kızlar bu konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim..
eşim, kayın validemin bakkal borcunu kapatmış tabi ben tepkimi gösterdim,
kayın validem kirada ama aylığı var, birde bekar görümcem var çalışmıyor evde eşinden ayrıldı bir kızı var,
sizce eşimin hala yardım etmesi ne kadar doğru ayrıca eşim ev kredisi de ödüyor..
anlaşılan sizde bir kayınvalidesiniz ve oğlunuza aynını yapıyorsunuz,ayrıca kayınpederim 3 paket kayınvaldem 2 paket görümcen 2 paket içiyor... asıl sizin yaptığı koca bir ayıp...
Ben oğlum var bakar zihniyetini nedense anlayamıyorum.
Benim annemde kızım var bakar desin, ayda 500 anneme, 500 de eşimin annesine verelim, eeee ben ne yiyip ne içiyim. Yada ben işe gidip neden o kadar kendimi yoruyum.
Bende evde oturuyum kocam var baksın diyim, tek maaşla kimseye dağıtacak parasıda olmaz, onlar evde yan gelip yatana kadar ben yan gelip yatarım, yok böyle bişey.
kızlar bu konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim..
eşim, kayın validemin bakkal borcunu kapatmış tabi ben tepkimi gösterdim,
kayın validem kirada ama aylığı var, birde bekar görümcem var çalışmıyor evde eşinden ayrıldı bir kızı var,
sizce eşimin hala yardım etmesi ne kadar doğru ayrıca eşim ev kredisi de ödüyor..
Burada çok fazla polyannacılık oynayan var gercekten..
kesinlikle aileye yeri gelir yardım edilir..buna karsı oldugum dusunulmesın..
fakat evde yan gelıp yatılıyorsa, keyfii 7 paket sigara içiliyorsa ve ustune ben de kendi borclarımla cebelleşiyorsam kusura bakmayın yaa..azıcık gercekçi olun..
benım babam 50 kusur yasında genclerin yapamayacagı işi yapıyor...
sırf bıze yuk olmamak ıcın..
amcam 60 larında o da babam gibi..
elin ayagın tutuyorsa çalısacaksın arkadas..
haa hastadır gercekten ıhtıyacı vardır ..ya da ne bılıyım baska durum vardır o ayrı..
boyle bir durum varsa, eşimin ailesine yardım etmesine birsey demem..
ben bıle maasımla yardım ederimm..
ama bu cok baska bir konu yaa..
bırakın artık bu aşırı polyannacılıgı.. inandırıcı olmamaya basladı çunku!!
1700 lira ödediklerini zannetmiyorum.üstelik o kadar sigara parasını bakkal yazmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?