kayınpederle yaşam fikir

Allah rahmet eylesin

estafirullah ben elerinizden öperim güzel yorumunuz içinde teşekkür ederim

Oncelikle basiniz sagolsun allah mekanini cennet eylesin. Hic bir zorluk cekicegini sanmiyorum boyle ince dusunen bi kayinpederiniz var. Size diyecegim tek sey helal olsun. O yasli babanin hayir duasi yeter
Saolun sizinde bütün geçmişlerinizin mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin Rabbim sizede sabır versin

Helal olsun. Öyle kayinpedere böyle gelin. Bence Hic düsünmeyin böyle düsünen bir insanin size Zorluk cikaracagini sanmiyorum. En kötü ihtimal yasli bir insan sagliyla ilgili daha Cok problemi olur. Ama böyle düsünün insanada bakmak bence Mutluluk ve sevaptir size bol bol dua edeceginden eminim.

Bu arada Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah.

Kayın pederler, kayın valide gibi oğullarını paylaşamayıp rekabete girmediklerinden genelde pek sorun yaşanmıyor. Adam 82 yaşındaymış zaten onu yalnız bırakamazsınız. Çok doğru bir şey yapmışsınız. Ama alt kata taşınsa daha iyi. Yani aynı evde özeliniz olmaz. Alt katta olursa hem elimiz üstünde olur hem rahat edersiniz. Mutluluklar...

kesinlikle sığıntı gibi hissetmiyor. ne gibi sorunlar derkende çocuğum olsa çocuğum içinde yazardım ne gibi sorunlarla karşılaşılıyor bebeklerde nasıl iyi ederim diye sorardım nişanlım gelip öğlen yemeğini yediriyor zaten meyvesinden çikolatasına tatlısına kadar eksik etmiyoruz şükür

allah güzel kalbinize göre versin herşeyi, öyle temizsiniz ki, emin olun ilerde evlatlarınızdan aynı öerhameti göreceksiniz, kayınpederinize sağlık dilerim, elleri öpülesi kadın......

allah güzel kalbinize göre versin herşeyi, öyle temizsiniz ki, emin olun ilerde evlatlarınızdan aynı öerhameti göreceksiniz, kayınpederinize sağlık dilerim, elleri öpülesi kadın......
estafirullah Allah razı olsun

Gerçekten çok çok iyi niyetlisiniz. Kayınpdderiniz yaşlı ve bol bol hayır duasını alın. Anladığım kadarıyla da çok iyi niyetli bir insan. Ben bir sorun yaşayamayacağını düşünüyorumm

Sirf sana bunu yorumu yazmak icin giris yaptim. Sen ne buyuk bir sevap islediginin farkindamisin ? Insallah senin cocuklarinda senin gibi olurlar.:) bu yaptigin iyiligin mukafatini sana 10 mislisiyle versin allah.

Sirf sana bunu yorumu yazmak icin giris yaptim. Sen ne buyuk bir sevap islediginin farkindamisin ? Insallah senin cocuklarinda senin gibi olurlar.:) bu yaptigin iyiligin mukafatini sana 10 mislisiyle versin allah.
çok teşekkür ederim ben kayınpederimi sevap almak için değil kayınpederimi yalnız bırakmamak için kalan ömrünü oğlu ve benimle geçirsin son zamanlarında bizimle beraber olsun rahat etsin diye bu şekilde istiyorum belkide benim son günlerimdir.

Kv lerden beklenmeyecek sözler açıkçası adam daha ne yapsın ki, bence hayır duasını alın. Sonra pişman olmaktansa. Yalnız kalabilecek durumda değilmiş.

Üzüldüm adama ama sizin gibi bir gelini olduğu içinde açıkcası çok sevindim. Sizi tebrik ediyorum . Bu niyette bir insansınız çok sorun olacağını düşünmüyorum . Şunu söylemeden geçemiyorum adamcağız 9 saat gündüz evde yalnız Allah korusun başına bişe gelir, bir bakıcımı tutsanız . Gündüzleri gelse hem evin işini görür, Hemde adamcağız yalnız kalmaz.

6 saat evde kalıyor ama köpeğim var yanında köpeğim maşallah çok akıllı hep bizimle gezerdi evin içinde şimdi kayınpederimide takip etmeye başladı onunla beraber wc ye gidiyor onunla beraber geliyor bazen suyu açık bırakıyor kayınpederim unutuyor galiba köpeğim yanına gelip haber veriyor gidip kapatıyoruz düştüğü andan itibaren var gücüyle havlıyor komşulara söyledik zaten köpeğimiz havladığında haber verin diye normalde evde hiç havlamaz

O zaman süper :)

Burada kayınvalidesi kayınpederi ameliyat olaak olup birkaç gün bile bakamam diyenlere örnek olsun bu. İnanın çok büyük sevap kazanırsınız zaten çok anlayışlı insanmış rahatsız etmez sizi.

Beni kayınvalidem 2 sene önce vefat etti biz eşimle kıyafetlerimizi alıp kayınpedere taşındık ben 15 ay falan birlikte yaşadım. Ev zaten iki katlı dubleksti babam merdivenleri çıkamadığı için aşağı odayı ona oda yaptık kaynanam kalıyordu öncesinde de zaten bizimde odamız banyomuz yukardaydı aşağıdaki banyoyu da babam kullanıyordu salonsa bir oturduk yemeklerimizi yedik. Haftada iki gün kadın geliyordu bende yapıyordum falan beraber onunla maç izliyordum muhabbet ediyorduk çok mutlu oluyordu böylece kafası dağıldı daha kolay atlattı çok dua etti bize.

Biz evimize döndük ama haftasonları gideriz maç izleriz beraber yine hatta eşim izlemez ikimiz izleriz. Ben tüp bebekle defalarca tedavi gördüm sonunda hamile kaldım işlerimiz hep rast gitti bunlar hep hayır duasından işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…