kayınpederle yaşam fikir

Allah razı olsun sizden hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Gözlerim doldu. Böyle düşünmeniz çok güzel. Zaten ne kadar ömrü kalmıştır. Çok mutlu olacagına eminim. Rabbim size de sabır versin bol bol ki hiç birşeyden rahatsız olmayın. Çok tatlısınız

Kayinpederinizden size zarar gelmez. Ne kadar ince düşünceli.
Hatta faydası onun rızasını almak.
Ne mutlu size ki kızı varken duası size nasip oluyor.
Allah razı olsun.

Sizi tebrik ediyorum cok iyisiniz.kayinpederiniz herseyin farkinda size bir zorlugu olacagini dusunmuyorum zaten yasi cok ilerlemis bence en guzel sekilde bakin ona onun duasi size yeter inanin

Kayınpeder dinen sizin için sizin babanızla aynıdır (bakınız Nur suresi 32. Ayet) bu yönden hiç düşünceniz olmasın. Takdir ederim sizi

Tebrik ederim, Allah size bol bol güç, sabır, sıhhat versin. Elleriniz, yüreğiniz dert görmesin. Bizlere sizin gibi insanlar lazım. Hepimizin varacağı nokta o bir mani olmazsa...

Sizde çok iyi bir insana benziyorsunuz kp de .
Sizin için sorun olmazsa beraber yasamak onun için hiç olmaz zaten .
Ama yine de iyi düşündünüz mü en azından altlı üstü oturmak daha kolay olmaz muydu sonuçta yeni evli olacaksınız bazen tartışacaksınız vs vs rahat Olanilir misiniz ?

artık yavaş tartışırız gerçeği çok tartışan biri değiliz ama bakarızçağresine

7 yildir kayınpederi ile yaşayan biri olarak yazıyorum . kendi adima konuşayım önce ilk zamanlar cok zorlandim, kendi kendimi hirpaladim ama bunda kayinbabamin karakterinin de cok etkisi vardi zamanla oyle olaylar yasadim , öyle gunler gecirdimki yanimizda olmasina sukrettim. sanki evimizin huzuru , bereketi, dengeleyici si oldu. eski gunlerime bakip ne kadar da aptalmisim diye dusunuyorum. keske herseyi oluruna bırakıp kendime dünyayı daraltmasaydim diyorum. Bunlar benim yasadiklarim sizin kayinbabaniz cok daha anlayisli birine benziyor. baska bir imkan yoksa elbette hic dusunmeden alin evinize. ama eger imkan varsa Alt kattaki ev de kalması çok cok daha mantikli. boylece hem siz rahatça ilgilenenilirsiniz hemde varsa gorumceniz kayniniz rahatca girip cikar evine. sonucta banyosu var kisisel temizligi var herseyi siz yapamazsiniz. Mesela benim gorumcelerim banyo icin , hastalandigi icin vs. sik sik gelip gitmek durumunda kaliyorlar her ne kadar ben hic sorun cikarmasamda rahat edemiyorlar. Biraz uzun ve karisik oldu ama netice olarak eger imkânlar elveriyorsa alt katinizda kalsin yok degilse alin yaniniza onun duasi size bir omur yeter...

imkanımız var ama denge sorunu var evden ayrılsın istemiyorum gözleri seçemiyor artık düşer diye korkuyorum. nişanlım iki kardeş sadece bir görümcem var oda babası için hayatta zahmet edip gelmez.

kıyamam ya ,ona da size de.. Kayınpederiniz yazık zaten çok anlayışlı belli, ben de çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum,sadece bazen evde eşinizle yalnız olmak isteyebilirsiniz

Aklıma dedem geldi. (Allah tüm ölmüşlere rahmet eylesin) babamın babasıydı. O da öyle anlayışlı bir adamdı. Babam ona hiç çekmemiş. Annem baktı 9 sene. Alzheimer hastasiydi. Ona rağmen ara sıra anneme at beni bakım evine kızım yazık gençliğine derdi de annem estağfurullah baba derdi. Saçını sakalını tırnağını annem keserdi bebek gibi bakardı annemin yanında öldü zaten. Annem hala üzülür yaşasaydı yine baksaydim , Evimin bereketi baba kokusu huzuru da öldü diye. Allah size de selamet versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…