki günlerinin daha güzel olmasını dilerim......
merhaba canimmm nasilsin iyimisiinnnn bebislerrr nsillll
iyiz canım herşey yolunda eşim için sabrediyoruz bakalım birde en başta allah rızası için...
napıyım öyle gidiyor işte eşimde geldi 2 günlüğüne... süpriz yapmış...
yarın gidecek ama.. sen nasılsın neler yapıyorsun...:92:
annenler nerde onlara gitsen? kendileri yoksada kargo etsinler anahtarı git bari rahat rahat kal bunu sineye çekersen gerisi de gelir gibi... sinirlerin bozulucak hamile hamile ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?