hasta ruhlu arkadaşım artık konuma mesaj yazmayı bıraksan diyorum konuyu anlamamkta ısrar ediyorsun...
Siz emekli aylıklarını ne sanıyorsunuz Allah aşkına. Kira verilecek 3 kişi geçinecek. Bu mümkün mü ?
Unutmayın kocanız ele değil anasına yardım ediyor.
Bizler güya komşusu açken tok yatılmaz denen dinin mensubuyuz, baksanıza ne komşusu anaya bile yardım edilmesi dert konusu.
Konu sahibinin ilk mesajına yorum yazdım, sonra okumaya başlayınca 7 sigara olayı çıktı. Ben inanmadım inanan varsa inanabilir. Bakkal borcu için laf ettiğinden kendini aklamak için sigara olayı abartılmış gibi geldi.
Ben aileme canımı bile veririm beni ozel okullarda okuttular 18 yasına girdiğim gun arabamı aldılar hicbiseyde gözüm kalmadı. Aileler cocuklarına bakmak zorundadırlar ve bakabileceklerini düşündükleri icin cocuk yaparlar. Ama benim
Ailem mecburi olmayan bi suru şey yaptı benim icin cunku durumları musaitti, cok paraları vardı. Simdi düşünüyorum nişanlımın cok iyi bi ısı var ama annemin emekli maaşı kadar degil maaşı(Annem üst düzey yoneticiydi) Ayrıca bende suan işsizim. İlerde isim olur mu bilmiyorum ama asla annem ve babam kadar zengin olamiycaz biz biliyorum. Ne cocuklarımı kolejde okutabilicem nede araba alabilicem. Hatta uzun yıllar kredi ödemeden bi ev sahibi bile olamiycaz. Ben bu durumdayken ailemin cok zaruri bi ihtiyacı olmadıgı sürece aileme nasıl yardım edebilirim? Ayrıca artık benim evim benim cocuklarım ailemden de ileri gelir. Yani kesinlikle anne babanın cocuğuna bakmasiyla cocuğun anne babasına bakması aynı şey degil. Tabiki gerekirse yardım edicez ama asla anne babalarımızın sorumluluklarını tamamen üzerimize almamıza gerek yok. Once esimize cocuğumuza yetelim. Cunku esimizle evlenmeyi biz sectik bi cocuk dünyaya getirmeyi biz sectik once onlar!
ne güzel senin ailenin geliri iyiymiş,istedikleri gibi okutmuşlar ama çoğu aile böyle değil.ne sıkıntılarla çocuklarını büyütüp okutuyorlar.kendileri yemeyip çocuklarına yediriyorlar,kendileri giymeyip çocuklarına giydiriyorlar ve sonra iş sahibi olan o çocukların eşleri de genelde eş ailesini beğenmiyorlar.hatta burada konular açılıyor eşimin ailesi masa düzenini bile bilmiyor diye
sıkıntılarla evladını büyüten yetiştiren ailelerin ihtiyacı olduğunda evladından yardım beklemesi hata mı
ayrıca belki senin ailen de işleri bozulup muhtaç duruma düşecek(allah korusun)bu durumda ailene yardım etmek istemez misin.
Siz emekli aylıklarını ne sanıyorsunuz Allah aşkına. Kira verilecek 3 kişi geçinecek. Bu mümkün mü ?
Unutmayın kocanız ele değil anasına yardım ediyor.
Bizler güya komşusu açken tok yatılmaz denen dinin mensubuyuz, baksanıza ne komşusu anaya bile yardım edilmesi dert konusu.
Konu sahibinin ilk mesajına yorum yazdım, sonra okumaya başlayınca 7 sigara olayı çıktı. Ben inanmadım inanan varsa inanabilir. Bakkal borcu için laf ettiğinden kendini aklamak için sigara olayı abartılmış gibi geldi.
Bir anne oğullarım bana bakar nasıl der ya? Benim annem babam Allahim bizi kimseye muhtaç edip çoluğumuzu cocuğumuzu zora zahmete sokma diye dua ediyolar. Eminim bakmak zorunda olsak yani oyle bi durum oluşsa kahrolur annemde babamda, asla bu durum onları tatmin etmez! Evladimiz bize yardim edicek diye torunumuz, gelinimiz/damadımız sıkıntı çekmesin derler, bunu dilerler. Ve annem babam bu kadar fedakar olduğu icin onlara kole olurum para yardımını gec.... Ama annem babam once kendilerini düşünen bencil insanlar olsaydı sadece saglık gibi zorunlu durumlarda mecbur kalıp verirdim.
istemeyen ailesine bakmasın ama benim evlatlarım bana bakacak
Bir anne nasil oğullarım bana bakicak der ya? Benim annem babam Allahim bizi kimseye muhtaç edip çoluğumuzu cocuğumuzu zora zahmete sokma diye dua ediyolar. Eminim bakmak zorunda olsak yani oyle bi durum oluşsa kahrolur annemde babamda, asla bu durum onları tatmin etmez! Evladimiz bize yardim edicek diye torunumuz, gelinimiz/damadımız sıkıntı çekmesin derler, bunu dilerler. Ve annem babam bu kadar fedakar olduğu icin onlara kole olurum para yardımını gec.... Ama annem babam once kendilerini düşünen bencil insanlar olsaydı sadece saglık gibi zorunlu durumlarda mecbur kalıp verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?