Kayınvalde yatıda!!

binalarımız karşı karşıya. camdan balkondan görüyor beni. biz taşındıktan snra orası boşalınca oraya taşındı..

sana noktalama işaretlerini öğretecek halim yok off valla size laf anlatmakta zorlanıyorum bir gerilik söz konusu sanırım neyse...

sırf yazmak için yazılmış aklınca karşındakiyle alay etme egilimine bürünmüş ki oldukça başarısızsın be kuzum..

kızın konusuyla anket konusunu anca bu kadar ilerizekalı(!) bir arkadaşımız birbirine ilintiliyebilirdi malum kıza resmen gerizekalı demişsinizya ona binaen...

Hay Allahımm..

Be kadın otur evde giy pijamalrını rahatçaa..
Al eline kumandayıı çayını çorbanı önüne..
uzat bacaklarını bak keyfineee

Sizi çok seviyoo bence bakın görmeden duramıyoo 2 adım ötedesiniz özlüyor demekkii

alah herkesin kalbine,içindeki güzelliğe yada çirkefliğe göre hayat yaşamayı nasip etsin inşallah hayretler içinde okuyorum bazı yorumları,keser döner ssap döner gün gelir hesap döner diyelim:)

alah herkesin kalbine,içindeki güzelliğe yada çirkefliğe göre hayat yaşamayı nasip etsin inşallah hayretler içinde okuyorum bazı yorumları,keser döner ssap döner gün gelir hesap döner diyelim:)

hayretler içinde kalcak bir durum yok, sizde kaynanasanız belli
her zaman hesaplar dönmez, kapanan hesaplarda vardır. Bunlar Allaha havale edilir. Ha-va-le.

peki ama sen avukat mısın kuzuuummm(!)seni ilgilendiren birşey yokkk gördüğüm kadarıyla kısacası SANANE?

konuya bekar olanlar yorum yapmasın lütfen rica edyorum. kaynana kavramını bilmedikleri için yorumları tartışma oluyor.

Lütfen kelimelerimize dikkat edelim,karşılıklı tartışma ortamı yaratmak,konu dışı mesajlar,hakaret içeren kelimeler yasaktır.
Konuya yorum yapmak isteyen herkes yazabilir,evli,bekar,kaynanalı,kaynanasız diye bir şart koşamazsınız.
Keyifli ve seviyeli paylaşımlar...

Karşınızda oturuyor birde?
Aman anlayamıyorum insanları otur evinde çayını kahveni yap teksin biraz dinlen.
İki kişinin hayatına bu kadar bodoslama girilmesi hiçte hoş değil tabiki....
Kendi annem bile yapsa uyarırdım.
Ki insanlar zaten birbirini sevmek zorunda değilken evlendi diyede bu kadar yakın olmak zorunda değil.
Haklısınız sinir olmakla neyse bu seferlik idare edin bir dahasına açık açık söyleyin çok rahatsız olduysanız planlarımız var bizimde falan tarzında inceden inceye.

Yaahu bişe olmaz bi-iki günden... aha bi günü geçti gitti bile... o kadar da kasmayın böyle şeyleri, ömür geçmez öyle.

dun ufak bi vukuat yaptı kayınvalidem bebeğimi sevmek için almıştı tırnaklarına oje sürmüş babasıda grdü tabi kıyamet koptu uzak dur biraz ailemden dedi uzak duruyor bakalım. nasıl üzüldüm ağladım ojeleri görünce bide demezmi rujda sürcektm evde yoktuuuuuu

Kıyamam ben onaa.
Vermeyin bence kayınvaldenize, deli mi ne küçücük bebeğe oje mi sürülür

saol canım allah nazarlardan saklasın balımı

zaten biz evimizi uzak aldık aynı il ama otobüsle geliyordu bana. ama ne yaptı bizim evin karşıısında ki binada daire boşaldı hmn geldilerrrrrrrrrr. kendimizin evi gitme sansımız yok. bnm evimin üst katı var yapılıyor diorki biz gelelim orayaa

Okudum yazdıklarını ve yazılanları. Anlıyorum seni, üzme kendini. Kendine sıkıntı yapma, kendini dolduruşa getirme. Eşin görüyor nasıl olsa herşeyi, herkes kendine yakışanı yapar. Sen de kendine yakışanı yap. Ne kendini üz, ne evinin huzurunu boz ne de saygısızlık yap. Herşeyi ayarında tut birazda umursamaz ol.

yapılanları görünce olamıyorsun canım ya.insanın hazmedemediği seylr vardır.

Evet var ama ne yapacaksın. Geçip karşısına kavga mı edeceksin, senin ailenden aldığın terbiye müsade edecek mi buna? Yada eşine mi söyleneceksin, huzurunuzu kaçıracaksın? Eşinle konuş, ama konuş söylenme. Sabret, herşeyin vakti gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…