Başlık çok şirin olmuş.
Ayşegül plajda,Ayşegül piknikte gibi...:)))
İnşallah gece kalmayı alışkanlık haline getirmez.
sanırım 3-5 gece
ara ara yapar bunu bana.Sen kayınvalidene de ki Anne biz seni rahatsız ediyorsak biz senin evinde kalalım sen paşa paşa yat burdaGaliba gadun azcuk hizmet görmek istemiş. Yatıya kalmak bahane....
ah ben tatlım olamıyorum işteAman canım kalıversin 3-5 gece sabah eşi gelince evine gider nasılsa.
Bence tatlı canınızı sıkmaya değmez üzülmeyin boşyere.Bu dünyada vurdumduymaz olacaksan biraz
ben kayınvalde olsam gtmem evimde daha rahat ederm ya o nsl rahat ediyor blmmYahu ne geregi var simdi o kadar yakınken!
Ben olsam cekinirim, rahat edemem bir kere.
Hadibir geceyi anlarım da 3-5 gece fazla ve gereksiz geldi bana biraz..
sorma beni çok düşünür el kaldrck kadr. herkes kendi yaşadğını bilir ve yaşar. karşımda oturuyor uzaklık yok arada
noldu geçen gece eğlence arıyodun pek bi neşeliydin anket yapalım falan diyodun iyi olmuş al sana eğlence
kıyamet koptu tabi özür olarak depresyon hapı alıyorum farkında olmuyorum bi dunya cart curt. yinede affettm eşim için unutulmuyor tabi olanlar.Size el mi kaldırdı!!!Ne hakla,eşiniz buna nasıl izin verir!!! Allahım deliriyorum böyle şeyleri duyunca.Böyle insanları Allaha havale ediyorum,siz yine iyisiniz ki hala evinize alıyorsunuz.Ben olsam ya kocayı kapıya koyarım ya da o kadın bir daha asla evimi değil oğlunu da göremez!!!
insan bekar olunca böle konuşabiliyor:) bekara karı boşamak kolay gelir cnım.anket konusu olanla bnm ne alakam var o taciz konusu idi :)
kıyamet koptu tabi özür olarak depresyon hapı alıyorum farkında olmuyorum bi dunya cart curt. yinede affettm eşim için unutulmuyor tabi olanlar.
KİMSE YAŞAMADAN ANLAMAZ BİLEMEZ.
yaptıkları ile kendilerini soğutuyorlar büyük bi başarı ile.Kendi anneniz olsa aynı şeyleri söyler miydiniz acaba? Kendiniz buyur bende kal dersiniz :) şunu anladım ben kayınvalideniz demek ki çok kötü biri ki istemiyorsunuz...O halde kovun gitsin....
ara ara yapar bana bunu uzak olsa anlarım gelir kalır karşı binamda oturuyor ya 1 sene önce ben varmıydım o zmnda yalnız kalıordu komsuya mı gidiyordu yatıya. ben hamileyken bile tek kaldım gitmedm ona son ayıma kdrkayınvalide farklı annelerimiz farklı maalesef ki
ikisini aynı kefeye koymak saçma olur
tamam eşimizin annesi saygımız sonsuz ama
sevgi olunca o aradaki ince çizgi hmen beliriveriyor
arkadasın kayınvalidesinin artniyetli olup olmadığını bilemeyiz
belki gerçekten korkuyordur yalnız uyumaktan
belkşde tipik kaynana triplerine girip arkadası sinip etmek eğiliminde bilemeyiz.......
sevgi yok saygısızlık yapmadım ama sevmediğimi biliyor kendisio eli ben ne yapardım bilmiyorum... allahım ya... başta aa dedim ne var kadın kalsın bi kaç gece ama işte böyle şeyler insanı bu hale getiriyo sonra da anlayış sevgi beklerler pufff
ayy ne alaka ben sana kocandan boşan mı dedim de bekara koca boşamak kolay diyosun ister boşaaann ister boşanmaa banane seni tanımıyorum bile anketi de sen yapmak istedin CANIM(!)
karşı karşıya oturmanız zaten çok can sıkıcı, neler yaşamışsınızdır kimbilir düşünemiyorum.
yaşamayan bilmez, çok üzüyorlar, çok laf iğneliyorlar, böylesi kayınvalideler sevilmez. Geleceğin kayınvalidesi olacaksak bile, onlar gibi her şeyin lafını sokup bunaltmaz cahil olmayan bir insan,kayınvalideliğinde bir adabı olmalıdır.
Bende çok çektiğim için biliyorum
yanında oturma, konuşma, işlerinle uğraş, hiç yanında oturma, ceza ver ona, öyle kendini davet edip yatıya kalamaz, izin alması lazım nolursa olsun, benim kendi annem bile çekinir, bu kayınvalideler kraliçe yaaaaa,
sürekli iş yap evi kaldır oldugu gibi, bıksın usansın,
sende onu usandır. işlerim var de, abart birazda. Sakın yanında oturma , yemekde hazırlama, sohbet falanda etme, ne sohbeti etcekmişsin öylesi kadınla, memnun kalmazsa gitsin evinde yatsın otursun yesin.Budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?