kayınpederle yaşam fikir

saolun kayınpederime alt kattaki evi açma imkanımız var ama gözleri çok görmüyor ya ondan korkuyorum odasına tv almak istiyorum hatta nişanlım alalım dedi ama ben bu sefer seni odada istemiyoruz diye düşünür diye aldırmadım ama kendisinden talep gelirse tv için alacam tabi

cahil cesaretinden çok vicdanımla hareket ettim

kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi.
Kahroldum !
Nasıl ince düşünceli bir adam .. bu yaştaki insanlar aksi ve çekilmez olur . Adam daha nişanlılık sürecinde yük olduğunu düşünüyor . Bir sürü sağlık problemi var ve sırf sizin üzerinize sorumluluk yüklememek için yalnız kalmayı göze alıyor ..

Ben olsam aynı evde yaşardım . Kayınvalidemi kaybetsek, kayınpederimi hiç düşünmeden evime alırım .çok tonton bir adam :) aynı senin müstakbel kayınpederin gibi ..

Düşünceleri içimi acıttı sabah sabah ..o yaşta bir adamın kime ne zararı olur ki ! Hiç yük olacağını sanmıyorum .iki kap yemek koyacaksın önüne ..zaten o yaşta adamlar inancı varsa camide yoksa odasında vakit geçirir ..

Helal olsun sana ,bakamam demiyorsun ..
Kızı için de söyleyecek birşey bulamıyorum .yarın o da yaslanaçak ,umarım aynı muameleyi görür .
Basın sağolsun Bu arada

Bence çok iyi düşünmüşunuz.
İlerde daha hasta olduğunda, eşinizin işi musaitmis, eve gelir gider bakar babasına.

teşekkür ederim inançlı 5 vakit namazını kılan biri ama yolu bilmiyor burda. nişanlım arabayla camiye götürüp getiriyor her öğlen ve ilkindi akşamı, yatsıyı ve sabahı evde kılıyor.

saolun Allah razı olsun

teşekkür ederim inançlı 5 vakit namazını kılan biri ama yolu bilmiyor burda. nişanlım arabayla camiye götürüp getiriyor her öğlen ve ilkindi akşamı, yatsıyı ve sabahı evde kılıyor.
Ya sana nasıl teşekkür etsem bilemedim . Herkes kalbinin ekmeğini yer .. umarım önünde güzel kapılar açılır ve bir iyiliğine on iyilik bulursun ..

Siz nisanlisiniz ama ayni evdemi yasiyorsunuz
hayır aynı evde yaşamıyor
ünv okuyorum ikinci üniversitem olduğu için devam sorunum yok evdekiler okuldayım biliyorlar ama ben gidip yemek yapıyorum temizlik çamaşır vs.. nişanlımında yardımıyla tabi ama ailem okulda biliyor. nişanlım tek yapamaz o kadar şeyi yardımcı oluyor bana. zaten derslerimde bana göre kolay dersler lisans tamamlama yaptığım için

Sadece içimden size ALLAH RAZI OLSUN DEMEK geldi.
Hiç bir zorluğu olmaz çokm hassas belliki kp bu konuda.
Bakımı zor olabilir Allah düşürmesin onun içinde yetişemediğiniz zamanlarda bir bakıcı yardımı alabilirsiniz.

Eve almak istemiyor da tatillerde alacak, kendi öz kızı?! Sanırsınız kedi köpek. Tövbe tövbe... Mutlaka çok büyük zorlukları vardır, hasta adamcağız ama büyük sevap işlersiniz. Huyu güzel olsun, isteyerek eziyet etmesin her türlü bakılır, yaşanır.

Allah sizdende yengenizdende razı olsun

Senin kp tam istanbul beyefendisi galiba bence adami yanliz birakmayin. Günah cok bir zorlugu olmaz. Zorlandiginiz zaman arada yardimci alirsiniz durumunuz iyi galiba. Bence hem sevap.
Kayinpederimizi yanlızlığa mahkum etmeyin
parasal konuda sıkıntımız yok şükür

ben ona yüzüne direk görümcek diyorum annesine bakmak istemedi zaten koltukları yeniymiş evi kokarmış öyle dedi.
Ayyy nasil kötü bir evlatmis yaziklar olsun. Onu o koltuklarmi getirmis Dünya'ya. Allah korusun hayirsiz evlattan. Vicdansiz

ne kadar güzel ve huzurlu bi aile olacaksınız. siz,nişanlınız (eşiniz), kayınpederiniz ve köpeğiniz kayınpederiniz ne kadar içten düşünceli duygulu bir adam. gözlerim doldu,sizi de çok seviyor. hiç sorun yaşamazsınız bence. yaşlılığın getirdiği bazı ufak tefek sorunlar illa ki olacaktır. ama böyle kayınpeder baş üstünde taşınır. sorunları göze bile gelmez. hem de yaşlı ve yalnız. hayatta kimsesi yok. çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…