- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.187
- 208
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
nerdeee kendisi calisiyo iste suan misafirle bile ben oturuyorum ev sahibi olarak.misafir de kayinpederim ve onun akrabalari.hic birini de sevmem.
esime bu nasil is ya benim evime misafir cagiriyo ben hamileyim diyorum problem cikarma diyo
babasinin sonsuz kredisi var adam herseyi yapabilir ya mübah.babasi kalkti 2.kariyi aldi esim ona bile tepki gostermedi benim annemin uzerine nasil kuma getirirsin diye
kabul edecek mi diye deniyorum benim babamin adini da ikinci isim m diyorum birnirine oymuyo diyo
kiz sen medyum musun evliya miadamjn adı abdülrezzak
Yıl olmuş 2018 demeyin bu ülkeye göre yere göre aileye göre bile değişirYıl olmuş 2018 hala baba ismi koyanlar var. Koymak zorunda değilsiniz.
Ve ayrıca merak ettim bu kadar nefret etmenizin sebebi nedir?
Vallahi ne deseniz haklısınız ya.Yıl olmuş 2018 demeyin bu ülkeye göre yere göre aileye göre bile değişir
Kimisi 1800 lerde yaşarken kimisi günümüzde kimiside bu insalara göre gelecekte yaşar
Ülkelere göre hesaplarsak
Mesela afganistan pakistan arika gibi ülkeler daha 17000 lerde biz 1800 1900 lerde ise avrupanın bir bölümü 2200 lerde ise japonlar isveç norveç hollanda singapur gibi ülkeler var
Bu neden böyle dersen inan bilmiyorum yediklerimiz içtiklerimizden olabilir:)))))
sakin ama sakin yapmayin bu hatayi.eminim cok pisman olucam hic süphem yok bundan.ama esim icin buna katlanip elimi tasin altina koysam buna deger mi bi erkek?
götü daha bi çıkar evereste canim kalsinEşin bunları bile bile mi istiyor? Benim eşimde ikinci çocuğumda hastanede öyle bi bomba patlatmıştı ki babası bizim için parmağını kımıldatmadı nikahımıza gelmedi şeytanlıkları yüZünden. Kesinlikle öyle bişey yapsa boşanma sebebi olurdu benim için... ıyyy hatırlamak dahi istemiyorum o gün ki hislerimi kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Sonuçta koyamadı tabiiki bilmiyorum belki birlerine inat orda söyledi. Şimdi tekrar bi oğlum olacak buna da kendi adını vermeyi tutturdu bende vişey demedim önüne Benin istediğim bi ismi koyacağız ikinci İsim eşimin adı olacak sende eşine ben senin adını taşısın diye hayal ettim hep diyip çaktırmadan aklına girebilirsin belki.. kp in adını koymaktansa sevdiğin adamın adını taşısın
onun da etkisi var ama yok canim bu benim kendi salakligim hormonlarin bu konuda bi sucu yokBunlari okudukca inan hamilelikden piskolojin bozuldu da o yüzden esini mutlu etmeye calisiyorsun diye düsünüyorum. Bu ne ya....
şuan evimde ama kocamin babasi sifatiyla evimde benim hicbiseyim olmuyo ve zaten konusmuyorum muhatap olmuyorum o odadaysa onun bulundugu tarafa yuzumu bile cevirmiyorumİsmi koymazsanız koymayın da ne bu nefret allah aşkına ya?
Bu kadar kötü bir adamsa konuşmayın görüşmeyin.
Tiksiniyorum, iğreniyorum, nefret ediyoeum, çok nefret ediyorum bilmem ne.
Valla ben şiştim burada.
Bunları hissettiğiniz birinin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
benim de çok hayalim vardi bi zamanlar ve bunu defalarca dile getirdim belki bi girisimde bulunur diye ama tek yaptigi beni kisitlamak.ben simdi bu ismi koyarsam kendime en büyük kazigi atmis olurum cunku ilk bebegimi de bunlarin ailevi sorunlari yuzunden kaybettimya bırakın artık kocalarınızın hayallerini gerçekleştirmeyi değmez değmez değmez
hiiç canını sıkma bak kafana takıyosun, takma hayali vs diye umursama erkekten bahsediyoruz hangi erkek kadınlar gibi hayallerine heveslerine duygularına sıkı sıkı bağlı ?benim de çok hayalim vardi bi zamanlar ve bunu defalarca dile getirdim belki bi girisimde bulunur diye ama tek yaptigi beni kisitlamak.ben simdi bu ismi koyarsam kendime en büyük kazigi atmis olurum cunku ilk bebegimi de bunlarin ailevi sorunlari yuzunden kaybettim
iki isim olabilir hem onun hevesi kursaginda kalmasin arada bir babasinin adiyla seslenir kendini tatmin eder ama tek isim koyarsam vok pişman olurum benEn iyisi iki isim koymak. Hem sizin gonlunuz olur hemde eşinizin . Kirmayin eşinizi. Sonradan neden koymadım diyede pişman olabilirsiniz
uymuyomus babasinin ismine.sanki onun babasinin ismini koymak namazin farziE söyleyin, senin babanın ismi olcaksa benimki de olcak deyin. Kabul ediyor mu? Ne demek iki isim olmasın.
B3ncillikten başka birşey değil, babasının ismini koymak hayaliymis, benim babam baş çavuşun merkebimi ?benimde babamın adını koymak hayalim olabilirdi. Üstelik nefret ediyorsunuz, onca yaşanan olaylarda bu adam başka gezegendemi yaşıyordu, çok sinirlendim şuan. Ben çocuğuma isim.koyarken eşimle karar verdim ikimizin istediği bir isim seçtik. Babasının ismi konusunda hev3sli olsaydı bunu aslaaa kabul etmezdim . 9 Ay içimde insan taşıyorum bir zahmet isim koyma önceliği annenin olsun ya bu nedir arkadaş.kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?