Kayınvalde yatıda!!

Ebruuuu :26::26::26::26::26:

En iyisi ilgilenme boşver..yokmuş gibi davran

allah sabir versin canim.sIKMa canini accik disini SIK.4-5 gün.

Ebruuuu :26::26::26::26::26:

En iyisi ilgilenme boşver..yokmuş gibi davran

ahh be gulum nsl yapıcn.biz bu evi aldık kaynanamda karşı binaya kiraya geldiii bukdr olur pes yani.aslında evin üstünü yapmak istiyor kendine.bnm kocam dunya para verdi evi alana kdr kuruş vermediler şimdi hazır eve konck. bende her fırsatta diyorum evin üstü yapılıyor 2 kat arası merdiven olck dupleks olck diyorum kocaman evde napıcn dior. at koşturcm diorum bende

tamam sende o sende kaldıgı süre içinde temizlik yap, hatta ondan yardım iste, kendi kendine rahatsız olur gider zaten.Ki evi 2 dk lık mesafedeyken hadi gündüz belki yanında otururda kendi kendi kendini davet edip zorla yatması enteresan.

Benim kaynana daha nişanlıyken çeyizime aldıgım yastıgı az bulup , yatacagı yastıgı almıştıı, 3 aylık evliyim ne yatması evime bile gelemedi, o derece nefret ettim ondan çünkü, gelirsede buz gibi olucam, yesin içsin gitsin.allahından bulsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızım var oğlum yok ama bende kaynana olucm (inş oğlumda olur) böle yapmam ben ya.ben kendi anneme gidince bile rahat edemiyorum o kapıdan çıktım birde.evimi arıyorum.O nasıl rahat edip yatabiliyor. kızımı bahane ediyor her defasında

Benim kayınvalidenin aklında varsa yoksa biz vardık eşimle, hep bizimle uğraşır. Kişilik bozuklugu var önce böylelerinde. Kendilerine saygısı yok.
Ben annemi çağırıyorumda annem gelmiyor ya,şehir dışında ailem, onlar gelip yatıya kalırız demiyor,rahatsız edeceğini düşünüyor yada kendi rahat edemiyor. bizim kaynana aynı şehirde yatacağı yastığı alıyor,kaynanalar aynı.

benim kayınvalidem,kaynatam,görümcelerim çok iyi maşallah
allah onlara uzun ömürler versin.

sana noktalama işaretlerini öğretecek halim yok off valla size laf anlatmakta zorlanıyorum bir gerilik söz konusu sanırım neyse...

kayınvalidem karşımda oturuyor ve bana yatıya geldiii kocası işte diye :s bikaç gun gece sizde kalayım diyor be kadın evin karşıda ne işin var bende

değilmi ya niye geliyor sizde kalıyorki?ne yapacaksınız ki öyle yatıya kalıyor? kendi anneniz kalsa hiç umursamazdınız ama mevzu kayınvalide oldumu?yok olmaz ne kalıyoki işi gücü yokmu falan filan?allah korkusu varmı gerçekten kaldımı?benim annem 3(üç) kaynana baktı,ikisi üvey,hastayken altlarından aldı,ve bunlar kendisine eziyet çektiren kaynanalardı...kendisinin de bana dediği hep şudur,ilerde kayınvaliden olur hasta düşer de ona bakmezsan hakkımı helal etmem sana...kadın eski devir kadını,şimdiki kadınlar gibi naz niyaz kapris oyun sinsilik kadını değil,adamı alana kadar kaynanaya annem annem canım annem yapayım,kafalayayım, adamı aldıktan sonra da bir çocuk yapayım yerimi kazık çakıp sağlamlaştırayım,nasıl olsa arada çocuk var beni bırakmaz, e... gibi katlanacak bana...annesinden uzaklaştırayım,gelmesin bize surat yapayım mesafe koyayım,böyle...
aferin yeni nesil türk kadını aferin!!!

alkışlayalım sizi alkış...temizlik yap rahatsız olup gitsin,kocanla evlenirken de böyle davranıyordun herhalde, bi tane de dayımın karısı var senin gibi,allah düşmanıma öyle gelin vermesin.anneannem kaç gün hastanede kaldı biz uzaktık kadın kendisinde kalır diye hastaneye ziyarete gitmemiş...evlenmeden önce de anneanneme yalvarıp yakarıp ben seni evimde bakıcam beni isteyin yeterki, senin yemeklerini bil ayrı yaparım tuzlu olur diye diyordu bu hanımcağız.ne diyeyimki,allah size sizin gibi gelin versin...amin

sanırım bekarsınız! evlenincede olaylara bu şekilde bakarsınız işallah ama bilemeyiz arada kötü olaylar geçtiyse eger kimse cekmek istemez.

Sen kayınvalidene de ki Anne biz seni rahatsız ediyorsak biz senin evinde kalalım sen paşa paşa yat burdaGaliba gadun azcuk hizmet görmek istemiş. Yatıya kalmak bahane....

hahahaha gece gece ne güldüm ya Allah da seni güldürsün..
ama şöyle düşündüm de acıdım..eğer kaynanan sana zarar veren kocanla hemen ara nızı açan tip değilse şunu diyeyim;
acıdım haline ..düşünüsenize hepiniz;
büyütsün beslesin belli yaşa getirsin zorluklarla ..neymiş oğlunun evinde bir kaç gün kalmak için (hani bi arkadaş yazmış ya"musaitmisiniz evinizde kalabilir miyim" diyecekmiş...oğlu demiş mi acaba musaitseniz kalabilir miyim diye ..şahsen acıdım kadına ..tamam oğlunun evi olduğu kadar da senin evin..ama bi kaç günden zarar gelmez...akşam erken yatmaya kaçarsın uykum geldi anne yerini hazırlayayım senin de diyerek.ne var yani kadıncağız yalnız kalmak istememiş en yakını olarak size yatmaya gelmiş ben bunda kötü bi taraf ya da garip bişey göremedim..belki olabilir yalnızlıktan hakkaten korkuyordur ben bu yaşımda korkarım eşim evde olmayınca ...
sanırım biz gelinlerde de var biraz..bize çok zararı dokunmuyorsa kocamızla çocuklarla ara bozmuyorsa eşyama zarar vermiyorsa millet içinde küçük düşürmüyorsa gelsinler gitsinler onlar anne baba büyükler...yapmayın Allah aşkına..zaten bereketimiz bundan kalkmıyor mu?ana baba eş dost akrabadan uzak kalarak..(zararlı olmadığı sürece)sıla-i rahim nerede kaldı?kaldı ki o anne babalar bizi bu güne getirmek için neler çekti kendi çocuklarınızdan pay biçin..oğlunuz/ kızınız büyüsün yarın birgün evlenince onların eve rahat gidemeyin...diken üstünde durun neden?gelininiz ya da damadınız sizi pek istemediği için ..ama gelin ya da damadın evi olduğu kadar orası oğlunuz/kızınızın da evi değil mi??anlamıyorumben bunları..tamam ben de şuanda açığını söyleyim kayınvalidemde kalmak istemem çünkü köyleri farklı düzen farklı ve yorucu çevre lafçı...ama büyük konuşmayım ALLAH kimseyi kimsenin eline baktırmasın insan eti ağırdır ya...ortada bırakacak halimiz yok alırız yanımıza..hem misafir, yaşlı evin bereketidir bunu unutmayın..

Son düzenleme:

Bende gece evde yalnız kalmaya korkarım..arasıra mecbur kaldığım oluyor..ışıkları açıp uyumadan sabahı beklerdim...

Kayınvalide olduktan sonra kimselere duyurmuyorum..tesadüf telefon ederlerse bile belli etmiyorum....

Ama çocukları 15 dakika sonra kapıda buluyorum...gelmem diye nekadar itiraz etsemde asla kabul etmiyorlar..gitmezsem eğer..bende

kalmak istiyorlar...düzenleri bozulmasın diye gitmek zorunda kalıyorum.

İYİKİ KIZIM VARMIŞ...ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR...

.(yastığımıda yanıma alıyorum) :90::90::90::90::90::90::90::90::90:

evet evlenmeden öncede, kendi yüzünü, terbiyesizliklerini belli ettikten sonrada öyle davranıyordum, Herkesi kendiniz gibi bellediniz herhalde.
Kendinize vermiş sanırım öyle bir gelin kuyruk acınız var belli:)
allah sizede, kızınıza oğlunuza farketmez, bana verdiği gibi eli büyülü bir kaynana versin,o zaman konuşun böyle, büyük büyük konuştuğunuz için gelmesin başınıza sonra:)
herkes kendi yaşadıgını bilir.
Demekki size verilen şikayetçi olduğunuz gelinede siz mustahakmışsınız denmezmi o zaman güzelim.Lafı yerine yerleştirirken dikkatli ol da sana tepmesin.
hadi cnm hadi başka kapıda teselli et kendini.

nolcak bi gunden ya hem kocaniz da yokmus o olsa tamam yalniz kalmak istiyosun dicem de kadin seni yalniz birakmak istememis, saygisizlik ediyosun bence yarin bigun sen de kayinvalide olabilirsin unutma

kayınvaldeleri savunan haımlar bekar sizde bir gun gelin olacaksınız ozmn çok iyi anlarsınız ben nişanlıykn bile sorun yaşadım. gelinliğim üsütümde altın kavgası yaptııı bnmle misafirlerin içinde üstelik.. bana gelin ayakkabısı bile almayan bi kaynana evimde 1 tane çay kaşığı yok oda bunu biliyor.. ben evlenirken paraları yoktu hiççç hiç olmadı zaten ama şimdi kızı boşandı kocasından kendini idare etsn diye 5tl para verildi !!! ben evlenirken kuruş parası yoktu bunuda söledi babama bizim durum yok siz yapın düğünü. insanda bu olanlara kayıtsız kalamıyor ayrıca akıllı bi kadın olsa 4,5 aylık kızımın tırnakllarına oje sürmez !! resmide var çektm. hangi akla mantığa yatıyor bebeğe oje sürmek. nişanşlıyklen geline el kaldırmak ve bankada. istanbuldan ev tutalım dediğimde bnm yollıck oğlum yok sen nereye istersen git diyen birinden bahsediyoruz.

kaynanası olmayan gelip burda atıp tutmasın..

Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam karşı dairenizde oturan kaynananız bikaç gün size yatıya geliyo.

Allah akıl fikir versin diyorum başka da bişey diyemiyorum.

Bunlar bence özellikle rahatsızlık vermek isteyen tipler, dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…