slm arkadaşlar ben rizeden eskişehire gelin geldim herşey çok güzeldi kayınvaldemle aramız iyiydi insanın kendi annesi gibi olmuyo şöle anlatayım size ben fazla konuşmayı sevmeyen gerektiği yerde konuşan ama güleryüzlü biriyim çok çabuk diyoloğo girerim kaynaşırım hemen kayınvaldemse çok çeneli sinsinin biridir erken doğum yaptım 7 aylık bebişim küvezde kayınvalde sormuyo torununu bırak sormayı evimize gelmiyo dışarda karşılaşınca ben slm veriyorum görmemezlikten geliyo kaçıyo yüzüme bakmıyo benim bebşim küvezde yaşamlla mücadele veriyo hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum ailem geldi rizeden onlara bile bakmadı neden biliyomusunuz ameliyat olmuş hanım gitmemişim haberim bile yoktu ama ben bebişim nasıl iyimi iyleşcekmi diye düşünürkken bide onamı gitcektim ufacık bebeğin ne günahıı var gerçi kendi oğlunla bile konuşmuyo allahtan eşim benim tarafımda bana hak veriyo ben ona git diyorum yine ailen ama gitmiyo bi kere bundan sebep kavga ettik gitti evde bunu görümceme dedim bunumu istiyo anan dedim kavga etmemizimi istiyo beni istemiyomu ben bilmem dedi demekki istemiyo beni..artık anne demek bile istemiyorum o kadına yüzünü bile görmek istemiyorum..dua edin arkadaşlar bebşim çıksın 40 gün oldu bugün.....