Ebruuuu :26::26::26::26::26:
En iyisi ilgilenme boşver..yokmuş gibi davran
Eğer ben temizlik yapıyorsam kapıdan sesini duyarsa zateb gelmiyor iş yapılck diye akıllı davranıyor. bi insan görünce hmn bana çay demle kahvaltı hazırla diye emrediyor bnde çocuğum var sen hazırla ben geleym dioyurm. hava atmasını çok seviyor. saygısızlık yapmıyorum ama hoşlanmadığı biliyor.gece lambası olmadan yatamazmış bgn gece lambası almşşş bizim eve aslında kendine yatacağı içinn
Kızım var oğlum yok ama bende kaynana olucm (inş oğlumda olur) böle yapmam ben ya.ben kendi anneme gidince bile rahat edemiyorum o kapıdan çıktım birde.evimi arıyorum.O nasıl rahat edip yatabiliyor. kızımı bahane ediyor her defasında
benim kayınvalidem,kaynatam,görümcelerim çok iyi maşallah
allah onlara uzun ömürler versin.
rabbim bozmasın huzurunuzu.bende görümcemle çok iyiym olması gerektğinden iyi ama kaynanamla limoni hepp
cnm ne yapacaksın evliliğin için onlarla uzlaşmaya çalışacaksın..allah mutluluk versin.
yaptıkları ile kendilerini soğutuyorlar büyük bi başarı ile.
ara ara yapar bana bunu uzak olsa anlarım gelir kalır karşı binamda oturuyor ya 1 sene önce ben varmıydım o zmnda yalnız kalıordu komsuya mı gidiyordu yatıya. ben hamileyken bile tek kaldım gitmedm ona son ayıma kdr
sevgi yok saygısızlık yapmadım ama sevmediğimi biliyor kendisi
ünlem koymakda ne alakaanket konusunda taciz olayı vardı cnm bnm konumla nsl bağdaştırdın anlamış değilm
kayınvalidem karşımda oturuyor ve bana yatıya geldiii kocası işte diye :s bikaç gun gece sizde kalayım diyor be kadın evin karşıda ne işin var bende
tamam sende o sende kaldıgı süre içinde temizlik yap, hatta ondan yardım iste, kendi kendine rahatsız olur gider zaten.Ki evi 2 dk lık mesafedeyken hadi gündüz belki yanında otururda kendi kendi kendini davet edip zorla yatması enteresan.
Benim kaynana daha nişanlıyken çeyizime aldıgım yastıgı az bulup , yatacagı yastıgı almıştıı, 3 aylık evliyim ne yatması evime bile gelemedi, o derece nefret ettim ondan çünkü, gelirsede buz gibi olucam, yesin içsin gitsin.allahından bulsun
Sen kayınvalidene de ki Anne biz seni rahatsız ediyorsak biz senin evinde kalalım sen paşa paşa yat burdaGaliba gadun azcuk hizmet görmek istemiş. Yatıya kalmak bahane....
tamam sende o sende kaldıgı süre içinde temizlik yap, hatta ondan yardım iste, kendi kendine rahatsız olur gider zaten.Ki evi 2 dk lık mesafedeyken hadi gündüz belki yanında otururda kendi kendi kendini davet edip zorla yatması enteresan.
Benim kaynana daha nişanlıyken çeyizime aldıgım yastıgı az bulup , yatacagı yastıgı almıştıı, 3 aylık evliyim ne yatması evime bile gelemedi, o derece nefret ettim ondan çünkü, gelirsede buz gibi olucam, yesin içsin gitsin.allahından bulsun
değilmi ya niye geliyor sizde kalıyorki?ne yapacaksınız ki öyle yatıya kalıyor? kendi anneniz kalsa hiç umursamazdınız ama mevzu kayınvalide oldumu?yok olmaz ne kalıyoki işi gücü yokmu falan filan?allah korkusu varmı gerçekten kaldımı?benim annem 3(üç) kaynana baktı,ikisi üvey,hastayken altlarından aldı,ve bunlar kendisine eziyet çektiren kaynanalardı...kendisinin de bana dediği hep şudur,ilerde kayınvaliden olur hasta düşer de ona bakmezsan hakkımı helal etmem sana...kadın eski devir kadını,şimdiki kadınlar gibi naz niyaz kapris oyun sinsilik kadını değil,adamı alana kadar kaynanaya annem annem canım annem yapayım,kafalayayım, adamı aldıktan sonra da bir çocuk yapayım yerimi kazık çakıp sağlamlaştırayım,nasıl olsa arada çocuk var beni bırakmaz, e... gibi katlanacak bana...annesinden uzaklaştırayım,gelmesin bize surat yapayım mesafe koyayım,böyle...
aferin yeni nesil türk kadını aferin!!!
alkışlayalım sizi alkış...temizlik yap rahatsız olup gitsin,kocanla evlenirken de böyle davranıyordun herhalde, bi tane de dayımın karısı var senin gibi,allah düşmanıma öyle gelin vermesin.anneannem kaç gün hastanede kaldı biz uzaktık kadın kendisinde kalır diye hastaneye ziyarete gitmemiş...evlenmeden önce de anneanneme yalvarıp yakarıp ben seni evimde bakıcam beni isteyin yeterki, senin yemeklerini bil ayrı yaparım tuzlu olur diye diyordu bu hanımcağız.ne diyeyimki,allah size sizin gibi gelin versin...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?