kayınpederle yaşam fikir

Allah senden razı olsun.. sende evlatlarından damatlarından gelinlerinden aynı merhameti aynı iyiliği gör inşallah.. çok mübarek bir iş yapmışsın.. Başkasına zor gelecek çoğu şeyi sen hiç önemsemeyecek gibi geldin bana.. o yüzden bence Rabbim rahmet havuzundan yuvana bol bol verecek.. Bereketi bol bir yuvan olacak.. Muhtemelen benden küçüksün ama ellerinden öperim seni..

Allah senden razı olsun nekadar iyi yürekli bir insansın canım. Hep musmutlu ol inşallah

Oncelikle basiniz sagolsun allah mekanini cennet eylesin. Hic bir zorluk cekicegini sanmiyorum boyle ince dusunen bi kayinpederiniz var. Size diyecegim tek sey helal olsun. O yasli babanin hayir duasi yeter

Allah sizden razı olsun.. Böylesine anlayışlı bi baba da Helal olsun. Keşke benim peder de böyle olsa Gerçi oda dünya tatlısı ama Neyse O diil baktınız olmuyacak adam da rahatsız oluyor sizde yanina bi bakıcı tutar alt kata yerlestirirsiniz.. Ha bi kere daha
Allah sizden razı olsun

Gorumcenizi kayinvalideme benzettim hatta benzetmedim zira aynilar annesini istemedi kadin evi kokacak diye sanki ölmeyecek gibi Allah ıslah etsin böylesini size de gonlunuzun muradını versin inşallah böylesine düşünceli birine bakmak zor olmasa gerek en olmadı bir yardımcı tutulur iki taraf anlayışlı olduktan sonra her türlü anlaşılır Allah huzurunuzu daim etsin

ALLah razi olsun sizden. dediginiz gibi bazi zorluklar olacak o yuzden de sevabi buyuk zaten.. ayri wc banyo olacaksa sorun olmaz ama ayni ise hijyende yaslilarda problem yasayabilirsiniz. cok yaslilarda altina kacirma gibi kazalar da olabiliyor.

Valla eş anlayışlı kayınpeder desen ondan daha da anlayışlı, olgun, düşünceli. Böyle insanlarla birarada yaşamaktan bi sıkıntı çıkmaz. Ben öyle kayinpederi öyle eşi başımın üstünde taşırım, onlar sizi kırmaktan korkuyor siz onlari, ne güzel, bu huzurunuz daim olsun insallah.

Dedemi 1 yil oldu kaybedeli oda bu yaslarda vefat etti..cok dusunceliydi her konuda..siz kayinbaninizi anlattikca rahmetli dedem geldi aklıma..

Sonucta bizlerde yaslanacaz evlat olarak iyi yada kötü farketmez anne ve babamiza bakmamiz gerekiyor..hele bide boyle melek kalpli insan bas köşede baş taci yapılmalı..

Çok duygulandim agliyarak yazdim.

ben ona yüzüne direk görümcek diyorum annesine bakmak istemedi zaten koltukları yeniymiş evi kokarmış öyle dedi.
O kadıncağız mide bulandırıcı kaka kokusunu en az 2 yıl her Allahın günü defalarca çekti ama!
Hele de hazır bez yok, pis pis kumaşları akıtıp kaynatıp ellerini parçalayarak çitilemiştir bir de kayınvalideniz.
Nurlar içinde yatsın.
O zaman düşünememiştir bebeğim beni istemez diye.
Ah dünya zevki yok mu, böyle karaktersizde ne vicdan bırakıyor ne duygu ne insanlık!
İnşallah kendi de aynını yaşamadan ölmez, evi kokuyor diye çocukları istemez.
Allah kızlarından almış pırlanta gibi gelin vermiş, iyiliklerinin müfakatı olarak çıktınız herhalde karşılarına.

Eşiniz de kayinpederiniz de cok anlayışlı. Sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Esiniz bu sure icerisinde dışarı çıkarsın hava alsınlar. Evde bunalmasın. Beraber cay icmeye acik alana falan gidebilirsiniz.

Bu kadar ince düşünen bir adama sahip çık. O adam senin babanda olabilirdi. Daha yolun başında ne gibi sorunlar diyorsun Yapma aşşah aşkına. Ne olursa olsun herşeyinle yanında olmalısın. Şimdiden bunları düşünme. Adama saygıda kusur etmemeye bak. Sewgini hissettir. Ona sewdiğimşeyleri yap we ilgilen. O senin babanda olabilirdi. Onu kendi babanın yerine koy. Nasıl babanın başına ne gelirse gelsin sana ağır gelmez yaşadıkların kayınbiraderinede o gözle bak. Adamın yaşıycağı 3 5 sene Vicdanın rahat etsin en azından o öldüğünde. We o adama ne kadar iyi dawranır sahiplenirsem eşinde sana we ailene o kadar saygı duyup sewer. Birde şunu söylim ona yarım gün siz ewde yokken bakıp yemek yapıcak birisini bulun. 3 tencere yemek yapıp siz yokken adamla ilgilensin. Birde şuna dikkat et adam kendini sığıntı gibi hissetmesin.

Böyle bir insanın size çok zorluğu olacağını sanmıyorum, daha iki günlük gelinine utanmadan yer etmek için mecbur bize bakacaksın diyen insanlar varken böylesinden zarar gelmez, en fazla temizlediğiniz yeri pis bulursunuz ki ( bunu genelde eşlerimiz bile yapıyor ) sizin eşiniz yapmamış kayınpederiniz yapmış olur ne değişir ki, iki parça çamaşır bir tabak yemek fazla olur. İleride sağlık sorunu olursa yükünüz artar ama zaten o durumda da eşiniz ilgilenecek bir adam gibi duruyor.

Görümcenize yazıklar olsun, size Allahtan kolaylıklar diliyorum. Umarım herkesin karşısına böyle insanlar çıkar..

görümceme babanlailgilen diye çağarsam peşime takılır öyle bir insan kaç kere kavga ettiler nişanlımla bende gelecem diyor sürekli

Allah razı olsun

Gerçekten okurken gözlerim doldu çok duygulandım. Babam geldi aklıma. ALLAH sizden razı olsun inanın mükafatını kendi evladinizdan alacaksınız ...

Benim dusundugum sekilde bir cok yorum yapilmis ama ben de yazmadan edemedim.

Oncelikle masaAllah hepinize ayri ayri, evlatlar olarak nisanlinizin ve sizin inceliginize, buyuk olarak da kayinpederinizin naifligine.

Benim dusunceme gore de altta ev acma gibi bir durumunuz varsa o daha rahat olabilir. Eger su anki eviniz genis degilse, amcaya tv’li vs bir oda sunma imkaniniz yok ise ve de ikinci bir banyonuz, en guzeli alttaki ev. Ne kadar rahat ettirseniz de insanin kendi evinde ayaklarini uzatabilmesinin rahatligi baska olur. Asagida kendi evinin oldugunu bilir ama yine sizde durmak isterse durur. Bunaldiginda iniverir evine. Ise giderken gelirken ugrarsiniz veya o size cikar mis gibi.

Guzel niyet ve dusuncelerin oldugu yeri seytan ve nefis bos birakmaz :) amcanin ilerideki durumu ne olacak bilemiyoruz, alta kacirma vs durumlari olabilir, dugununuz ne zaman bilmiyorum ama bebek vs oldugunda sorumluluklar size yola basladiginiz andan daha agir gelmeye baslayabilir ayni evin icerisinde. Sonradan da asagi mi indirsek demek daha ayip olur. En guzeli sizde duracak olsa bile asagidaki evi amcaya tahsis etmeniz, bir evim var rahatligini onun da hissetmesi. Bir bunalma durumunda asagiya rahatca inebilmeli, misafir gelince odadan cikmam diyecek incelikte birisi ona da kulfet olmaz kendini yuk gibi hissetmez.

Eve de ses sistemi vs dosetebilirsiniz veya bir acil durumda(dusmesi vs) size haber verebilecegi arama ozellikli bir kol saati vs temin edebilirsiniz. Bu kazalar ayni evin icindeyken de olabilir(Allah muhafaza) ama yine de iciniz daha rahat etmis olur. Rahmetli dedemin sesi cok kisilmisti son zamanlarinda, bas ucuna bir zil sistemi kurdurmustuk elinin altina. Ona basip cagirirdi bizi yan odada da olsak.

Allah iyi niyetinizin karsiligini versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…