Kayınvaldemin sorunu var benle ama çözemiyorum..

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ben herşeyi içime atan biriyim içimdekileri sizlere dökünce rahatladım sanki bir kuş gibiyim sağolun bebişim hayırlısıyla iyleşecek evine gelecek..benim ilk bebeğim 6 aylık sonlandırıldı beyin gelişmediği için bu da böle oldu herşeyde bir hayır vardır dimi nasip kısmet...oğlum gitti kızım geldi.....

sen bebeğini düşün..bırak gerisini..canı nasıl isterse..

slm arkadaşlar ben rizeden eskişehire gelin geldim herşey çok güzeldi kayınvaldemle aramız iyiydi insanın kendi annesi gibi olmuyo şöle anlatayım size ben fazla konuşmayı sevmeyen gerektiği yerde konuşan ama güleryüzlü biriyim çok çabuk diyoloğo girerim kaynaşırım hemen kayınvaldemse çok çeneli sinsinin biridir erken doğum yaptım 7 aylık bebişim küvezde kayınvalde sormuyo torununu bırak sormayı evimize gelmiyo dışarda karşılaşınca ben slm veriyorum görmemezlikten geliyo kaçıyo yüzüme bakmıyo benim bebşim küvezde yaşamlla mücadele veriyo hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum ailem geldi rizeden onlara bile bakmadı neden biliyomusunuz ameliyat olmuş hanım gitmemişim haberim bile yoktu ama ben bebişim nasıl iyimi iyleşcekmi diye düşünürkken bide onamı gitcektim ufacık bebeğin ne günahıı var gerçi kendi oğlunla bile konuşmuyo allahtan eşim benim tarafımda bana hak veriyo ben ona git diyorum yine ailen ama gitmiyo bi kere bundan sebep kavga ettik gitti evde bunu görümceme dedim bunumu istiyo anan dedim kavga etmemizimi istiyo beni istemiyomu ben bilmem dedi demekki istemiyo beni..artık anne demek bile istemiyorum o kadına yüzünü bile görmek istemiyorum..dua edin arkadaşlar bebşim çıksın 40 gün oldu bugün.....

geçmiş olsun bebeğin en kısa zamanda gelir yanına inş.:Saruboceq:

evet başka şeylerde var ama inanın çocuk bile darılmaz ama o darılıyo küsüyo şaka yapıyo tamam ben anlıyorum şakayapıyorum alınma biz böyleyiz diyo bana ama ben yapınca şaka alınıyo çocuk gibi...ALLAH görüyo ya biliyomusunuz nediyo ben herşeyi bilirim bi öleceğim günü bilmem diyo..bende günah diyorum nedemek o herşeyi allah bilir ben bilirim diyo...

allah şifalar versin,en kısa zamanda bebeğiniz iyileşir,inşallah.
üzülmeyin siz de lohusasınız.koca koca insanlar böyle çocukluk yapıyorlar ya,anlayamıyorum.dünyanın merkezi olmak bütün ilgiyi toplamak istiyorlar galiba.

bütün şaka yapanlara dikkat edin karşısındakini şaka adı altında yerden yere vururlar,eleştirirler,inceden inceye aşağılarlar.ama,kendilerine en ufak bir eleştiri,şaka yap kaldıramazlar.bunlar da böyle demek ki.

ailenizin yanında kafa dinlemek istemeniz,iyi bir fikir olmuş.hastane günleri yıpratıcı geçmiştir.hiç olmazsa biraz rahatlarsınız.

sağolun arkadaşlar inş hayırlısıyla gelcek bebişimin herşeyi hazır onu bekliyo beşiği kıyafetleri sabrediyoz işte dualarım bebeğime ve diğer bebeklere onlar çok masum ufacık kalpleriyle yaşamla mücadele ediyolar ALLAHIM sen ne büyüksün yarabbim nelere kadirsin....

GEÇMıŞ OLSUN CANIM aLLAH ACıL ŞıFALAR VERSıN..
ne kadar güzel annesin artık..bunun mutluluğunu yaşamaya bak..bugünler geri gelmez tatlım..en güzel günlerini kaynanam niye gelmiyo niye aramıyo gibi düşüncelerle zehir etme...

ister gelsin ister gelmesin herkesin keyfi bilir...ama şu varkii insan ,zor günlerinde anlıyor kimin can kimin canan olduğunu...
kimseyede laf sokma kimseye de içerlediğin şeyleri kusma boşver..
büyüklük sende kalsın..ağır taşı kimse yerinden oynatamaz...gelene kapını açarsın...gelmeyene sende gitmezsin...kaynananında zor bir günü olur elbet..o gün sende onun yanında olmazsın....etme bulma dünyası...

gül eğlen..hayatın tadını bebişinle kocanla çıkar...bak ne güzel kocanda destekçin....

bu arada bende eskişehirdeyim...herzaman beklerim...

bebeğine Allah şifa versin.kaynanayıda dert etme eşinde zorlamıyomuş zaten. iyi olsan çokmu kıymet biliyolar sanki en küçük kusurunda yüzüne vurmaktan geri kalmazlar.

çok haklısınız ya ben neden kafama takıyomki eşim tınlamıyo ben niye tınlayım:)bebişim sağlıklı eve gelsin başaka bişey istemiyom sonra güzel bir tatile gitcez memlekete...

kendi oğlunla bile konuşmuyo allahtan eşim benim tarafımda bana hak veriyo ben ona git diyorum yine ailen ama gitmiyo bi kere bundan sebep kavga ettik gitti evde bunu görümceme dedim bunumu istiyo anan dedim kavga etmemizimi istiyo beni istemiyomu ben bilmem dedi demekki istemiyo beni..artık anne demek bile istemiyorum o kadına yüzünü bile görmek istemiyorum..dua edin arkadaşlar bebşim çıksın 40 gün oldu bugün.....
MERHABA SIMDI YAZDIKLARINIZI BEN KENDI BASIMA GELMIS GIBI DEGERLENDIRICEM AMA SIZ SUNU UNUTMAYIN BENIM YASADIKLARIM SARTLARIM KISILIK YAPILARIMIZ HERSEYIMIZ FARKLI AMA BEN OLSAM NE YAPARDIM:EGERKI KAYGANANIZIN AMELIYATI COCUGUNUZUN DOGUMUNDAN ONCEYE DENK GELDIYSE GECMIS OLSUNA GIDEMEMENIZ AYIP OLMUSTUR TABI (CUNKU KANDILDE GITMEYINCE BILE TRIP YAPARLARdelikafadulden)AMA DOGUMDAN SONRAKI SIKINTILI SURECINIZDE AMELIYAT OLDUYSA ELBETTE O ANDA ONU DUSUNEMEMIS OLABILIRSINIZ BURDADA ONUN ANLAYISLI OLMASI LAZIMDI..AMA OLMAMAYI HATTA SIZI YOK FARZETMEYI COCUK GIBI TRIP YAPMAYI UYGUN GORDUYSE ''EŞİNİZDE HERŞEYİ FARKINDAYSA VE ARKANIZDAYSA ''SIZIN YERINIZDE OLSAM ESIM GORUSURMU GORUSMEZMI ONA BILE KARISMAZ COKTA AFEDERSINIZ FİFİ DER GECERDIM..

merhaba arkadaşım ben günde 2 veya 3 belki hafta hergün giderdim ama sonuçta benimde bi özelim var dimi her allahın günü ne işim var orda her gittiğimde zaten kayınpederimde kayınvaldemde yatılar karşılıklı ben gittiğimde sende yat diyolar yatmaya gitmiyorumki hem ben kayınbederimin yanında uzanamam ben babamın yanında bile uzanamıyodum her neyse tabiki doğumdan sonra oldu zaten çocuk olduktan sonra bakmamaya başladılar yüzüme hastaneden çıktığım gün geldiler okdar bi de üstüne hastanede ya bebeğim hergün veya iki günde bir gelip sorun dediler durumunu kayınpeder nasıl olcak o işler dedi ya kısacası çok cimriler paradan yani git gel..benim canım yatıyo orda parayımı düşünürüm allaha şükür eşim çalışıyo onlara muhtaç değiliz...

bide herkeze yalan söylüyo kolu komşuya soruyolar bebeği oda bugün gittim iyiymiş diyo komik dimi ama allah büyük herşeyi görüyo yakında çıkacak bebeğim bakalım ozaman gelecek yüzü olcakmı...

eşinizle aranızda bir sorun yoksa neden takılıyorsunuz ki bunlara...haklı olduğunu biliyorsun..
Allah tan eşinizde sizin arkanızda..önemli olan bu...her erkek yapamaz bunu...
hayırlısıyla bebeğinde sağlığına kavuşur inşallah..böyle saçmalıklarlada kendini üzme..
ne halleri varsa görsünler...siz yuvanızla ilgilenin...

Bebeğinize Allah acil şifalar versin ve en kısa zamanda iyi olup kucağınıza almayı nasip etsin. Kayınvalideniz sizinle konuşmuyor diye üzülmeyin bence. Keşke benimki de benşmle konuşmasa ve bebiğim doğunca görmeye bile gelmese. Hatırlayanlar varsa hamileliğimin başında beni dövmeye kalktı diye konu açmıştım ama şimdi hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya hatta doğum sonrası 3 ay bende kalmaya hazırlanıyor. Bu kayınvalidelerin hiç birine akıl erdiremiyorum. Allah hepsini ıslah etsin. Ama benden size tavsiye madem ki eşiniz sizden yana, sizi anlıyor siz de kayınvalideniz için eşinizle aranızı açmayın. Bırakın ne hali varsa görsün.

çok soğolun arkadaşlar bu arada bebişim 2.100 gr olmuş.çok haklısınız valla ben neden takıyosam allaha şükür eşim benim yanımda oda yanımda olmasaydı bu şehir bana dar gelirdi duramazdım burda heralde...bebişim çok yakında çıkıyo doktor öle söledi:)))))))))))))

2.5 olsun cikartirlar canim gule gule buyut bebisini senin yaninda kendini daha guvende hissedier daha cabuk kilo alir 3-4 aylik olsunda gor sen onu

Bosver canım ya mesafeli ol .. Torunu kuvezdeyken onun aklı nerdeymis? Kimin kime surat yapması gerekiyor ..

Kayınvalidenizle aranız daha önceden iyiyse ameliyatından nasıl haberiniz olmaz ki . Tabi ki torununa her ne olursa olsun gelmeli ama siz de yanlış yapmışsınız. Benim fikrim bundan ibaret Bu arada bebeğiniz inşallah en kısa sürede iyileşir ve sağlığına kavuşur

Son düzenleme:
Back
X