Kayınvalide adayı ile tanışma

İtalyanlar türklerdende beter...
Türkler bari iki sarma yapıyor :)
Bunlarda oda yok... circircir...

Gina getirdi. Noel yemeğine evine davet etdi... pīşirdigi yemeğin resmen parasini aldi :) burdan pay cikart yani... bezdim
O ne be öyle??? :KK57:

Benim kaynanamın her hafta kavgayla beni kahvaltıya çağırıp sonra da her hafta burdasın. Bi hafta burda yiyosak bi hafta da sende yiycez demesi gibi. Ki hafta içi yemeği bende yerlerdi.

Ay bu para mevzusu çok fena yaa.. nişanlın naptı bu durumda? ama dediğim gibi sen kolay lokma değilsin biraz üstüne gelirse alır ağzının payını..

Annesi bugun kendi halinde yarın evlenince tek uğraşı en degerlisi oğlu olucak. O mesaj olayıda kötü mesela bnm annem asla yapmazdı. O kadın normal degil. Sevgilinde annesine herşeyi anlatan bi yapıya sahip gibi duruyor. Erkeklere evlenince anneleri kıymetlenir. Bugun yakın yaşayalım diyen adam yarın altlı üstlü oturalım der sonra babam yok zaten kadın tek annemi atamam der sonra kadın tek kalamaz zaten size taşınır.

Tek tavsiyem çok iyi gözlemleyin ve çok samimi olmayın.

Benim kaynanamın her hafta kavgayla beni kahvaltıya çağırıp sonra da her hafta burdasın. Bi hafta burda yiyosak bi hafta da sende yiycez demesi gibi. Ki hafta içi yemeği bende yerlerdi.

Ay bu para mevzusu çok fena yaa.. nişanlın naptı bu durumda? ama dediğim gibi sen kolay lokma değilsin biraz üstüne gelirse alır ağzının payını..

Nişanlım yerin dibine girdi... resmen kizardi... bide zorla çağırdı zaten. Mecbur verdik bizde. Ertesi gün gene gelin diyor bide utanmadan.

Hahahha, seninkide iyiymiş :) vallah orjineller :)

Yok, ben benimkini kalayliyorum ara sira ama bazen arpasi bol geliyor. Son haftalarda baya coşdu. Şimdi kaynimin yeni kiz aarkadaşı var inşallah ona dadanir... şimdiden kizi stalkliyor ve resmen takdi... saclari cok sarıymış :) muahha, kiz bebek gibi, altın gibi saclar... kv sari olamadığı icin kiskanclik tavan

Normal sohbet muhabbet et. Kadın sinsi belli eski sevgilisini ne karıştırıyor işsiz kendine eğlence çıkarmış.

Üç oğlu olan üçünü de kocası yerine koyuyor valla seninki tekse sonuç belli gibi.

Ama sen kadının değil sevgilinin tavırlarını incele bıraksam benim annemde beni parmağında oynatır izin vermiyorum. Sevdiceğin dur demesini annesinin ve senin yerini ayırmasını biliyorsa sıkıntı yok.

Ya ciddi misiniz? Ama erkek arkadaşım benim mizacımı biliyor, en ufak bir sözde durmama, kandırılma durumunda evliliğe devam etmeyeceğimi de. (bu kısım beylik laflar değil kesinlikle, ben sebeplerim dahilinde babamla bile ilişkiyi kesmiş biriyim. Üzülsem de gereğini yapacağımı biliyor.) Böyle bir riski alır mı? Hem annem okumuş, geliri olan bir kadın. Ben keza öyleyim. Katlanmam için bir sebep olmadığını bile bile benim evliliği bitireceğim bir şeyi yapar mı öyle?
Babanla iliskini kestiginide evlendikten sonra yuzune vurur.kesin

Gerçekten mi ya, niye ki :/ sürekli gelip gitmek mi ister?
Sizden hic cikmaz bence.. Muhtemelen birlikte yasar yada sadece yatmadan yatmaya eve gecersiniz gibi Kv ile hic yakin oturulur mu??
İnsallah sevdigin adam dengeyi kurabilir allah yardimcin olsun isin byaagi zor simdiden vermis sinyallerini

Her hafta kahvaltiya gitmeye devam ediyormusunuz

Herkese iyi günler dilerim hanımlar.

Şu an hayatımda biri var, ayıptır söylemesi deli gibi aşık oldum :KK22:. Kendisi de bana evlenme teklifi etti, ben kabul ettim.

Şimdi annesiyle tanışacağım. Önce şunu söyleyeyim annesiyle babası boşanmış. Kadın 56 yaşında ama çok daha genç gösteriyor, belli enerjik bir insan. Benim kendisiyle ilgili kuşkularım var. Öncelikle boşanan çoğu kadın oğlunu kocası yerine koyuyor toplumumuzda maalesef. Erkek arkadaşım annesinin tek oğlu, bir ablası var ama o başka şehirde yüksek lisans yapıyor. Ailesinden daha kopuk biri.

Şimdi erkek arkadaşım ve annesi birlikte yaşıyor. Korkum, bu hanım ya erkek arkadaşımı kocası yerine koyuyorsa? Beni rakip olarak görmek gibi lüzumsuz bir düşüncesi varsa? Buluşma sırasında bunları nasıl anlayabilirim sizce?

Bir diğer konu, bu hanım gitmiş sırf bi zamanlar gıcık oldu diye erkek arkadaşımın eski sevgilisine "x, bir kızla birlikte. Niyetleri ciddi." diye bir nispet mesajı atmış. Ben öğrenince hoaydaa dedim zaten. Bu beni korkuttu, sizce ortalığı karıştıracak bir profil mi? Bana biraz öyle geldi de :KK17:

Cumartesi günü annesiyle birlikte benim olduğum şehre geliyor erkek arkadaşım. Muhtemelen bir kafede falan oturur bi şeyler yeriz hep birlikte. Benim finallerim var, yol falan sıkıntı olur diye tanışmak için kadın benim yanıma gelecek. Bu ayıp olur mu sizce o_O

Son olarak kadına nasıl davranmalıyım sizce, neler sormalıyım? Daha önce hiç bir erkek annesiyle tanışmadım çünkü, yardımlarınızı bekliyorum. :KK23:
İlk etap ;isteme, oğlumla siz mutlu olunda ben önemli değilim ,kimsenin hayatına karışmam kızım
İkinci etap; söz,arada bir yemeğe çağırın yeter ben evimde mutluyum
Üçüncü etap ; nisan,hayatım annemede binifa yapalım arada yanımızda kalır arada ama aklıma başka bir şey getirme
Dördüncü etap; evlilik, annem bizimle kalsın ,bana çok alıştı , evde yanlız ölmekten korkuyor
Beşinci etap; gelin beni istemiyor, karım annemi istemiyor ,kavgalar mutsuzluk ...
.
Ev altlı ustluyse zaten harakiri yapıp ölümü kolaylastirin :KK76:
sevgilinizin annesi görgülü modern sosyal bir insansa  bir nebze oluru var ,fakat daha etnik yada yanlış bir cümle kurmadan söyleyeyim benim annem gibi eski kafalı ise aboww bide sinsi kiskancsa valla arkanı dön koşarak uzaklas:kızgın:

Beybi kadin anlasmasi zor bir insansa evli de olsa bosanmis da olsa 5 tane baska oglu da olsa yine de dirlik vermiyor. Sen bir sans ver, bir bulusun bakalim neler olacak neler dusuneceksin onunla ilgili. Bir insani sadece bir bulusmadan taniyamazsin tabi, zaman ver daha cok basindasiniz insallah anlasirsiniz.
O eski kizarkadasi arama olayi baya garip bir durummus ama demek ki o kiza acayip gicik olmus ama ergen gibi nispet mesaji.. bilemedim :/

Aynı evde değil ama yakın oturucaz sanırım aynı sokak vs gibi.

Madem annesi genc ve enerji dolu, niye ayni sokak olsun? Bu bile sevgilinin bagili oldugunu degil, bagimli oldugunu gösteriyor. Normal yetiskin bir insan bagimsiz olmak ister. Kendi hayatini kurmak ister. Annesi ile ayni sokakta yasamak istemez.

Yani tavsiyem ayril, hatta arkana bakmadan kac. Annesi belli ki size cok musallat olacak ve oglu bunu ancak onaylar. Ha kim bilir evlendikten bir iki yil sonra bilmem kac kavga sonrasi annesi ile tüm irtibati kesersin. Ancak o noktada cok yipranmis olursun bile. Degmez yani.

Annem bi yere gitmeyi sevmez, misafiri de sevmez. Bize öyle gelip gitmek istemez dedi erkek arkadaşım. Gelip gider daha da kötüsü karışır mı diyorsunuz? Belki kadın gerçekten kendi kendine takılmayı seviyordur olamaz mı?

Of gerildim :/

Bak bu fena. Kendi sosyal hayatı, çevresi, hobileri olan kadınlar kötü kayınvalide olmuyorlar. Kendi hayatlarına baktıkları için geline sarmıyorlar. Ama seninki ev kuşuymuş, geleni gideni yokmuş. Bu demek oluyor ki her yere sizinle gelecek. Eşin gezmeye gitse suçlu hissedecek, annemi de alalım diyecek. Aramadınız, gelmediniz diye sitemler edecek. Çoğunlukla senaryo böyle gelişiyor.

valide adayın yedi kocalı hürmüz de olsa emin ol oglunu koca kardeş arkadaş vs gibi bir çok kimlige sokacak ama şimdi degil önce imzayı görsün sonra üzerinde çalışacaktır.
ne konuşsam ne sorsam diye düşünmeyin valide adayınız size fırsat tanımaz tanırsa selam/hoşcakalın diyecek kadar olur..
merak etmeyin nadir çıkıyor validelerin huzurlu olanı

Annesi bugun kendi halinde yarın evlenince tek uğraşı en degerlisi oğlu olucak. O mesaj olayıda kötü mesela bnm annem asla yapmazdı. O kadın normal degil. Sevgilinde annesine herşeyi anlatan bi yapıya sahip gibi duruyor. Erkeklere evlenince anneleri kıymetlenir. Bugun yakın yaşayalım diyen adam yarın altlı üstlü oturalım der sonra babam yok zaten kadın tek annemi atamam der sonra kadın tek kalamaz zaten size taşınır.

Tek tavsiyem çok iyi gözlemleyin ve çok samimi olmayın.
Off gittikçe kaygım artıyor. Peki neleri gözlemlemeliyim, bu olacakların işareti neler olabilir?

Babanla iliskini kestiginide evlendikten sonra yuzune vurur.kesin
Yuh artık bunun nesini yüzüme vurabilir ki? Sanene be kadın öyle uygun gördüm öyle yaptım hey allahım zaten sabırsız bir insanım fena oluyorum varsayımlarla bile.

İlk etap ;isteme, oğlumla siz mutlu olunda ben önemli değilim ,kimsenin hayatına karışmam kızım
İkinci etap; söz,arada bir yemeğe çağırın yeter ben evimde mutluyum
Üçüncü etap ; nisan,hayatım annemede binifa yapalım arada yanımızda kalır arada ama aklıma başka bir şey getirme
Dördüncü etap; evlilik, annem bizimle kalsın ,bana çok alıştı , evde yanlız ölmekten korkuyor
Beşinci etap; gelin beni istemiyor, karım annemi istemiyor ,kavgalar mutsuzluk ...
.
Ev altlı ustluyse zaten harakiri yapıp ölümü kolaylastirin :KK76:
sevgilinizin annesi görgülü modern sosyal bir insansa  bir nebze oluru var ,fakat daha etnik yada yanlış bir cümle kurmadan söyleyeyim benim annem gibi eski kafalı ise aboww bide sinsi kiskancsa valla arkanı dön koşarak uzaklas:kızgın:
Yemin ediyorum nokta atışı, sosyolojik tespit yapmışsınız resmen :)

Yahu bunlar kesin yaşanacaksa ben evlenemem ki zaten. Hiç sabırlı biri değilim, çok özgür büyüdüm kimseyi karıştırmam kendime. Ne yapmalıyım asla oluru yok mu yani?

Madem annesi genc ve enerji dolu, niye ayni sokak olsun? Bu bile sevgilinin bagili oldugunu degil, bagimli oldugunu gösteriyor. Normal yetiskin bir insan bagimsiz olmak ister. Kendi hayatini kurmak ister. Annesi ile ayni sokakta yasamak istemez.

Yani tavsiyem ayril, hatta arkana bakmadan kac. Annesi belli ki size cok musallat olacak ve oglu bunu ancak onaylar. Ha kim bilir evlendikten bir iki yil sonra bilmem kac kavga sonrasi annesi ile tüm irtibati kesersin. Ancak o noktada cok yipranmis olursun bile. Degmez yani.
Tek başına boşanmış bir kadın diye korkuyor sanırım. Biliyorsunuz yaşlı kadınlara bile saldıran sapıklar var allah korusun, bu yüzden bir şey diyemiyorum ona. Demeli miyim?

Bir de annesinin tansiyonu var bir şey olur falan diye korkuyor. Ne önerirsiniz bana, ne yapmalıyım? :/

Bak bu fena. Kendi sosyal hayatı, çevresi, hobileri olan kadınlar kötü kayınvalide olmuyorlar. Kendi hayatlarına baktıkları için geline sarmıyorlar. Ama seninki ev kuşuymuş, geleni gideni yokmuş. Bu demek oluyor ki her yere sizinle gelecek. Eşin gezmeye gitse suçlu hissedecek, annemi de alalım diyecek. Aramadınız, gelmediniz diye sitemler edecek. Çoğunlukla senaryo böyle gelişiyor.
Off çok mantıklı konuşuyorsunuz. Haklısınız ne diyeyim.

Ne yapmalıyım sizce?

Bence kaynana adayına karşı ilk andan itibaren mesafeli olmalısın.
Çünkü tehlikeli görünüyor.
Ben yapı olarak çok sıcakkanlı biriyim, nasıl mesafeli olabilirim konuşurken? Az mı konuşayım mesela?

Back
X