sana noktalama işaretlerini öğretecek halim yok off valla size laf anlatmakta zorlanıyorum bir gerilik söz konusu sanırım neyse...
alah herkesin kalbine,içindeki güzelliğe yada çirkefliğe göre hayat yaşamayı nasip etsin inşallah hayretler içinde okuyorum bazı yorumları,keser döner ssap döner gün gelir hesap döner diyelim:)
sırf yazmak için yazılmış aklınca karşındakiyle alay etme egilimine bürünmüş ki oldukça başarısızsın be kuzum..
kızın konusuyla anket konusunu anca bu kadar ilerizekalı(!) bir arkadaşımız birbirine ilintiliyebilirdi malum kıza resmen gerizekalı demişsinizya ona binaen...
dun ufak bi vukuat yaptı kayınvalidem bebeğimi sevmek için almıştı tırnaklarına oje sürmüş babasıda grdü tabi kıyamet koptu uzak dur biraz ailemden dedi uzak duruyor bakalım. nasıl üzüldüm ağladım ojeleri görünce bide demezmi rujda sürcektm evde yoktuuuuuu
saol canım allah nazarlardan saklasın balımı
zaten biz evimizi uzak aldık aynı il ama otobüsle geliyordu bana. ama ne yaptı bizim evin karşıısında ki binada daire boşaldı hmn geldilerrrrrrrrrr. kendimizin evi gitme sansımız yok. bnm evimin üst katı var yapılıyor diorki biz gelelim orayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?