- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
ah ah valla dogum ne kadar gec olursa o kadar isime gelir yani yuzlesmek istemiyorum o ismin konuldugu günleSenin babaannenmis benim halamın adi resmenzavalli annem nefret ettigi gorumcesinin adini koymak zorunda birakilmis
valla ne deseniz haklisiniz esim diye savunmayacagim ben de boyle dusunuyorum cunku dogruya dogru.vizyonsuzluk
E noldu herşeye rağmen o ismi mi koyuyorsunuz yine ?ah ah valla dogum ne kadar gec olursa o kadar isime gelir yani yuzlesmek istemiyorum o ismin konuldugu günle
kiz sen medyum musun evliya miadamjn adı abdülrezzak
benim adim da halamin olen bebeginin adi sacmaliga gel
tebrik bile etmedi hayirli olsun cocugunuz oluyomus diye bile adam aramadi ben fazla yuruyemiyorum belim agriyo diyince ohaa artik diyo.sanki yalan soyluyorum.yok ya bu ismi yavruma koyacagima alnima salak yazip gezeyim daha iyikapi süsü bebek şekeri falan da yaptir istersen erkenden, isim konusu karambole gitmesin artik ismi koy hazirliklara da basla
cok sinirlendim yazik gunah ya insan ne kadar emek veriyo bebegine hamileyken ayri dogunca ayri
hasta olsa belki aramayacak bile dedesi, adini tasisa nolur
benim arkadasim kendi istegiyle kv ismini koydu bi de baska isim, kadin sevmiyo torununu daha bir bucuk yasinda sürekli de hor görüyo yazik degil mi o bebege, annesi de pisman nerden koydum adini soyledikce sinirleniyorum bazen diyo
benim bu genel sorunum sanirim.bu fedakarliktan sayilmiyo bence cunku surekli kendimden once baskasini dusunuyorum bu bazen anne oluyo bazen baba bazen eş bazen sokaktaki herhangi biri.fazla bencillik nasil sorunsa fazla fedakarlik da ayni derece de bi rahatsizlik bence
isim guzel bile a sahibinden oyle bi tiksinmisim ki anlatamam cocuga iblis adini koysam daha az canim acir yaniAyyy cidden mi
Abdül... ile başlayan isimlerden en içime sinmeyen,en yaşlı ismi olanı seçtim yazdım hiç tahmin etmezdim.
Aman diyeyim,abdülrezzak diye bebek mi olur etme eyleme
Insan bebek diyip sevemez isim çok yaşlı
Şey falan desen evde ayni isimli bir büyük varken bebeğe o büyüğün ismini koymak evdeki kişinin ömrünü kısaltırmış virt zırt uydursan..
Yavrucum iyi hissetmiyorum de, geç odana uzan. Olmaz ama ne ayıp.hamile kadına neler dert ettirilmedi ki bu bişey mi şuan bayram için yatili misafirim var ev dopdolu ve ben 7 aylik hamileyim
amin.benim kendi hatam aslinda fazla yumusak basliyim.ama boyle yetistirildim lanet olsunÜzüldüm vallahi. İsimden ziyade bu adamla ve babasıyla yaşamak için allah sabır versin.
en mantiklisi baska bi isme ortak karar vermekKoyma şuan kocanı seviyosun allah korusun ya ilerde sevgin biterse binlerce kez pişman olursun başka hayalini gerçekleştirsin yapacak bisey yok.
bunlarin ayip filan bildigi yok ya benimki de babasina tapiyo keske soyle bi kanamam olsa da hastaneye gitsem esim binpisman olsa diyorum icimden bazenYavrucum iyi hissetmiyorum de, geç odana uzan. Olmaz ama ne ayıp.
en mantiklisi baska bi isme ortak karar vermek
valla esim simdiden pisman etti karima hamile yatili gelmeyin diyemiyo yani babam isteyince bisey diyemem diyoBu yazinda kendimi gördüm :)
Bu arada bende kvde ismi koydum ve binpismanim ! Iki isimli ve ilk ismi benim koydugum isim oldugu icin burnumdan geldi lohusaligim. Esimde tam nankorluk yapti ! Yani kesinlikle koyma hicbi sekilde deger bilinmiyo bide pisman ettiriyorlar
valla benim kalbimi dusunen yokKayınpederinizin ismini koymayın net. Eşinizin kalbi kırılsın. Düşüncek bişey yok bunda.
ben raziyim gene kendisi koysun ama yeter ki o adamin ismi olmasinEşini seviyorsun belli ama bence yapma evladına da bilinçaltın öfke besleyebilir. Sürekli kötü bir şey olduğunda dedesi gibi diyeceksin çocuğa. Bence eşine çok istediğin başka bir isim olsun de
helal olsun valla siz ipleri sıkı tutmuşsuzunuzBu kadar vasıfsız mısınız kocalarınızın gözünde . Ne bu böyle paşa padişah gibi davranıyorsunuz . Benim kocam gelip bana böyle bir istekte bile bulunamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?