- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Şimdi aramış diyor ki nişanlım ben mutfak dolapları seçtim beyaz olsun aşkım diyor bende hıı dedim şimdi patlayacağım ne demeliyim sizceYapacağın şey basit. Konuşman gerek.
Yemek yemeğip ayakta beklendiğini senden gördüm. Nisanliyken Babam beni öyle görecek hepsini döver beni zorla eve götürürdü herhalde.
Nisanliyken hiç iş yapmadım k.Validede. gerçi sağolsun şimdide yaptırmaz.
Sesin çıksın. Beceremiyorsan da bitir. Gitsin..
Nasıl atacağım nişanı birsürü eşya alındı ev tutuldu ne yapacağımyani kukla gelin olacaksın, sizi ben yöneteceğim diyor. sen hala neyi düşünüyorsun ayrılmak için?
bu nasıl sevgi yahu?Ben insanlarla kötü olmayayım diye öyle diyor babam çünkü başta babam istemedi yapamazsın bu aileyle dedi ve benim bu aptal kafam almadı ilk defa sevdim birini diye çok mücadele verdik nişanlımla bi yandan diyorum o benim babamın istmemesine bile katlandı sesini bile çıkarmadı babadır haklıdır dedi annesi hakkında düşündüklerimi bilse ne kadar üzülür o babamın herşeyini he dedi katlandı ama ben annesine Katlanamıyorum
ananla ve yeni karınla mutluluklar dilerim, ben yokum de bence. hoş zaten yoksun, seni insandan sayıp fikrini soran yok ki.Şimdi aramış diyor ki nişanlım ben mutfak dolapları seçtim beyaz olsun aşkım diyor bende hıı dedim şimdi patlayacağım ne demeliyim sizce
ya özgürlük ya kölelik. karar senin. ya şimdi nişanı atarsın. ya da ilerde çocuğunla baba evine dönersin. ömür boyu çekilecek çile değil bu.Nasıl atacağım nişanı birsürü eşya alındı ev tutuldu ne yapacağım
Boşanan arkadaşlara bir soralım istersen tekrar o zamanları yaşama imkanları olsa nişan atmayı mı boşanmayı mı tercih ederlermiş. Şöyle düşünün Allah korusun hastalık olsaydı o paralar elinizden çıkacaktı şimdi şükredin hastalık gibi bir şeyden dolayı çıkm ıyor elinizden. Cidden yazık etmeyin kendinize, gençliğinize yazık, sizi seven ve ezdirmeyen gerçek bir erkek bulun kendinize.. 1 ay değil 1 gün olsa da ayrılın. Aileniz arkanızda durur mu?Nasıl atacağım nişanı birsürü eşya alındı ev tutuldu ne yapacağım
Şimdi aramış diyor ki nişanlım ben mutfak dolapları seçtim beyaz olsun aşkım diyor bende hıı dedim şimdi patlayacağım ne demeliyim sizce
Ben insanlarla kötü olmayayım diye öyle diyor babam çünkü başta babam istemedi yapamazsın bu aileyle dedi ve benim bu aptal kafam almadı ilk defa sevdim birini diye çok mücadele verdik nişanlımla bi yandan diyorum o benim babamın istmemesine bile katlandı sesini bile çıkarmadı babadır haklıdır dedi annesi hakkında düşündüklerimi bilse ne kadar üzülür o babamın herşeyini he dedi katlandı ama ben annesine Katlanamıyorum
Baban nişanlınızın ve sizin hayatınıza karışıyor mu? Ömrünüz boyunca babanızın hayatınızın merkezinde olma tehlikesi var mı? Bu soruların cevapları hayırsa nişanlınızın babanızı çektiği falan yok, sabretmiş sadece. Ama sizin durumunuz farklı, siz nereye kadar sabredeceksiniz?Ben insanlarla kötü olmayayım diye öyle diyor babam çünkü başta babam istemedi yapamazsın bu aileyle dedi ve benim bu aptal kafam almadı ilk defa sevdim birini diye çok mücadele verdik nişanlımla bi yandan diyorum o benim babamın istmemesine bile katlandı sesini bile çıkarmadı babadır haklıdır dedi annesi hakkında düşündüklerimi bilse ne kadar üzülür o babamın herşeyini he dedi katlandı ama ben annesine Katlanamıyorum
Siz böyle sessiz kaldıkça da kıymetli olmayacaksınızki, varsın cazgıra çıksın adınız.Onlar benim mutluluğumu istiyormuş en güzeli olsun istiyorlarmış sesim çok yükselirse bu sefer cazgır geline çıkacak adım ve sürekli laf sokmalar vs olacak eminim
Babam herzaman arkamda duruyor o aileyi istemiyor ama ben istedim diye tamam diyor herkes ayrılmamı söylüyor annesi yüzünden kaç kere huzursuzluk yaşadım bu nişanlıma yansıdı istemiyorum evlenmek yapamayacağım dedim yapma etme yazık etme sevgimize hayatım boyunca bu acıyla yaşayamam diyor bana karşı saygısız değer vermeyen bi eş istemiyorum diyorum herşeye tamam diyor söz veriyorum ve sözünden dönmedi hiç ama annesi yüzünden olduğunu bilmiyor bunların annesi ona göre en doğruları yapıyorBoşanan arkadaşlara bir soralım istersen tekrar o zamanları yaşama imkanları olsa nişan atmayı mı boşanmayı mı tercih ederlermiş. Şöyle düşünün Allah korusun hastalık olsaydı o paralar elinizden çıkacaktı şimdi şükredin hastalık gibi bir şeyden dolayı çıkm ıyor elinizden. Cidden yazık etmeyin kendinize, gençliğinize yazık, sizi seven ve ezdirmeyen gerçek bir erkek bulun kendinize.. 1 ay değil 1 gün olsa da ayrılın. Aileniz arkanızda durur mu?
Yol yakınken ;
Ya dönün..
Ya da dişlerinizi gösterin, ezdirmeyin kendinizi..
Ne demek elbiseye karışmak, ne demek salonu kendi zevkine göre döşemek.
Çok hevesliyse kendi evini döşesin.
İşte tam da bu noktada nişanlınıza söylüyor, hiçbirşeye karışmamasını rica ediyorsunuz..eğer karışırsa saygınızı bozacağınızı söyleyin.. Nişanlınızın tutumu da önemli
Babam hayatımıza asla müdahale etmez hatta kv nin koltuklarını seçtiğini söyleyince babam şok oldu eski kafalı gelenekçi biri olmasına rağmen siz gençsiniz gidin kendiniz seçin dedi ama bu bi rüya gibi bişey asle gidip kendimiz alamayız bu kayınvalidem için büyük bi hata biz ona göre dünyanın en büyük günahını falan işlemiş gibi oluruzBaban nişanlınızın ve sizin hayatınıza karışıyor mu? Ömrünüz boyunca babanızın hayatınızın merkezinde olma tehlikesi var mı? Bu soruların cevapları hayırsa nişanlınızın babanızı çektiği falan yok, sabretmiş sadece. Ama sizin durumunuz farklı, siz nereye kadar sabredeceksiniz?
Aynı mahalle kendi annemin arka sokağındayım onun ailesinin birkaç sokak üstündeyimeğer nişanlınız denyoluk yaparsa ayrılın yok orta yolu bulur senin kırılmana izin vermezse bu iş olur.. bi de yakın falan oturmazsın inşallah
Canım bak ben sana bir hikaye anlatayım, uzak bir akrabamız vardı bunlar bildiğin aşık evlendiler adam deliler gibi seviyor kadını, kadın hastalandı adam bir gün başından ayrılmadı kimselere vermedi kendi baktı görsen derdin ki bu kadınla beraber bu adam da mezara girer, sonra ne oldu? Kadının öldüğü 50. Gün adamın düğünü oldu... Bir çok ailede vardır böyle bir ibretlik olay. Kimse kimseyi o kadar sevmez emin ol. 2 ayda da unutur. Sen de unutursun, şükredersin ayrıldığına. 30 yıllık evlilik bitiren kadın gördüm kocası yüzünden , o kadının emeklerine yazık değil miydi? 56 yaşında tekrar evlendi ve aşk evliliği yaptı bu kadın.. Hayat devam ediyor... Üzülürsün ama geçer..Babam herzaman arkamda duruyor o aileyi istemiyor ama ben istedim diye tamam diyor herkes ayrılmamı söylüyor annesi yüzünden kaç kere huzursuzluk yaşadım bu nişanlıma yansıdı istemiyorum evlenmek yapamayacağım dedim yapma etme yazık etme sevgimize hayatım boyunca bu acıyla yaşayamam diyor bana karşı saygısız değer vermeyen bi eş istemiyorum diyorum herşeye tamam diyor söz veriyorum ve sözünden dönmedi hiç ama annesi yüzünden olduğunu bilmiyor bunların annesi ona göre en doğruları yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?