kayınpederinize bakar miydiniz?

Onlari kendisi dusunecek konu sahibi. Ben tanimiyorum ki ne babasini ne kpini. Herkes mukemmel insan bile olsa ev kucukse veya yardimci tutamayacaksa bakamaz zaten. Once maddi kosullar diyorum ben. Kisilerin maneviyati sonra gelir

kosullar uygun olsa bile ben ayni evde yasayamiyorum ya,

dubleks evde otururken kv ile bir donem yasadim, hem ona zordu hem bana acikcasi,

suan daha buyuk evde 2 aydir kendi ailemi agirliyorum, hepimiz bu durumun bitmesi icin gun sayar vaziyete geldik.

bence bu biraz karakter meselesi, insanlari vicdandan vurmaya gerek yok,
ana babaya yardim etmenin tek yolu ayni cati altinda olmak degil, ama kimisi de baska turlu rahat edemez, elbette o kisi icin de onun disinda secenekler dusunulemez olur.

Almam.
Ikizlerin olacak ve calisiyiorsun
Maddi zorluk yasiyorsa her ay para yollayin.
Diger cocuklari da yollasin para.
Ama almayin yaniniza

Hastalik vs varsa durum degisir

O isler oyle olmiyor canim
Yasa da gor
2 bebek , is, ev isi, kp, koca.

Asla almazdim.( buyuk konusmayim yine)

Diger kardeslerle bir olup para yollayin her ay

Açıkçası zor bir karar ,fakat kendi babamı da kabul edeceğim için ona da bakardım.
Allah kimseyi düşürmesin inşallah.
İkizleriniz ile meşgul olacaksınız tabiki ,beğenip beğenmeme lüksüne sahip olmadığını düşünüyorum.
Ama arada canın ne ister baba onu pişirim diyebilirsiniz.gönlünü hoş etmiş olursunuz.
Size kolaylıklar dilerim...

Bu arada başka çocukları yok mu ?
Var ise ortaklaşa 1 er 2 şer ay bakılabilir.
Bu şekilde sizde rahat etmiş olursunuz.

Bakmam sanırım.
Çünkü benim eşimin ailesinde öyle bir olay yok. Ayağı tam yürümeyen annesine bayramdan bayrama gider kayınpederim. Çok çok fazla maddi yardımda bulunur ama o kadın paraları harcayamayacak durunda bunu akıl eden yok. O sebeple benden bakım isteyecek yüzleri yok, bende bakmam.

şartlar uygunsa evet.ama çalışan bir bayan oluca ve çocuklu oluca çok zor sanırım

Eşin tek çocukmu?Bebeklerin olacak.Aynı ev düşünme.Yakın olabilir tabii.Siz göz kulak olursunuz gene.

Canım bebeklerin olacakmış maddi manevi çok yıpranırsın, bunu eşinle güzelce konuş, inşallah sana hak verir. Lohusa depresyonu diye bi şey var, kaldı ki iki bebekle sürekli emzirme modunda olacaksın, o halde kp'ye hizmet edemezsin rahat da edemezsin.
Gel demek kolaydır ama git diyemezsin, iyi düşün. İdare edebildiği yere kadar edebilsin kp.

evlendikten 1 ay sonra gelip 4 ay kalması çok saçma değil mi? zorunlu bi durum değilse bence büyük terbiyesizlik. eşin neden razı geldi ki? ayrı eve çıkabiliyorsa şimdi yanınıza almanız saçma. ben olsam istemem.

Bakabilir miyim demeyin, sorumlulugu tek basiniza ustlenmeyin. Esiniz de elinden geleni yapmali. Ayrica memnun etmeye calismayin cunku mecbur degilsiniz

Anlattığınız olaylara bakılırsa bakıma muhtaç değil , kendi geliri var . Neden bakacaksınız. Geçinemiyorsa geçinmeyi öğrenecek . Kp kendini düzeltmediği sürece kimse ona yardım edemez

Ben bakmazdım böyle birine.... hele de ikiz bebekle... vicdansız diyen de desin ..hayatta birsey ogrendiysem o da once ben .. başkasini dusundugunde kaesidaki yapmasaydin diyebiliyor ..sıkıntı çekemem kimse yuzunden

benm kp ılımlı birisi Allah korusun eşi ölse gelip kalmaz evinde kalır die düşünüyorum ama her şekilde yardımım çok dokunur çok severm kendisiniç. hee çok yaşlanır yada kendi kalmaya niyetl olursada gelme kalma demem. sizinde öyleyse bakın ama değilse hemen yan daireden falan bi daire tutun uucz kiralık sizde yardımcı olurdunuzz hemm

Çalışmam gerek yazmışsınız, bebekler doğunca da çalışmaya devam edecekseniz bakıcı tutmanız gerekecek. İkizlere bakıcı bulmak yeterince zorken bi de evde erkek var sürekli derseniz bakıcı bulmanız imkansıza yakın olur.

Ben kendi kayınpederime bakmazdım açıkçası bu şartlar altında. Kendi evime yakın 1+1 gibi birşeye yerleştirir yeme içmeye evime alırdım ama o kadar.

Kusura bakma da gerçekten saf mısın biraz ?
Elden ayaktan düşmüş hasta kimsesiz biri olsa bak derizde huysuz nemrut sorumsuz bir kp i asla idare etmem ben .
Satsın mobilyalarını ödesin lirasını faturasını.
Benim.su an çalıştığın kurumda 70 yaşında emekli öğretmen çalışıyor o da insan.
Eli ayağı tutuyorsa gitsin çalışsın ek iş yapsın gençlerin yakasından düşsün biraz.
Ayrıca eşin kim oluyor da sana saygısızlık yapıyor bu hakkı neden veriyorsun ona ?
Böyle kendinizi ezdirmeye bayiliyorsunuz ya valla hayret ediyorum.
Allah aşkına sence olacak iş mi ikiz bebek kp küçücük ev ?
Esin çok istiyorsa gitsin babasıyla yaşasın bari ama sen buna mecbur değilsin!

Ben bakmazdım böyle birine.... hele de ikiz bebekle... vicdansız diyen de desin ..hayatta birsey ogrendiysem o da once ben .. başkasini dusundugunde kaesidaki yapmasaydin diyebiliyor ..sıkıntı çekemem kimse yuzunden
Bende sizin gibi düşünüyorum. Bende bakmazdım aynı durumda benım babam olsa eşim aynı özveriyi gösterecek mi hiç zannetmem. Yakınımda bir yerde ev tutar maddi manevi gücüm neye yeterse yardım ederim. Onun dışında aynı evde ve ikiz bebeklerimle bakamazdım.birde geçimsiz biriymiş düşündürücü

ne kadar olumlu olursan ol bir yerde patlar illaki
insanla uğraşmak çok zor vicdanınızı değil mantığınızı düşünün lütfen

Delirmiş olmalısınız ikizler koca kayınpeder iş ev.. Bir kac aya kalmaz bosanıyorum diye konu acarsınız Allah korusun. Maddi olarak destek olun ama ev ev ustune olmaz ustelık kayınpeder. Bebekler dogunca yerı gelecek camasırsız dolasacaksınız emzırmekten yeri gelecek ortalık belediye coplugune donecek. Aranmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…