merhaba kızlar, ilk defa konu açıyorum anlatacağım konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
bu hafta düğünüm var geçen pazar eve çeyiz serildi dolayısıyla eve gelenler oluyo bakmak için, dün akşam da misafir geldi evi görmek istediler hep beraber çıktık eve gittik bi girdik içeri kayınpeder benim evimde maç izliyo keyif yapıyo kalakaldım bişe diyemedim tabi ama içim içimi yiyo. ben nişanlıma bile izin vermedim dışarda izle dedim o da dışarda izledi o akşam. sonuçta yeni ev ben bile keyif yapmamışım daha ve gelen giden oluyo. eve bakmaya gelenler onun olduğu odayı göremediler biz gelince bile çıkmadı o odadan biz evden çıktık düşünün o hala ordaydı insanın sinirine dokunuyo evimi sahiplenemedim sanki evde o oturuyomuş biz onu rahatsız etmişiz gibi oldu. tamam onun evi olabilir ama oğluna verdi oturması için bu da her kafasına estiğinde girip çıkabilir sonucunu doğurmuyo. o akıl edemediyse kayınvalide akıl etmesi lazım yeni eve girilmez diye üstelik biz evde yokken lütfen söyleyin ben mi abartıyorum normal mi bu durum
Anahtar ne arıyor kayınpederde? Kimsenin haberi olmadan ne münasebet yeni gelin evinde maç izleyecek. Ne düşüncesiz insanlar var yahu? Benim oturmaya kıyamadığım evde adam gizli gizli mac izliyo :) Güler misin ağlar mısın
bence gereksiz yere kızmışsın.çok da büyütülecek birşey değil.ben de tam tersi gelmelerini isterdim :) daha evlenmemiş bile olsam..
anahtarı eve daha dün bıraktık o da doğalgaz gelicek diye ikimizde çalışıyoruz yanımıza alsak olmuyo ama evlendikten sonra kimseye anahtar bırakmayı düşünmüyorum
evet çeyiz görmeye geliyolar daha önce hiç duymadınız mı?
sizin evinize kayınpederiniz siz evde yokken habersiz gelse ve keyif yapsa sonra siz eve girseniz onunla karşılaşsanız ne hissedersiniz
normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama o evin bu hafta temiz olması lazım ben hergün gidip kontrol edemem ki
nişanlıma izin vermememin sebebi de eve gelen giden evi dağınık görmesin diye düğünden sonra ne kadar dağıtıyosa dağıtsın onu sorun yapıcak değilim
Sanırım bana verdiniz bu cevabı.
Hayır hiç duymadım.
Çevremde evlendikten sonra giderler de, evlenmeden gidip eşyalara odalara bakıldığını duymadım.
Kendim de gitmedim.
Suç mudur bu?
Benim kayınpederim ki çok çok çok severdim kendilerini mekanı cennet olsun gelseydi ve onunla karşılaşsaydım gider gelini öperdim.
Hoşgeldiniz derdim.
Nişanlınızla izin almak izin vermek de evet şaşırttı.
Sizin olduğu kadar onun da evi orası sizden izin alması gerekmesi hiç de şık değil.
Bilgi verilir ama izin almak ne demek.
Ben çocuklarım için bile izin vermedim cümlesini kurmam.
Nişanlınıza izin vermemek yerine dağınık bırakmaması konusunda ricada bulunmak daha güzel olurdu.
Bence....
ben eve geldiğimde kayınpederle karşılaşmak istesem zaten ayrı eve çıkmazdım onlarla beraber otururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?