- 20 Mart 2018
- 119
- 169
- 18
- 34
- Konu Sahibi mavi2sever
-
amin saolun Allah razı olsunKutluyorum.Bol bol duasını almanızı diliyorum.Problem yaşayacağınız bir tipe benzemiyor pederiniz.Rabbim kolaylaştırsın.
teşekkür ederim Allah razıolsunZorlukları hakkında fikrim yok ama sizi taktir etmek istedim, o kadar naif bir insanı evinize kabul etmişsiniz. İnşallah mukafatını en iyi şekilde alırsınız.
Boyle kayinpederimi basimin üstunde tasirim..adam kolaylaştirmak icin cirpiniyor siz hala zorlugu varmi diye soruyorsunuz..gorumcenize de yaziklar olsun..okurken gozlerim doldu..keske kp boyle iyi olsaydi benimde..onun duasi bi omur yeter size
nişanlım Allah razı olsun benimle beraber yemek yapar. sofra kurar, kaldırır, çay servisinde yardım eder, ben çamaşırı makinaya atarım o asar hep dua eder bana annesiyle vefat etmeden önce çok ilgilendim felçliydi her hafta gider yıkardım. hastanesine yoğunbakımına kadar ayarladım hep dua eder bana sen yeterki bana ne yapacağımı anlat bilmiyorsam öğret ben yaparım der.Sizi tebrik ederim çok güzel bir davranış . Kayınpederiniz anlayışlı bir insana benziyor . Eğer böyle bir insansa zorluğunuz olmaz inşallah birde eşiniz de yardımcı olur size Rabbim de yardımcınız olur inşallah yaşlı bir insana bakıyorsunuz sonuçta hayırlısı olur hakkınız da
ben zaten bütün zorluğuna razıyım sorun etmiuorum sadece tecrübeli olanlardan neyle karşılaşırım diye soruyorum en azından ben biliyordum deyip onu rahat ettirmek içinBoyle kayinpederimi basimin üstunde tasirim..adam kolaylaştirmak icin cirpiniyor siz hala zorlugu varmi diye soruyorsunuz..gorumcenize de yaziklar olsun..okurken gozlerim doldu..keske kp boyle iyi olsaydi benimde..onun duasi bi omur yeter size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?