Kayınvalide adayının elini öptürmemesi normal mi?

Elini öpeyim ana moduna geçmemek gerekli demek ki
Sen de heyecandan ikidir öptün herhalde
Iyi niyetlidir sen de öylesin anlamistir
Birdahikine hic öpme
Naber moruk çak de ehueh

Son düzenleme:
Elini zorla öptün diye kadın sana gece boyu gıcık olmuştur. Bir de gece sonunda aynı hatayı pekiştirmişsin. Pes. Yahu kadın istemiyor işte, ne gerek var tacizvari hareketlere? Öeh yani. Herkesin saygı anlayışı el öpüp öptürmek değil ki. Kaldı ki kadın istemiyorsa esas buna saygı duyulur, uzatılmaz Biraz mesafenizi koruyun, daha ilk günden yüzgöz olmuşsunuz neredeyse.

evet bazı insanlar el öptürmez.
benim babamda öptürmez bana bile..
bende öptürmem.

yalnız herkesten farklı olarak ben kv yi size tavırlı buldum zaten hiç konuşmamış.
muhtemelende tanışmak için senin ayağına geldiğini düşündüğünden tepki göstermiş. ve abla ile bu konuyu aralarında konuşmuşlar belli ki..

Canım el öptürmemesine çok takılma bence. Benim kayinvalidem de öptürmez kimseye elini annem de. Biraz karakterle alakalı. Asıl takilman gereken şeyler orada yazılı zaten mesela nişan falan gereksiz diyorlar bence senin ağzını yolluyorlar işte sana da gerek yok dedirtecekler ilerisi için kullanacaklar bunları. Ha bide sen sen ol kendi ailesine karşı o kadar övme eşini. Git kendi ailene öv ama onlara karşı övgünü abartma ki seni oğullarından hafif görmesinler mesela ben eşimi anneme hiç kötülemem hep överim kavga etsek bile ama kayinvalideme bir şikayet ederim ki sorma yazık o da sağ olsun hep benim arkamda destek olur ama tabi oğluna ne der ben yokken orası muamma :)

Benim esimin annesi elini bayram haric öptürmez. Bence fazla büyütmeyin. Bazi hanimlar sevmiyor sadece. Yani illaha size karsi bir durum degil

Benim babam bize bile opturmez .Kayinvalidem de opturmez 80 yasindaki dedem bile opturmez . Sen opmeden elini op diye uzatanlardan daha iyidir bosver

Bence sizin zorla elini öpmeniz çok daha garip olmuş. Hele ki ilkinde zorla öpmüşsünüz bir de üstüne, giderken de öpmek istemişsiniz. Neden? Saygı el öpmek ile olmaz ki. Demekki hoşlanmayan bir insan bir dahaki sefer el öpmeye yeltenmeyin.
Şahsen ben el öpmekten de öptürülmesinden de nefret ederim. Çok sayıp sevdiğim kişiler dışındaki kimseler uzatsada öpmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…