kayınpederinize bakar miydiniz?

kayınvalidem ara ara yardım etmeye bize gelecekti zaten eger kayinpederim eve gelmek istiyorsa kayinvalidemin önce onu evde gormeyi kabuletmesi lâzımdı o istemedikten sonra kayın babam gelseydi kendisi gelmezdi tutacagim bakıcı da kayınpederimin olduğu bir evde tek başına bulunmak istemezdi heleki bulundugum ilçede bunu yapacak kimse bulamam. son care kayinvalidem kabullenirse ben de kabulllenebilirim diye düşündüm çünkü yarim günlük işteiken cocuklarimin yanında güvendiğim biri olmali 3 yıl şartı koydum çünkü cocuklar 3 yaşında kreşe başlarlarsa diğer sorumluluklarin üstesinden gelirim diye düşündüm. onlar dagilmista olsa bir aile kayınvalidem hala kocasini seviyor çünkü sadık biri
.istese çoktan başka biriyle evlenebilirdi ki havada kaparlardı onun gibi birini ama o kendini cocuklarina adadi. keşke kayinpederim onu gerçekten hak eden biri olsaydi. ben aralarindaki ilişkiyi bildigimden ve bir evde bulunacaklarsa önce onların kabullenmesi gerektiğinden bu şartı koydum yoksa asla onların kötülüğünü istedigimden değil çaresizlik insana her şeyi düşündürüyor düşündüm ve olmadi. mantıklı veya mantıksız sadece çürüyen bir hipotez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…