- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Nişanlım annesine sonsuz sevgi ve saygı göstermemi sürekli dile getiriyor sürekli onlarla iç içe olmak istiyor böyle bi hayatı var çünkü mesela dün annesiyle fasulye ayıklıyormuş kv kızı yok iki oğlu var ve çok düşkündür birbirlerineE olsun o gitsin zevkine göre alsın
Sizde kendi zevkinize göre nişanlınıza bile söylemeden alın
Eve o koltukları koyun
Kayınvalide de ödediğiyle kalsın
Adım cazgıra çıkacak diye korkma
Cazgır ama mutlu ol
Edepli ve mutsuz olacağına
Evet kendi Kayınvalidesi çok çektirmiş ama hala anlamıyor çünkü yaptığı şeyler ona göre doğru olan onun doğruları öyle görmüş öyle uyguluyor ama bu zamanda bu kadar sessiz kalabilecek bi gelin hayatta bulamazkendı kayınvalıdesı yasıyormu
kendısıde bı gelın sonucta kayınvalıde olunca aynı zamanda baskasının gelını olması gercegı degıstırmıyor :)
kendısıne en son yıyormu
Haklısınız işte diğer gelini hiç sesini çıkarmamış bişey alınırken bunlarda adetmiş gelin seçmezmiş ki hayatım boyunca adet gelenek vs nefret etmiş bi insanım mesela ben onların yanında yemek yiyemiyorum neden çünkü gelin sonradan yermiş sürekli ayakta hizmet ediyorum sülalesi çok kalabalık
Evet kendi Kayınvalidesi çok çektirmiş ama hala anlamıyor çünkü yaptığı şeyler ona göre doğru olan onun doğruları öyle görmüş öyle uyguluyor ama bu zamanda bu kadar sessiz kalabilecek bi gelin hayatta bulamaz
Haklısınız işte diğer gelini hiç sesini çıkarmamış bişey alınırken bunlarda adetmiş gelin seçmezmiş ki hayatım boyunca adet gelenek vs nefret etmiş bi insanım mesela ben onların yanında yemek yiyemiyorum neden çünkü gelin sonradan yermiş sürekli ayakta hizmet ediyorum sülalesi çok kalabalık
Ben aslında dedim anne avangart sevmem ev zaten büyük değil ben sarayda yaşamıyorum daha 21 yaşındayım oğlunun korkusuna güya bana sorar gibi yapıyor gösterdi surat yaptım biraz dedim bu olmaz anne bizim ev küçük yakışmaz dedim hadi hadi ben onu halledicem nasıl yapıcam bak gör dedi bişey diyemedim kaldım öyle hayatım boyunca kimse bu kadar hayatıma müdahale etmemişti çok mutlu ve huzurlu bi insandım şimdi sadece moron gibi düşünme modundayım hep düğün geldi çattı bileBugun salon takimini alan, kendi keyfine gore duzenleyecegini soyleyen yarin gelr evine konar, yerlesiverir bi guzel oh mis...
Ama bunu engellemek de pek tabii mumkun. Nisanlinizla acik acik konusmanizi ve ondan sonra bir karar vermenizi tavsiye ederim. Cunku evlilik oyle masallardaki gibi bir sey degil, iki farkli kultur iki farkli insan... Ucuncuye gerek oldugunu sanmiyorum acikcasi. Zor bir durum... Ben uc yillik evliyim ama simdiki aklim olsa bazi seylerin cizgisini cok cok cok cok cok keskin cekerdim. Evlendikten sonra daha zor oluyor cunku.
Ben aslında dedim anne avangart sevmem ev zaten büyük değil ben sarayda yaşamıyorum daha 21 yaşındayım oğlunun korkusuna güya bana sorar gibi yapıyor gösterdi surat yaptım biraz dedim bu olmaz anne bizim ev küçük yakışmaz dedim hadi hadi ben onu halledicem nasıl yapıcam bak gör dedi bişey diyemedim kaldım öyle hayatım boyunca kimse bu kadar hayatıma müdahale etmemişti çok mutlu ve huzurlu bi insandım şimdi sadece moron gibi düşünme modundayım hep düğün geldi çattı bile
Yaşında çok küçük, düğün geldiyse geldi bu seni korkutmasın. Çok pişman olursun bak. Gerçekten bi hamle yapmalısın, ayrıl demiyorum. Ama bu kadar sessiz kalmaBen aslında dedim anne avangart sevmem ev zaten büyük değil ben sarayda yaşamıyorum daha 21 yaşındayım oğlunun korkusuna güya bana sorar gibi yapıyor gösterdi surat yaptım biraz dedim bu olmaz anne bizim ev küçük yakışmaz dedim hadi hadi ben onu halledicem nasıl yapıcam bak gör dedi bişey diyemedim kaldım öyle hayatım boyunca kimse bu kadar hayatıma müdahale etmemişti çok mutlu ve huzurlu bi insandım şimdi sadece motor gibi düşünme modundayım hep düğün geldi çattı bile
Canım iş büyüdü ama şimdi sorun sadece eşya değilmişki.. adet gelenek görenek adı adı altında köle alıyorlar. Madem ailen arkada lütfen ama lütfen diyorum kaç kurtar kendini.. sebep istiyorsun birde daha ne olsun nişanlın olacağa tek tek anlat ben mutlu olmak için senle evleniyorum yoksa ailemin evin de de rahatım şükür. . Hayırlı haberlerini bekliyorumHaklısınız işte diğer gelini hiç sesini çıkarmamış bişey alınırken bunlarda adetmiş gelin seçmezmiş ki hayatım boyunca adet gelenek vs nefret etmiş bi insanım mesela ben onların yanında yemek yiyemiyorum neden çünkü gelin sonradan yermiş sürekli ayakta hizmet ediyorum sülalesi çok kalabalık
Bunların hepsini ailem biliyor babam bu kadar derin düşünmene gerek yok bi insanı değiştiremezsin kendini bir ömür boyu kahredeceğine bütün suçu üstüme alır ben istemiyorum evlenmeliyiz der nişanı bozarım sen yeter ki mutlu ol diyor
Şimdiden bu şekilde yapıyorsa, iler de bunun dozu daha da aşilir gibime geliyor. Neden sen sesini çikartmiyorsun sonuçta o evde sen oturucaksin gelip kaynanan oturmucak , ayrica fikrini sunmak saygisizlik olamaz. Nişanlinla bence hemen konuşmalisin ki bir an once ne yapmak istediğine karar ver az bir zamanin kalmiş.Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Nişanlım annesine sonsuz sevgi ve saygı göstermemi sürekli dile getiriyor sürekli onlarla iç içe olmak istiyor böyle bi hayatı var çünkü mesela dün annesiyle fasulye ayıklıyormuş kv kızı yok iki oğlu var ve çok düşkündür birbirlerine
Evde ki lavaboyı değiştirmek istedim tek istediğim şey bu oldu ve bu konu hakkında bin tane laf yedim senin istediğin gibi yapıyoruz mutlu ol diye falan filanHemen ayrilmayi dusunme, biraz sesin ciksin yaa cazgir derse de desin, senin yerine yasiyo gibi bu iliskiyi ne demek zorla isteklerini dayatmak? Figuran misin sen? Ezdirme kendini.
kv ve nişanlının gerçek yüzünü görmek istiyorsan, her şeyin senin istediğin gibi olması için ısrar et. o zaman görürsün kim kimi gerçekten seviyor, idare ediyor.Selam herkese
Gerçekten çok saçma bi durumun içine düştüm. Nişanlımı çok seviyorum ama bu nişanı bozacağım sanırım, çünkü kayınvalidem herşeye karışır durumda. Küçük bi örnek vereyim, nişanlığımın kumaşını herşeyini önceden almış bana sadece terziye gidip prova olmak kaldı. modelini herşeyini o seçti tamam diyorum kendime bunlar dünyalık şeyler o büyük boşver takma diyorum, her seferinde dozunu aşıyor.
Dün salonumun koltuklarını gitmiş mağazaya beğenmiş, bana diyor ki salonu kendi zevkime göre döşeyeceğim nişanlımda hersey senin istediğin gibi olacak diyor ama hiçbirşey olmuyor. hiç saygısızlık yapmadım onu isterim bunu isterim de demedim. Nişanlımı da çok seviyorum tam istediğim gibi bi insan hiç beni kırmamıştır ama annesine de çok düşkün tabiki olacak orasına lafım yok ama rahat yaşantım var kimse karışmıyor zorla birşeyler dayatmıyor bunu niye bozayım diyorum kendime. Kayınvalidem ile bir ömür geçiremem gibi geliyor düğüne 1 ay kaldı herşey tamam neredeyse çok büyük bi çıkmazdayım akıl verin lütfen
Ben insanlarla kötü olmayayım diye öyle diyor babam çünkü başta babam istemedi yapamazsın bu aileyle dedi ve benim bu aptal kafam almadı ilk defa sevdim birini diye çok mücadele verdik nişanlımla bi yandan diyorum o benim babamın istmemesine bile katlandı sesini bile çıkarmadı babadır haklıdır dedi annesi hakkında düşündüklerimi bilse ne kadar üzülür o babamın herşeyini he dedi katlandı ama ben annesine KatlanamıyorumNeden babanız bütün suçu üzerine alıyor ki? Nişanlınızla konuşun, bize anlattığınız her şeyi hiçbirisini atlamadan tek tek anlatın. Ayrıca her birinde ne hissettiğinizi de anlatın. Ondan sonra da bence ayrılın. Çünkü durumun sizi mutlu edecek kadar düzeleceğini sanmıyorum. Nişanlınız da sorunun annesi olduğunu bilsin.
Anladığım kadarıyla siz hiç kimseyle yüzleşmek istemiyorsunuz. Çatışmadan kaçınıyorsunuz. Ama ilerisi için de kendi hakkınızı kibar kibar savunmayı öğrenmeniz lazım.
yani kukla gelin olacaksın, sizi ben yöneteceğim diyor. sen hala neyi düşünüyorsun ayrılmak için?Bana diyor ki gelin gezmeleri varmış 3 ay eve gelemeyiz diyor ben kocama mı bakacağım onun eltisine kayınçosuna mı yetişeceğim ben nereye gidersem sen oraya geleceksin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?