Kayınpederimle yine tartıştık

konuyu şimdi okudum dehşetle...ve damarlarımın çekildiğini hisettim desem abartmam o kadar yani.Bu ne insanlık dışı hareketler sözler küfürler hakaretler havada uçuşmuş hem de bunu kim yapıyor kayınpeder ki kayınpeder demek yanlış olur onun adı başka bişey ya neyse gelinine hemde emanet gelinine yazıklar olsun.ve işin diğer tarafından bakıldığıında zorda kalan bi evlat annesi tarafından neymiş!!! ev dar yuh diyorum yaa.öz kızının durumunu bilen bi anne bunu nasıl söyler bu nedir arkadaş ya şuan ağzımda kelimeler birikti sinirden yazamıyorum.yüreği kötüyü benimseyen herkesin canı cehennemeeee..........

çok saol canım ...

hamileliğim yeni daha 7 haftalık...

gelmesine 3 ay var kızımı düşünüyorum herkesten önce bakalım hayırlısı ...

çok saol canım ...

hamileliğim yeni daha 7 haftalık...

gelmesine 3 ay var kızımı düşünüyorum herkesten önce bakalım hayırlısı ...

eşiniz askerlik görevini mi yapıyor, askeri personel mi
şunun için soruyorum.
Eğer askeri personelse misafirhanede kalabilirsiniz

kızlar ben kızımı düşünüp burda kalmaya karar verdim annem taşınana kadar...

inanın ev çok dar birde park yok kızımda kayınvalideme çok düşkün

burda oynuyor evde kesinlikle durmuyor zaten kapının önünde bahçe var orda oynuyor...

parka gidiyor yakın... burayı seviyor bir gece kalmıştık annemlerde çok tedirgin oldu hiç alışık değil annemde

babmla tartıştı hepsi sigara içiyorlar babam yanında sigara içmek istiyor hatta balkona çıkamam diyor sen götür bitince getirirsin diyor...

hadi annem ve abim içmez ama babam da bi tuhaf...

zaten böyle böyle oldu diye anlattım o bana sadece dediki napıyım bana anlatma böyle şeyler dedi kapattı tlfnu...

annemi aradım annem ev dar idare et... başka gidecek yer yok napıyım arkadaşlar siz hiç mecbur kaldınız mı ???

sabretmeyipte napıyım.... başka arkadaşlar gururnuzdan terkedin bir saniye durmayın diyorlar...

kızımı düşünüyorum ben en önce....

eşiniz askerlik görevini mi yapıyor, askeri personel mi
şunun için soruyorum.
Eğer askeri personelse misafirhanede kalabilirsiniz

canım eşim polis polis evleri var onlarda ücretli malesef....

o yüzden dedik burda kalalım ...ama hata benim güvenmiycektim para biriktirecektik...

ve kendi evimde kalacaktık...

polisevleri uygun oluyor bildiğim kadarıyla
bu eziyeti çekmemeniz için soruyorum

canım gelene kadar biz kendimize ayırdığımız paradan sadece 600 lira kaldı bu parada br işe yaramaz eşim borç da almıyor arkadaşlarından isteyemem

diyor....annemi araıyorum bu arada telefonu bile açmıyor buraya gelecek diye .. beni anlayın her anne baba bir olmuyor malesef...

benim evladım olsa bu sıkıntıyı çeken dünyaları yıkardım ...

polisevleri uygun oluyor bildiğim kadarıyla
bu eziyeti çekmemeniz için soruyorum

Polis evlerinin günlük belli bir ücreti var çokta ucuz sayılmaz üç alylık düşündüğünde kabarık bir meblağ çıkar. Ayrıca şuan tayin dönemleri yer bulmak falan sorun olur birde zaten 3 ay gibi bir süre orda kalması imkansız o kadar uzun süre kalınamıyor bildiğim kadarıyla....

Durumunuz gerçekten çok zor artık 3 ay katlanıcaksınız hangi şehirdesiniz bilmiyorum keşke bulunduğunuz şehirde lojmanda falan bir yer ayarlasaydınız kirasıda lojmanın uygun oluyor. Bende polis eşiyim gerçekten şuan bu durumda olmanız içimi acıttı o iğrenç insanlara katlanmak zorunda kalmanız size hayasızca küfür etmesi, kızınıza geber demesi.. Ama İlahi adalet tecelli ederse elbet söyledikleri ve yaptıkları kat be kat kendisinden çıkar....

Canım, artık köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin mecburen.

Senin baban da k. pederinin farklı bir modeli maalesef. Başka çaren kalmamış gözüküyor. Bu olayı daha fazla düşünüp kendi kendini daha da fazla doldurma. Öfke, öfkeyi doğurur, sakinleşmeye çalış. Senin orada geçirmen gereken 3 aylık süreyi daha kolay geçirmeni sağlayacaksa, içine sinmese de git öp o adamın elini. Çare yoksa neyin gururunu yapacaksın ki. Daha da huzursuz olmak, daha da fazla küfür işitmek gururunu çok daha fazla kıracak. Varsın, işte yola geldi diye düşünsünler, varsın küfrettik yine de elimizi öptürttük ona desinler. Başka yere gitmek şansın olmadığına göre şu anda elinde ne imkan varsa onu kullan. Adam daha önce sizi sokağa atmaktan çekinmemiş, ne yaptığı belli olmayan bir adam. E, ailen de bu olaya seyirci, kocan yok yanında. Ya sabır çeke çeke geçirmeye çalış bu dönemi ve dediğim gibi bu olanları düşünmek için telkin yap şu aşamada kendine ki, daha fazla yıpranma.

Allah kolaylık versin.

Gerçekten de yapacak birşey
Kendi ailenizin yaptıkları da ayrıca yaralamış sizi.
İnşallah bir daha kötü birşey yaşamazsınız.

canım yaaa çok üzüldüm sana
inşallah bir an önce kurtulursun onlardan.
kendimi senin yerine koyamıyorum insan nasıl dayanır bunlara ama sen mecbur kalmışsın maalesef.
Allah sana sabır onlarada merhamet versin inş:96:

canım eşim yanımda hep yanımda oldu ne yapsın uyardı anca ne olursa olsun babası işte...

bana diyor napıyım etten .candan b...k da olsa babam işte diyor... atsan atılmaz satsan satılmaz...

burdan gidince yılda bir 2 yılda bir görüşürüz diyor... uzak olucaklar diyor...

konuşmuycam canım hiç brzamn büyük konuşmak gibide olmasın asla elini de öpmem...

ben onu sadece allaha havale ettim...

allah razı olsun canım... allahda seni hiç bir zaman kimseye muhtaç etmesin...

çok saol....

onları düşününce öyle mutlu oluyorum ki ....

kızım gelip gelip öpüyor beni.. hiç ağlamıyorum ...

karnımdaki miniğimde hareket etti sanki yatmıştım o kavganın olduğu gün ağlıyordum sanki döndü bir yerlere ...

7+5 günlük hamileyim ... nasıl bir mucize bu allahım tüm isteyenlere nasip eyle yarabbi...

kızımında ilk hareketlerini 2,5 aylıkken hissetmeye başlamıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…