kayınpederin düğüncesizliği

Nişanlına bu durumu kesinlikle söyleme. Daha en baştan karşı karşıya gelmeyin.
Bu süreçte sabret evlenince de evinin anahtarı sende dursun zaten o dönemde geleceğini sanmam.

ne kadar ev kpnizin olursa olsun,hoş bir davranış değil..

mutlaka evlendikten sonra anahtarı kimseye bırakmayın...yabancı değiliz diye düşünerek habersiz gelmeler,gitmeler çok olur...

kp in olsun kim olursa olsun bu ne terbiyesiz bir hareket yaa
ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm
çok sinir olurdum herhalde
neyse bu sefer bişey dememişin böle geçmiş bir daha olmamasına gayret et canım
ve sakın nişanlına anlatma

Yaw öyle bi bahsetmişsin ki kayınpeder sanki evin bekaretini bozmuş, talan etmiş, kullanılamayacak hale getirmiş. Adam size bilmem kaç yüzbinlik evi hibe etmiş, siz hazır ev boşken yapmış olduğu minicik bir kaçamaktan şikayetçisiniz. Daha anlayışlı olabilirsiniz. En azından adamın yaptığı iyilikle, kabahatini! teraziye koyun.

pek de hibe etmiş gibi görünmüyor adam düğün öncesi hazırlanmış eve kurulmuş , galiba söylediğiniz gibi evi alan kendisi olduğu için de bu hakkı kendisinde görmüş.. hoş değil bana göre , tabiki adama kötü davranmayı gerektirmez herkesin fıtratı cok farklı belkide inanılmaz iyi niyetli düşüncelerde vs..... ama lütfen kv ve kp ler hatta kızlarımızın aileleri birşey yapıyorlarsa gönülden yapsınlar arkasından yaptıkları için hak idda etmesinler... eve kurulup oturacaksa ev almasın, beynimzi yıyeceklerse iyilikte yapmasınlar, beklentileri olacaksa bize hiç kimse hiç birşey yapmasın, hatta kımse kımseye yapmasın ... ay derdimde yok sinirlendim kp e .... buda bu tip demekki, herkes bi garip aynı tip değil bu adamda böle demekki hoşverrr

evi bize vermedi ki kayınpeder sadece geçici bi süre oturucaz hatta bize satmak istiyo o evi hibe falan etmiş değil yani hatta hiç yardımı dokunmadı ki bizde kimseye minnet etmedik herşeyimizi kendimiz borca girerek aldık böyle daha mutluyuz. hem ben o evi ne heveslerle düzdüm kendim bile oturmaya kıyamıyorum daha koltuklara insanın kendine ev kurması çok güzel bişe ama o evde bizden önce başkaları gelip kurulunca da insan sinir oluyo. evi düğünden sonra derli toplu bulmak isterim o kadar uğraştım o eve kayınpeder niye bizden önce gelip keyif yapsın ki ben bile cesaret edip daha tv yi açamadım insan kolay alışamıyo yeni eşyalara başkasının benim eşyalarıma karşı bu kadar rahat olması tuhaf geldi

Bence kesinlikle haklısın hiç hoş bi durum değil
Nişanlına söylemesen bile kendince önlem almalısın
Neler yaşatıcakları şimdiden belli

tavrını koy yanlış bişey benım eşim evlenmeden gelip oturuyodu evde bende yazık heves edıyo diye ses çıkarmıyodum
ama nişanlınız dısarda mac izlerken o nasıl bı rahatlıktır kı senın daha bıgun bıle oturmadıgın evınde mac ızlıyo nısanlına bı cıtlat ıstersen evlenıncede böyle cat kapı gırerse daha kotu olur

al bir de buradan yak benimkindede yedek anahtar var adam sormadı bile anahtar yaptırdım kendime yedek dedi güya bizdeki kaybolursa diyeymiş ileride öyle bir halt yerse çok pis olur

Ben de böyle düsündüm. Ev benim evlat benim istedigim zaman girer cikarim hesabi olacak bence. Düsünceli bir kayinpeder oglu ve gelini daha hic kullanamadan gecip kurulmazdi. Yine düsünceli kayinvalide de olmaz öyle sey git baska yerde seyret derdi. Bir cok kisi gelsin ne var bunda demis ama bu yapilan saygisizlik. Ne belli bir daha yapmayacagi? Hangimiz dügün öncesi cocugumuzun yeni serilmis evine haber bile vermeden gider tv seyrederdik? Habersiz izahsiz... Davetli haberli gelsin bas üstünde yeri olsun. Konu sahibi bence bu seferlik kayinpederle yüz göz olmayin. Esinize hafif yollu söyleyin. Bizden habersiz girip mac seyreden benim babam olsa sen ne düsünürdün diyerek empati yapmasini saglayin. Kayinpederinizin huyunu suyunu az cok ögrenmissinizdir. Anahtar vermeme konusunda kararli olun diyecegim ama altli üstlü ve ayni zamanda kayinpederinizin evinde oturdugunuz icin bunu yapabilirmisiniz?

Bencede kızmakta çok haklısınız ne demek öyle siz tadını bile çıkaramadan o evde keyif yapmak..........

bu konuda oldukca hassasım buyukler ısın ıcıne gırınce boyle oluyorlar sanırım ayrıca nısanlından da saklama guzelce anlat durumu . sanırım ben olsam cok fena bozardım kp i neyse ben kötü gelin olcm galıba

tövbe bunu da görmüş olduk
yani ne diyeceğimi bilemiyorum, ne ayıp bişey..
koskoca adamın yaptığına bak
şuan aynen böyleyim işte, böyle şaşkın..
daha neler duyacaz bakalım

Ay ne alaka .
Çok saçma yahu .
Bu adam ileride daha beter olur Allah korusun .

ahh kızlarr cok sınır oluyorum bu oğlan anne ve babasının bu dusuncesız tavırlarına .. sızınkı bıseymı ben nısan akşamı kayınpederım yuzunden uzerımde nısanlıklarımla ağlaya ağlaya ayrıldım daha 25 gun oldu..

İlk başta çok hoş olmayan bir durum gibi olsa da büyütmeye değmez..az kalmış düğüne huzursuzluk çıkmasın..

Siz asıl evlendiktem sonra da böyle mi olacak onu düşünün..
Yani anahtar onlarda da olacak ve her işleri olduğunda (TV gibi) habersiz sizin eviniz girecekler mi?

Asıl önemli konu bu..

Bu baştan nasıl başlarsa öyle gider ona göre..

Bi yaşıma daha girdim.Akıl sır ermiyor bazı insanlara.Tabiki kızmakta haklısın, belki bu yazdığımı okurken yeni evli genç bir bayan olucaksın.Sana tavsiyem içine atma, tepkilerini mantıklıca göster.Göster ki düşünemeyen düşünebilsin; seni önemsemeyen kendini ezdirmeyeceğini anlasın, kendini ayarlasın.Mutluluklar...

bence de kızmakta çok haklısın.ne demek senin evine senden izinsiz girip maç izlemek? saygısızlık bu düpedüz, ilerde evinize de karışmaya çalışacağının sinyallerini veriyor şimdiden. bence şimdiden tavrını koy yoksa ilerde çok ezilirsin. ev dizildikten sonra eşimin annesi görmek istemiş evi onda bile nişanlım arayıp gidebilir miyiz demişti. mesafeli olmakta fayda var cnm. şimdiden mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…