Kayınvalide altınları sayacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abim evlendiği zaman balayına gitti sabah. akşam altınlar bizdeydi paralar bizdeydi. hepsini tek tek yazdı annem deftere. ama geri verdik tabii. kim ne takmış öğrenmek için yapılıyor. ama abimin zamanında çeyrek ucuzdu yani. 250 tane çeyrek olmuştu şimdi düğünlerde o kadar olmuyo neyini sayacak ki

Bunu size kayinvalide soylediyse oglu muhtemelen annesini tanidigi icin bunu daha onceden ogluna soylemistir. Oglu mudahale edemeyip is size kadar geldiyse buyuk sorun. Yok bunu size nisanliniz soyledi ise yine buyuk sorun. Her sekilde bu aile ile isiniz var.

Bizim nikahimizla düğünümüz 3 ay arayla olmuştu nikahta takı olmadı küçük capliydi. Sonra evimize geçmiştik eşimle. O yüzden düğün günü ben de tekrar yola çıkmak istemedim kayinvalidemlerde kaldım kendi isteğimle. Gerçekten de oturup iki saat kimin ne taktığını tek tek not aldılar. Karşı tarafın düğün derneği olduğunda da aldıkları notlara bakıp hediye götürüyorlar. sonra da hepsini alıp bankaya kasaya koydum zaten. yani karşı tarafın niyetini siz daha iyi bilirsiniz. Kimse benden bişey asiramazdi o kadar tanimislardi zaten beni, onların da öyle bir niyeti yoktu. O yüzden ben sorun etmedim. Kaynimin düğününde de aynısı oldu. Kişilere göre şekillenme taraftarıyım ben

Ben senin eski konularını hatırlıyorum. Bu yüzden kaynanan oğluna senin gibi iyi niyetli, alttan alan bir gelin bulduğu için şükretmek zorunda. Kaynanan ya da nişanlın, seni kıracak şeyler yaptıklarında yaptığın fedakarlıkları yüzlerine vur sakın çekinme, alttan alma. Bir alttan alırsın, iki alırsın tepene çıkarlar.

Bence de bazı arkadaşlarin dediği gibi niyet önemli burda ama düğünden hemen sonra saymaya ne gerek var o çok saçma bir kaç gün sonra oturur bakarlar not alırlar bunlar niye görgüsüz gibi sizden bunu bekliyor ki işiniz gücünüz yok düğün gecesi kv ve akrabalarla altın mi sayacaksiniz saçmalık

Sanki ailede para, altın sayabilen sadece kendisiymiş gibi Tabi ki haklısınız ve kesinlikle özelinize, size ait olan eşya, paraya dokunmasına müsade etmeyin. Eşinize de bu konuda net bi tavır sergileyin ki ileride benzer konular açılırsa size sormadan konuyu kapatsın. Niyetini bu kadar belli etmezsin ya.

Altınlarını kaptırma.Bir kere giderse bi daha altınları rüyanda görürsün.

Son düzenleme:
Sen eşinde sayamıyomuymuşsun ne saçma birşey . Böyle birşey söylemesi saçma.
Takılar senin sayma işinide sen yaparsın

Ben nikahdan sonra eşimle yazdık kağıda saydık. Kitli bi kutuya koyduk. Kilitte bendeydi. Duş alıp kv gittk o kutuyu orda bırakmak zorundaydık bal ayına gidicektik. Ama asla onlar içine bakmadı biz söyledik sadece okadar.
Çok ayıp birşey

Benim kv düğünden hemen sonra değil ama balayından sonra gittiğimizde bakıp not almıstı ama onların tarafında altının üstüne etiketle isim yazıyorlar ordan yazmıştı . Kızına da aynı şeyi yaptı sonra da altınları bize teslim etti zaten yanındaydık da. Ben bu sebeple kv kötü niyetlidir vs diyemem ama hemen sonra gitmek biraz sacma bence

Arada indiregandi yapacak heralde altın gurusu teyzeem gerçi zor video var cart curt. Size hakaret bu ya sizin zekanız yok diyor sanki

Maşallah be şimdi olsa ne para eder

Kim ne verdi sayıp öğrenilmez ki, takarken gozleyeceksin,kayıt altına alacaksın.
İs Bittikten sonra say dur yani, nereden bilecen neyi kim takti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…